Bonflor, sinbioticul pentru o familie sanatoasa (P)

Bonflor, sinbioticul pentru o familie sanatoasa (P)

Bonflor, sinbioticul pentru o familie sanatoasa (P)

  • De multe ori, greșim că nu acordăm importanta cuvenită intestinului nostru și echilibrului florei intestinale. Nu e ca atunci cand auzim de inimă, creier, ficat, rinichi sau plămani.
    Insă, pe langă problemele digestive care pot aparea, te poti simti abătut, poti avea dureri de cap, insomnii, incapacitate de concentrare si poti fi lipsit de energie. Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul starii tale de bine.

    Cultivarea microbiomului nu este grea. Bonflor capsule este sinbioticul care iti ajută familia să evite toate problemele pe care le poate cauza un intestin nesănătos și să aibă o viata sănătoasa și linistită.

veti citi:
O familie fericită e fară indoiala o familie sanatoasă
Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul stării de bine
Bonflor® capsule este sinbioticul care iti ajută familia să evite problemele pe care le poate cauza un intenstin nesănatos
Ce efect are Bonflor®  la echilibrul florei intestinale

O familie fericită e fară indoiala o familie sanatoasă

Familia este una dintre capodoperele naturii , spunea frumos George Santayana. Intr-adevar, are dreptate. Familia e locul unde toate grijile, nelinistile si zbuciumul palesc. E locul unde dragostea trebuie sa primeze, iar armonia sa guverneze intreaga casa.

Familia este cea mai elementară formă de organizare. Fiind prima comunitate de care apartine un individ și prima autoritate sub care acesta invata sa convientuaisca, familia este cea care stabilește valorile fundamentale ale unei societati si formeaza viitori cetateni.  De aceea, e important ca intre membrii unei familii sa existe relatii sanatoase.  Parintii sa se implice activ in cresterea copiilor lor, sa le induca valori morale ferme si sa-i ajute sa se dezvolte frumos.
Daca tot am amintit de relatii sanatoase, remarcam faptul ca o familie fericita este implicit si o familie sanatoasa. Bunastarea tuturor membrilor familiei aduce de la sine o stare de liniste, pace si mult confort in mediul familial.

Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul stării de bine

Poate ca pare ca nu exista nicio legatura intre flora intestinala si starea de bine. Cand auzim de flora intestinala ramanem pasivi, nu schitam nicio reactie. Nu e ca atunci cand auzim de inima, creier, ficat, rinichi sau plamani. Gresim de multe ori ca nu acordam importanta cuvenita intestinului nostru.

Pe langa problemele digestive care pot aparea, te poti simti abatut, poti avea dureri de cap, insomnii, incapacitate de concentrare si poti fi lipsit de energie. Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul starii tale de bine. 

In tractul intestinal, exista o serie de bacterii esentiale care asigura un echilibru de care depinde imunitatea si sanatatea noastra. Toate alegerile noastre alimentare, utilizarea antibioticelor sau a altor medicamente cat si stilul de viata, pot afecta microbiomul uman (un termen stiintific pentru trilioanele de bacterii care locuiesc in tractul gastro-intestinal uman).

Aceste bacterii ajuta la controlul sistemului imunitar, determinand lucruri cum ar fi daca copilul tau are o reactie alergica la arahide si cat de eficient lupta impotriva unui virus al racelii. In plus, microbiomul este implicat in reglarea metabolismului si cresterea in greutate - in plus poate fi conectat la nivelul creierului - ceea ce inseamna ca ar putea influenta starea de spirit si poate proteja copilul de tulburari de sanatate mintala, cum ar fi autismul sau depresia.

Bonflor® capsule este sinbioticul care iti ajută familia să evite problemele pe care le poate cauza un intenstin nesănatos

Avem o veste buna insa: Bonflor capsule este sinbioticul care iti ajuta familia sa evite toate problemele pe care le poate cauza un intensin nesanatos si sa aiba o viata sanatoasa si linistita.

De ce i se spune sinbiotic? Pentru ca are in componenta atat PROBIOTICE, cat si PREBIOTICE. Cele din urma reprezinta hrana fara de care primele nu ar putea sa supravietuiasca si ar muri.

In plus, complexul sinbitotic iti poate fi de ajutor si daca suferi de sindromul colonului iritabil, colita ulcerativa, in bolile metabolice, dermatita atopica, precum si in perioada de sarcina si alaptare (creste proprietatile  imunoprotectoare ale laptelui matern).
O familie fericita e fara indoiala o familie sanatoasa. Bonflor e alaturi de tine si familia ta in toate momentele importante din viata.

Citeste si Bacteriiile esentiale pentru sanatate: 5 sfaturi pentru intarirea imunitatii copilului

Ce efect are Bonflor®  la echilibrul florei intestinale

« Bonflor® capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice.

Complexul probiotic din Bonflor® capsule este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.

Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® capsule, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® capsule furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp. Despre Bonflor - cititi mai multe detalii aici. 

Compozitie: 1,5 miliarde UFC: Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, 45 mg fructooligozaharide, vitamina C, antiaglomerant (stearat de magneziu), amidon, capsula (hipromeloza, guma gellan, dioxid de titan).
Valoare energetica: 0,97 kcal/ capsula

Despre Bonflor - cititi mai multe detalii aici.

« Bonflor® Imuno picaturi

Aport de vitamina D si bacterii lactice benefice florei intestinale sanatoase. Sustine dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar.

Bonflor® Imuno picaturi este un supliment alimentar pe baza de bacterii lactice (Bifidobacterium animalis lactis) si vitamina D, care poate fi administrat inca din prima zi de viata a nou-nascutilor. Are actiune complexa de sustinere a functiei imunitare si a bunei functionari a sistemului digestiv. Bifidobacterium animalis lactis este una dintre tulpinile de probiotice cel mai intens studiate si sigure, care a fost identificata si izolata din tubul digestiv al sugarilor alaptati la san.
Bonflor® Imuno picaturi asigura o colonizare eficienta a intestinului la copiii:
- nascuti prematur, cu greutate mica la nastere deoarece la acesti copii bariera de aparare intestinala nu este suficient dezvoltata, acestia fiind mai sensibili in cazul contactarii unor bacterii rele (patogene) care afecteaza sanatatea;
- nascuti prin cezariana, la care nu are loc contactul bebelusului cu bacteriile lactice benefice din vaginul mamei. La acestia este necesar un aport suplimentar de Bifidobacterium animalis lactis, ce favorizeaza dezvoltarea unei flore intestinale sanatoase;
- alimentati cu formule de lapte praf sau celor carora li s-a intrerupt alaptarea la san si li s-a diversificat alimentatia;
- care urmeaza un tratament cu antibiotice  - detalii despre Bonflor® Imuno picaturi aici

« Bonflor® plicuri

Aport de bacterii lactice benefice dezvoltarii florei intestinale sanatoase. Sustine dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar. Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Bonflor® plicuri este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice), prebiotice si vitamina C.
Complexul probiotic din Bonflor® plicuri este reprezentat de 3 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.
Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® plicuri, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® plicuri furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp.
Vitamina C este o vitamina esentiala in dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar al copiilor, fiind implicata, de asemenea, si in cresterea rezistentei organismului la infectii si buna functionare a pielii - detalii despre Bonflor® plicuri aici.

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2019

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!