Sănătatea începe cu bacteriile prietenoase din intestin: Bonflor, sinbioticul pentru o familie sănătoasă

Sanatatea incepe cu bacteriile prietenoase din intestin: Bonflor, sinbioticul pentru o familie sanatoasa

Sănătatea începe cu bacteriile prietenoase din intestin: Bonflor, sinbioticul pentru o familie sănătoasă

De multe ori, greșim că nu acordăm importanța cuvenită intestinului nostru și echilibrului florei intestinale. Nu e ca atunci când auzim de inimă, creier, ficat, rinichi sau plămani.

Insă, pe lângă problemele digestive care pot apărea, te poți simți abătut, poți avea dureri de cap, insomnii, incapacitate de concentrare și poți fi lipsit de energie. Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul stării tale de bine.

Cultivarea microbiomului nu este grea. Bonflor capsule este sinbioticul care îți ajută familia să evite toate problemele pe care le poate cauza un intestin nesănătos și să aibă o viață sănătoasa și liniștită.

veti citi:
O familie fericită e fără indoială o familie sănătoasă
Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul stării de bine
Bonflor® capsule este sinbioticul care îți ajută familia să evite problemele pe care le poate cauza un intenstin nesănătos
Ce efect are Bonflor®  la echilibrul florei intestinale

O familie fericită e fară indoială o familie sănătoasă

Familia este una dintre capodoperele naturii, spunea frumos George Santayana. Într-adevăr, are dreptate. Familia e locul unde toate grijile, neliniștile și zbuciumul pălesc. E locul unde dragostea trebuie să primeze iar armonia să guverneze întreaga casă.

Familia este cea mai elementară formă de organizare. Fiind prima comunitate de care aparține un individ și prima autoritate sub care acesta învață să conviețuiască, familia este cea care stabilește valorile fundamentale ale unei societăți și formează viitori cetățeni. De aceea, e important ca între membrii unei familii să existe relații sănătoase. Părinții să se implice activ în creșterea copiilor lor, să le inducă valori morale ferme și să-i ajute să se dezvolte frumos.

Dacă tot am amintit de relații sănătoase, remarcăm faptul că o familie fericită este implicit și o familie sănătoasă. Bunăstarea tuturor membrilor familiei aduce de la sine o stare de liniște, pace și mult confort în mediul familial.

Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul stării de bine

Poate pare că nu există nicio legătură între flora intestinală și starea de bine. Când auzim de flora intestinală rămânem pasivi, nu schițăm nicio reacție. Nu e ca atunci când auzim de inimă, creier, ficat, rinichi sau plămâni. Greșim de multe ori că nu acordăm importanța cuvenită intestinului nostru.

Pe lângă problemele digestive care pot apărea, te poți simți abătut, poți avea dureri de cap, insomnii, incapacitate de concentrare și poți fi lipsit de energie. Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul stării tale de bine.

În tractul intestinal, există o serie de bacterii esențiale care asigură un echilibru de care depinde imunitatea și sănătatea noastră. Toate alegerile noastre alimentare, utilizarea antibioticelor sau a altor medicamente cât și stilul de viață, pot afecta microbiomul uman (un termen științific pentru trilioanele de bacterii care locuiesc în tractul gastro-intestinal uman).

Aceste bacterii ajută la controlul sistemului imunitar, determinând lucruri cum ar fi dacă copilul tău are o reacție alergică la arahide și cât de eficient luptă împotriva unui virus al răcelii. În plus, microbiomul este implicat în reglarea metabolismului și creșterea în greutate - în plus poate fi conectat la nivelul creierului - ceea ce înseamnă că ar putea influența starea de spirit și poate proteja copilul de tulburări de sănătate mintală, cum ar fi autismul sau depresia.

Bonflor® capsule este sinbioticul care îți ajută familia să evite problemele pe care le poate cauza un intenstin nesănătos

Avem o veste bună însă: Bonflor capsule este sinbioticul care îți ajută familia să evite toate problemele pe care le poate cauza un intestin nesănătos și să aibă o viață sănătoasă și liniștită.

De ce i se spune sinbiotic? Pentru că are în componența sa atât PROBIOTICE, cât și PREBIOTICE. Cele din urmă reprezintă hrană fără de care primele nu ar putea să supraviețuiască și ar muri.

