Invată-ți copilul aceste 7 legi spirituale care il vor ajuta să atingă succes și implinire

Invata-ti copilul aceste 7 legi spirituale care il vor ajuta sa atinga succes si implinire

Invată-ți copilul aceste 7 legi spirituale care il vor ajuta să atingă succes și implinire

Educația pe care o dăm copiilor noștri conține multe reguli și sfaturi rigide si ne asteptam ca ei să le respecte. De fapt, ii invităm în propria noastră călătorie a vieții, în interiorul sensului nostru de scop/ţintă, care nu se termină niciodată. Este o călătorie cu o semnificație din ce în ce mai mare. Dar din ziua in care se naște copilul tau, îi devii și profesor de spiritualitate. Ajută-ţi copilul să-şi construiască o viaţă fericită!

Ce părere ai avea dacă ţi-ai putea învăța copiii 7 lecții care i-ar ajuta în drumul lor spre o viață fericită și de succes?

- veți citi:
Ce părere ai avea dacă ţi-ai putea învăța copiii 7 lecții care i-ar ajuta în drumul lor spre o viață fericită și de succes?
Fiecare copil are deja o viață spirituală
Cele 7 Legi spirituale pentru copii

Ti-ai dori să iti poți invața copilul 7 lecții care l-ar ajuta în drumul lui spre o viață fericită și de succes?

De-a lungul anilor, mulți adulți care au citit cărțile lui Deepak Chopra și care s-au familiarizat cu învățăturilesale despre cele 7 legi spirituale ale universului au spus că îşi doresc să fi învățat aceste lecţii mult mai devreme în viață. Cartea "Pe drumul meu spre o viață fericită" prezintă aceste legi universale, în termeni pe care chiar și cei mai tineri le pot înțelege. Când copiii înțeleg dintr-un punct de vedere spiritual modul în care funcționează lumea, le este mai uşor să navigheze prin viață cu bucurie, dragoste și fericire.

Din ziua în care se naşte copilul tău, tu-i eşti un profesor de spiritualitate. Priveşte spiritualitatea ca pe o abilitate de a trăi, din moment ce chiar aceasta şi este. Cred în implementarea acestor abilităţi cât mai curând posibil prin orice mijloace poate înţelege un copil. - Deepak Chopra

Fiecare copil are deja o viață spirituală

Acest lucru se datorează faptului că fiecare copil se naște în domeniul creativității infinite și al conștiinței pure care este spiritul. Dar nu toţi copiii știu că acest lucru este adevărat. Spiritul trebuie cultivat; trebuie să fie hrănit și încurajat. Un copil crescut cu abilități spirituale va putea să răspundă la cele mai elementare întrebări despre cum funcționează universul; el sau ea va înțelege sursa creativității atât din interiorul cât și din afara noastră; el sau ea va fi capabil să practice lipsa judecării, acceptarea și adevărul, care nu vor fi îngrădite de frică și de anxietatea cu privire la sensul vieții.

Adevărata creștere spirituală schimbă o persoană într-un mod paradoxal, aducând la un loc atât înțelegerea, cât și păstrarea inocenței. Mai profundă decât iubirea, un lucru pe care nu îl poţi face fără ea este inocenţa. Inocența este sursă iubirii. Este deschidere.

Cele 7 Legi spirituale pentru copii

1. Totul este posibil.

Cu toții avem darul de a crea absolut orice. Nu există limită pentru ceea ce putem face sau fi.

2. Dacă vrei să obții ceva, oferă-l.

Oferă întotdeauna cu o inimă fericită. Cel mai mare dar este sentimentul de bine.

3. Când faci o alegere, schimbi viitorul (karma).

Alegerile tale determină schimbări. Pentru a face alegeri bune, urmează-ţi inima. Cum te fac să te simţi alegerile tale?

4. Nu spune nu la ce nu poti controla,  mergi cu mulţimea.

Creează pacea prin învăţarea acceptării a ceea ce este în afara controlului nostru.

5. De fiecare dată când îţi doreşti sau vrei ceva, plantează o sămânță.

Îndeplinirea dorinței tale este precum plantarea unei seminţe și credinţa că ea va crește. Lasă natură să facă restul.

6. Fii deschis la viață și bucură-te de călătorie.

Căile şi ideile noi pot conduce la o mai mare fericire.

7. Eşti aici pentru un motiv.

Karma ta este scopul, calea sau viziunea ta; talentele unice pe care tu le ai trebuie să le împărtășești. Karma ta este fericirea ta.

Ca părinți, noi nu ne învățăm copiii reguli grele și rapide care trebuie respectate. Îi invităm în propria noastră călătorie, în interiorul sensului nostru de scop/ţintă, care nu se termină niciodată. Este o călătorie cu o semnificație din ce în ce mai mare. Deoarece copiii sunt foarte mici este posibil ca ei să nu înțeleagă ce înseamnă acest lucru în cuvinte, însă copilul tău poate simți cu ușurință dacă tu găseşti viața interesantă și minunată. Sensul tău de ţintă în univers vorbeşte mult mai tare decât orice cuvânt.

Despre emoțiile copilului, va recomandăm să cititi

Invata-ti copilul sa isi exprime sentimentele
Cand baietii plang - sfatul psihologului
Inteligenta emotionala si sociala la copii – cum le dezvoltam?
10 complimente de care are nevoie copilul tau

Va asteptam pe forumul special: PARENTING - sau despre meseria de parinte

 autor: Romina Barbulescu, redactor la Desprecopii.com - toate drepturile rezercate 2022
referinte: The Seven Spiritual Laws for Parents: Guiding Your Children to Success and Fulfillment Paperback – March 28, 2006

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII