Ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an

Esti copilul meu pentru totdeauna, dar bebelusul meu numai pentru un an

Ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an

Când te-am ridicat in brate după ce ai început să te agiți, te-am ridicat exact așa cum trebuie să fi făcut de cel puțin cinci sute de ori înainte și te-am așezat la pieptul meu. Dar mi-am dat seama că ar trebui să vin lângă tine mai des, chiar dacă stai acolo adormit fără să știi ce am făcut sau nu am făcut pentru că nu contează pentru tine.


Pentru că ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an...

- veți citi:
Pentru că ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an
Esti o mamica de bebelus ? Atunci ai putea sa citesti si...
Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau
Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

Iubirii mele pentru totdeauna cateva randuri...

Când am aruncat o privire peste pat pentru a verifica dacă încă mai dormi, dormeai ca un ingeras. Si in graba tipica a unei mame obosite de bebelus, mi-am dat seama că pot fugi repede sa pun niste rfe in masina de spalat si sa mai calc niste cearceafuri.

Dar, în timp ce te priveam cunâm respiri ușor, mi-am dat seama că ar trebui să vin lângă tine ...Am fugit în liniște înapoi în bucătărie să-mi iau cafeaua care stătea pe masă și am strâns prin bucatarie după tatal tau ... care lasase farfuriile vraiste pe masa. Si imediat am alergat în liniște înapoi spre dormitor ca să verific, daca esti in aceeasi pozitie ...

Dar, cum te-am văzut mișcându-te și, probabil, să începi să te trezești, mi-am dat seama că trebui să vin lângă tine ...

Pentru că ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an.

Am aruncat o privire spre telefonul meu care stătea doar la o lungime de braț de pat. Aș fi putut face un dus rapis și poate chiar să-mi aranjez părul.

Dar, în timp ce îți ascultam respirația de bebeluș, atât de nesigură dar perfectă, mi-am dat seama că ar trebui să vin lângă tine ...

Pentru că ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an.

mami de bebelus

Telefonul meu a bâzâit din nou. Un alt e-mail și alte trei mesaje tocmai au apărut. Pun pariu că aș fi putut răspunde celor 5-10 persoane care mă căutau. Trebuie să am grijă de facturile care sunt scadente până la sfârșitul săptămânii viitoare și care sunt acum înșirate pe masă din sufragerie.

Dar, în timp ce mă gândeam la lista pe care o creasem cu mândrie aseară din tot ce aveam să realizez astăzi, mi-am dat seama că ar trebui să vin lângă tine ...

Pentru că ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an.

Am vrut să profit de timpul pe care îl petreci dormind și să-l „folosesc” pentru a mă simți „bine” cu mine însumi, gândindu-mă apoi la tot ce am bifat de pe listă. Câteva momente mai târziu m-am găsit din nou lângă pat, privindu-te încă o dată. M-am aplecat să mă asigur că încă mai respiri în timp ce corpul tău perfect abia se mișca.

Dar, în timp ce ți-am atins mâna minusculă, mi-am dat seama că ar trebui doar să stau așezată lângă tine ...

Pentru că ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an.

Când te-am ridicat după ce ai început să te agiți, te-am ridicat exact așa cum trebuie să fi făcut de cel puțin cinci sute de ori înainte și te-am așezat la pieptul meu. Dar mi-am dat seama că ar trebui să vin lângă tine mai des, chiar dacă stai acolo adormit fără să știi ce am făcut sau nu am făcut pentru că nu contează pentru tine.

Pentru că ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an.

Am oftat. M-am topit în timp ce mi-ai strâns în mod intenționat degetele. Și cum ochii îți erau încă închiși, ai început să zâmbești atât de ușor, de parcă te gândeai "M-a ascultat în cele din urmă. Este aici. Este lângă mine și e bine."

Pentru că ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an.

Esti o mamica de bebelus ? Atunci ai putea sa citesti si

Cui ii pasa de cat dorm mamele?

 Mamici perfecte nu exista

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Pe lângă aceste informaţii atent alese, aplicaţia înglobează o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată. Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor. 

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

Te asteptam pe forumul mamicilor de bebelusi pentru sfaturi si incurajari: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori  Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste.

autor: o mamica de la Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2019 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII