Bonflor - un prieten de nadejde pentru toata familia in vacanța mare

Bonflor - un prieten de nadejde pentru toata familia in vacanta mare

Bonflor - un prieten de nadejde pentru toata familia in vacanța mare

Avand in vedere că perioada vacantelor deja a inceput, intreaga familie este supusă multor riscuri. Una din problemele care pot apărea este diareea călătorului.  Vestea bună este ca Bonflor e prietenul de nadejde al familiei care contribuie la o vacanta de vis si fara probleme. In plus, flora ta intestinala se va afla in deplina siguranta. De ce?

Bonflor este un SINbiotic ce are in compozitie o combinatie benefica de Probiotice si PreBiotice. PRObioticele sunt “copiii” cuminti care aduc mereu satisfactii, dar care au nevoie de parinti grijulii care sa-i hranesca si sa-i ajute sa se dezvolte (PREbiotice).

 

veti citi:
Starea de sanatate a familiei este in permanentă legatură cu flora intestinală
Ce se intampla de fapt?
Nu te impacienta!
Alte beneficii ale tulpinilor probiotice din capsulele Bonflor

Starea de sănătate a familiei este in permanentă legatură cu flora intestinală

Starea de sanatate a ta si a familiei tale este intr-o stransa legatura cu flora intestinala. Stiai, de pilda, ca dezechilibrul la nivelul florei iti poate afecta sistemul imunitar, digestiv, nervos si hormonal?

Ce se intamplă de fapt?

Atunci cand exista mai putine tulpini PROBIOTICE si mai multe bacterii rele se produce un dezechilibru la nivelul florei tale intestinale. Echilibrul florei intestinale poate fi perturbat de multi factori.

De la tratamentul cu antiobiotice la infectiile intestinale bacteriene sau virale (cea mai frecventa fiind infectia cu Rotavirus) sau schimbarea mediului si a alimentatiei pe perioada calatoriilor in alte regiuni (diareea calatorului), toti acesti factori reprezinta probleme ce nu trebuie neglijate.

Lipsa unei armonii la nivelul florei tale intestinale poate culmina fie cu dereglarea tranzitului intestinal, slabirea sistemului imunitar sau cu aparitia diferitor alergii.

Nu te impacienta!

Suntem alaturi de tine si de familia, suntem aici sa te ajutam, nu sa-ti provocam sentimente de neliniste sau panica.

Avand in vedere ca perioada vacantelor deja a inceput, esti supus inevitabil multor riscuri. Una din problemele care pot aparea este diareea calatorului.

Atunci cand vizitezi un loc in care clima, conditiile sociale si standardele sau practicile sanitare sunt diferite de cum erai obisnuit acasa, esti predispus unui risc crescut de a suferi de aceasta afectiune.

Diareea calatorului este o afectiune digestiva care frecvent determina scaune moi, apoase si crampe abdominale. Apare ca urmare a consumului de alimente sau apa contaminate. Din fericire, diareea calatorului nu este o boala serioasa, ci mai degraba neplacuta.

Nu e un cliseu atunci cand se spune ca aproape orice problema are o rezolvare. Subscriem si noi acestui principiu si va anuntam ca Bonflor e prietenul tau de nadejde care contribuie la o vacanta de vis si fara probleme.

In plus, flora ta intestinala se va afla in deplina siguranta. De ce? Acest produs este un SINbiotic ce are in compozitie o combinatie benefica de Probiotice si PreBiotice. PRObioticele sunt “copiii” cuminti care aduc mereu satisfactii, dar care au nevoie de parinti grijulii care sa-i hranesca si sa-i ajute sa se dezvolte (PREbiotice).

Concret, cantitatea optima de fructooligozaharide (PREBIOTICE) furnizeaza nutrienti specifici dezvoltarii Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus (PRObiotice). Astfel,colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se va realiza intr-o perioada scurta de timp.

Alte beneficii ale tulpinilor probiotice din capsulele Bonflor:

Este indicat pe perioada sarcinii si alaptarii, deoarece creste proprietatile imunostimulatoare ale laptelui matern si diminueaza riscul aparitiei eczemei atopice
In cazul rinitei alergice reduce necesitatea tratamentului antialergic
In cazul sindromului de colon iritabil reduce severitatea manifestarilor
Reduce diareea asociata consumului de antibiotic.

Ce efect are Bonflor®  la echilibrul florei intestinale

« Bonflor® capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice.

Complexul probiotic din Bonflor® capsule este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.

Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® capsule, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® capsule furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp. Despre Bonflor - cititi mai multe detalii aici. 

Compozitie: 1,5 miliarde UFC: Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, 45 mg fructooligozaharide, vitamina C, antiaglomerant (stearat de magneziu), amidon, capsula (hipromeloza, guma gellan, dioxid de titan).
Valoare energetica: 0,97 kcal/ capsula

Despre Bonflor - cititi mai multe detalii aici.


« Bonflor® plicuri

Aport de bacterii lactice benefice dezvoltarii florei intestinale sanatoase. Sustine dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar. Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Bonflor® plicuri este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice), prebiotice si vitamina C. 
Complexul probiotic din Bonflor® plicuri este reprezentat de 3 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.
Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® plicuri, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® plicuri furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp.
Vitamina C este o vitamina esentiala in dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar al copiilor, fiind implicata, de asemenea, si in cresterea rezistentei organismului la infectii si buna functionare a pielii - detalii despre Bonflor® plicuri aici.

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2019

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️