Carnavalul Copilariei de Ziua Internationala a Copilului la AFI COTROCENI

Carnavalul Copilariei de Ziua Internationala a Copilului la AFI COTROCENI

Carnavalul Copilariei de Ziua Internationala a Copilului la AFI COTROCENI

Ziua Internationala a Copilului va fi sarbatorita in mall-ul AFI Cotroceni pe parcursul a doua zile. Pe 1 si 2 iunie in AFI Cotroceni este organizat Carnavalul Copilariei, eveniment la care copiii si parintii sunt asteptati cu multe surprize.


Pasiti si voi cu cei mici intr-o experienta unica ce va incepe sambata, 1 iunie, de la ora 12.00 si se va incheia duminica, 2 iunie, in jurul orei 20.00.


Peste 30 de activitati au fost pregatite pentru a transforma cele doua zile in unele perfecte pentru cei mici - un adevarat Carnaval al Copilariei.

 

 

In cel mai mare mall din Romania ai cele mai distractive activitati de Ziua Copilului!

Sambata copiii vor putea, printre altele, admira si sta alaturi de clovni pe catalige, statui vivante, vor putea creea masti de carnaval, vor lua parte la un spectacol de teatru, vor putea confecționa si decora coroana Elsei in cadrul Atelierului Frozen, dar si sa se joace alaturi de Spiderman si Anna.

In premieră, va fi amenajat în AFI Cotroceni un club de Slime. Vor putea să aibă parte de transformari fantastice la Crazy Party.

Iata la ce veti asista sambata si ce vor putea face copilasii: Artisti pe picioroange, Clovni distractivi, Bufoni & masti de carnaval, Ateliere si jocuri cu Anna si Elsa, Face painting, Stand Popcorn si Stand de Vata pe bat ambele gratuite, Intalniri cu spiderman, Spectacol de mimi, Crazy Fashion Party Cabina foto, Experienta VR cu Henry Ariciul, Workshop grafitti, Bubble Man, Baloane modelabile, Statui vivante, Joc interactiv cu Anna

Duminica, tot intre 12.00- 20.00, veselia va fi asigurata de Olaf si Catwoman, copiii vor putea dansa alaturi de clovni, participa la sesiuni de facepainting ori special tattoo.

Va fi prezent în AFI Cotroceni Bubble Man, ce ii asteaptă alaturi de el pentru a face baloane uriase de sapun.

Este organizat si atelierul de chimie Happy Chemistry, unde copiii vor lua parte la experimente spectaculoase cu gheața carbonica.

Iata la ce veti asista duminica si ce vor putea face copilasii: Duminica, distractia continua cu Artisti pe picioroange, Clovni trasniti, Face painting, Mascota Olaf, Spectacol Opera Comica pentru Copii, Vata de zahar, Intalniri cu Catwoman, Tatuaje temporare, Dans cu clovni, Atelier de chimie, Club de Slime, Sotron interactiv.

strollex

Asadar, de 1 si 2 Iunie, la AFI Cotroceni vom fi cu totii copii!

Pe www.AFIcotroceni.ro sau pe Facebook AFI Cotroceni puteti gasi mai multe informatii despre activitatile care vor avea loc acolo. Ceea ce trebuie sa stii, insa, este faptul ca de aici nu vor lipsi personaje ca Olaf, Spiderman, Catwomen si activitati super captivate: Crazy Party, Clubul de Slime si Bubble Man.

Iar daca esti in cautarea cadoului potrivit pentru cel mic, AFI Cotroceni are sute de magazine din care poti sa alegi acel ceva care i-ar face ziua si mai memorabila. 

Va asteptam cu doua zile pline de distractie (1 si 2iunie) in  AFI Cotroceni. Hai si tu la joaca la Carnavalul Copilariei!

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️