În plus, complexul sinbitotic îți poate fi de ajutor și dacă suferi de sindromul colonului iritabil, colită ulcerativă, în bolile metabolice, dermatită atopică, precum și în perioada de sarcină și alăptare (crește proprietățile imunoprotectoare ale laptelui matern).

O familie fericită e fără îndoială o familie sănătoasă. Bonflor e alături de tine și familia ta în toate momentele importante din viață.

Ce efect are Bonflor®  la echilibrul florei intestinale

« Bonflor® capsule este un supliment alimentar cu acțiune de echilibrare a florei intestinale ce are la bază un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) și prebiotice.

Complexul probiotic din Bonflor® capsule este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum și Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorită capacității crescute de a adera la mucoasa intestinală și de a secreta substanțe benefice organismului uman.

Complexul prebiotic din compoziția Bonflor® capsule, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hrănitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optimă de fructooligozaharide din Bonflor® capsule furnizează nutrienții specifici dezvoltării Bifidobacterium longum și Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea și reechilibrarea florei intestinale se vor realiza într-o perioadă mai scurtă de timp. Despre Bonflor - citiți mai multe detalii aici.

Compoziție: 1,5 miliarde UFC: Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, 45 mg fructooligozaharide, vitamina C, antiaglomerant (stearat de magneziu), amidon, capsulă (hipromeloza, gumă gellan, dioxid de titan).
Valoare energetică: 0,97 kcal/ capsulă

Despre Bonflor - citiți mai multe detalii aici.

« Bonflor® Imuno picături

Aport de vitamina D și bacterii lactice benefice florei intestinale sănătoase. Susține dezvoltarea și buna funcționare a sistemului imunitar.

Bonflor® Imuno picături este un supliment alimentar pe bază de bacterii lactice (Bifidobacterium animalis lactis) și vitamina D, care poate fi administrat încă din prima zi de viață a nou-născuților. Are acțiune complexă de susținere a funcției imunitare și a bunei funcționări a sistemului digestiv. Bifidobacterium animalis lactis este una dintre tulpinile de probiotice cel mai intens studiate și sigure, care a fost identificată și izolată din tubul digestiv al sugarilor alăptați.
Bonflor® Imuno picături asigură o colonizare eficientă a intestinului la copiii:
născuți prematur, cu greutate mică la naștere deoarece la acești copii bariera de apărare intestinală nu este suficient dezvoltată, aceștia fiind mai sensibili în cazul contractării unor bacterii rele (patogene) care afectează sănătatea;
născuți prin cezariană, la care nu are loc contactul bebelușului cu bacteriile lactice benefice din vaginul mamei. La aceștia este necesar un aport suplimentar de Bifidobacterium animalis lactis, ce favorizează dezvoltarea unei flore intestinale sănătoase;
alimentați cu formule de lapte praf sau celor cărora li s-a întrerupt alăptarea și li s-a diversificat alimentația;
care urmează un tratament cu antibiotice  - detalii despre Bonflor® Imuno picaturi aici

« Bonflor® plicuri

Aport de bacterii lactice benefice dezvoltării florei intestinale sănătoase. Susține dezvoltarea și buna funcționare a sistemului imunitar. Reechilibrează flora intestinală în timpul și după tratamentul cu antibiotice.

Bonflor® plicuri este un supliment alimentar cu acțiune de echilibrare a florei intestinale ce are la bază un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice), prebiotice și vitamina C.
Complexul probiotic din Bonflor® plicuri este reprezentat de 3 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum și Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorită capacității crescute de a adera la mucoasa intestinală și de a secreta substanțe benefice organismului uman.
Complexul prebiotic din compoziția Bonflor® plicuri, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hrănitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optimă de fructooligozaharide din Bonflor® plicuri furnizează nutrienții specifici dezvoltării Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum și Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea și reechilibrarea florei intestinale se vor realiza într-o perioadă mai scurtă de timp.
Vitamina C este o vitamină esențială în dezvoltarea și buna funcționare a sistemului imunitar al copiilor, fiind implicată, de asemenea, și în creșterea rezistenței organismului la infecții și bună funcționare a pielii - detalii despre Bonflor® plicuri aici.

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII