Bebelușii nascuți in iulie: 12 lucruri speciale și amuzante despre ei

Bebelusii nascuti in iulie: 12 lucruri speciale si amuzante despre ei

Bebelușii nascuți in iulie: 12 lucruri speciale și amuzante despre ei

Desigur, nu contează în ce luna se naște copilul tău, și de altfel nu ai de ales. Dar totuși, a avea un bebelus în luna Iulie aduce cu sine câteva avantaje, pentru că acești copii au multe calitati ...


În plus, dacă și tu esti născut în această luna de vara: ești norocos! Iata 12 lucruri amuzante si bine de stiut despre bebelusii de iulie.

veți citi:
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Zâmbitori
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Oameni de familie
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Îngrijiți
Copiii născuti în luna Iulie: Au personalitate
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Economi
Copiii născuti în luna Iulie: Se joacă singur
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Eleganți
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Foarte sensibili
Copiii născuti în luna Iulie: Nu au timp de nimicuri
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Altruiști
Copiii născuti în luna Iulie: Iartă, dar nu uită
Copiii născuti în luna Iulie sunt: Sociabili

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Zâmbitori

Copiii din iulie se bucură cu adevărat de soare. Ei se nasc cu un simt dezvoltat al umorului, așa că, încă din copilărie veți avea parte de multă distracție.

bebelusi de iulie

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Oameni de familie

Dacă va așteptați la o masă mare plină de copii și nepoți, va puteți deja culca pe o ureche. Familia este prioritatea numărul unu pentru un copil din iulie. Mai mult, un rol pe care copilul de iulie îl poate juca perfect, este cel al unui frate sau sora mai mare. Oamenii născuți în luna iulie sunt grijulii, și sunt bucuroși să ajute.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Îngrijiți

Cu siguranță vă puteți aștepta la o mâna de ajutor atunci când faceți ordine, dacă copilul dvs. este născut în iulie. El îndeplinește sarcinile cu mare precizie și este un adevărat manager înăscut. Are însă mai puțin control asupra emoțiilor sale, uneori. Dacă o sarcină nu îi reușește cum trebuie, poate rezulta o izbucnire emoțională.

Copiii născuti în luna Iulie: Au personalitate

Copiii din iulie nu sunt ușor de identificat în ceea ce privește personalitatea lor. Când crezi că ți-ai înteles copilul, el te poate surprinde din nou. De asemenea, va trebui să vă așteptați la schimbări bruște de dispoziție, cu alte cuvinte, o izbucnire furioasă poate deveni brusc un hohot gigantic de ras.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Economi

Cumpără o pușculița de bani, pentru că, copilului din iulie îi plac banii. În plus, cu o răsplată pentru o sarcindă, copilul dvs. învată despre valoarea banilor de la o vârstă fragedă.

Copiii născuti în luna Iulie: Se joacă singuri

Copiii din iulie își fac prieteni cu ușurință, dar, se pot bucura, de asemenea, de propria companie. Ideal, nu?

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Eleganți

Nu durează mult până nu-ți va mai fi permis să intervii în alegerea îmbracamintii copilului. Chiar dacă ați pregătit cu grijă un costum, copiii din iulie preferă să se gândească la ce vor să poarte. Din fericire, ei au gusturi foarte bune în ce privește îmbrăcămintea.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Foarte sensibili

Copiii din iulie sunt emoționali și foarte sensibili, dar nu arată întotdeauna asta, din frica de a nu fi etichetați. Prin urmare, este important să îi învătăm cum să se ocupe de această vulnerabilitate.

Copiii născuti în luna Iulie: Nu au timp de nimicuri

Copiii născuți în iulie posedă o doză mare de determinare, și trec prin viață fără multe comentarii. Iar pentru conversații fără sens nu trebuie să îi deranjezi. Ei sunt întelegători și pregătiți să ajute pe toată lumea, dar nu au timp pentru prostii.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Altruiști

Copiii din iulie sunt adesea preocupați de soarta altora, și pot fi foarte protectivi. În plus, aceștia tratează toată lumea în mod egal. Ei au grijă de copiii mai mici din cartier, sau de animalele de companie.

Copiii născuti în luna Iulie: Iartă, dar nu uită

Copiii din iulie sunt adesea calmi și accesibili în relaționarea cu alții. Acest lucru îi face foarte simpatici, dar și o țintă ușoară. Ei nu vor dezvolta ușor sentimente de răzbunare, pentru că de obicei iartă suficient de ușor pentru a le da celorlalți o a doua șansă. Dar ei sunt, de asemenea, destul de inteligenți pentru a învăta din propriile greșeli, și tind să-și amintească totul, astfel încât nu vor face aceeași greșeală de două ori.

Copiii născuti în luna Iulie sunt: Sociabili

Ieșind împreună cu prietenii, la un grătar în grădina, sau în vizită la familie: copiii din iulie iubesc socializarea. Mai mult, ei se pot întelege bine cu toți. Pe scurt, copilul tău născut în iulie va însemna multă distracție!

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

Te asteptam pe forumul mamicilor de bebelusi pentru sfaturi si incurajari: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori  Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste. 

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII