Tratamentul corect al tusei cu expectorație la copii este important

Tratamentul corect al tusei cu expectoratie la copii este important

Tratamentul corect al tusei cu expectorație la copii este important

Copilul tușește? Tusea nu este o boală ci un simptom.
Iarna este sezonul cand copiii pot avea problemele respiratorii. O infectie a tractului respirator superior poate provoca inflamarea, iritatia cailor respiratorii superioare si totodata secretia abundenta de mucus la nivelul bronhiolelor pulmonare. Una dintre cele mai frecvente manifestari ale infectiilor virale este tusea.

Alinan® Imunotus®, sirop contine ingrediente active naturale care contribuie la menținerea stării de sănătate a căilor respiratorii și la funcționarea normală a sistemului imunitar.
 

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cum tratam tusea productiva?
Imunotus pune tusea la colt
Cum știm ce tuse are copilul? Are tuse seacă sau tuse productivă?

Tusea nu este o boală ci un simptom

Tusea are drept scop curatarea de secretii si corpi straini din arborele traheobronsic si eliminarea mucusului care se aduna ca urmare a procesului de aparare al mucoasei respiratorii proprii.

Cum tratam tusea productiva?

In tratamentul tusei productive nu sunt recomandate antitusivele, intrucat acestea anihileaza reflexul de tuse (si sa nu uitam ca tusea este un reflex de aparare al organismului), iar mucusul si infectia neputand fi eliminate, vor duce la complicatiile si boli mai grave (precum pneumoniile).

Asadar, tusea productiva nu trebuie intrerupta, ci incurajata, deoarece cu cat copilul scapa mai repede de mucus, cu atat zilele de tuse vor fi mai putine.

Avand in vedere ca tusea nu este o boala, ci doar un simptom, tratamentul corect al acesteia fluidifica mucusul si ajuta la eliminarea lui, reduce inflamatia de la nivelul bronhiolelor pulmonare, actioneaza asupra virusurilor care au determinat aparitia virozei si sustine sistemul imunitar al organismului in lupta cu boala.

tuse copil imunotus
Alinan® Imunotus®, sirop este un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii special conceput pentru a fi administrat la copii cu varsta peste 2 ani - mai multe informatii aici

Cum știm ce tuse are copilul? Are tuse seacă sau tuse productivă?

Tusea este  un act reflex determinat de factori excitanti de natura fizica, chimica sau factori inflamatori, ce are ca rezultat expulzarea violenta si sonora a aerului intrapulmonar, impreuna cu eventualele secretii sau a corpilor straini existenti in arborele bronsic.

Tusea seaca este un simptom deosebit de chinuitor si obositor, care-l tulbura nu numai pe micul bolnav, ci si pe cei din jurul lui. Din fericire exista ac de cojocul ei si exista tratamente eficiente care readuc linistea celui mic si a familiei tale.

Tusea productiva este tusea cu sputa sau secretii traheobronsice. Sputa contine de obicei mucus, virusuri sau bacterii, celule ale epiteliului respirator si resturi de tesut degradat.  Alinan® Imunotus®, sirop este indicat pentru fluidizarea secretiilor mucoase si favorizarea expectoratiei.

shop.fitermanpharma.ro/produs/alinan-imunotus-sirop/

Imunotus pune tusea la colt

Alinan® Imunotus®, sirop contine ingrediente active naturale care contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Alinan® Imunotus®, sirop contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar. mai multe informatii aici

Puteti comanda online Imunotus aici.

Produsul Alinan® Imunotus®, sirop se administreaza pe cale orala.

Copii 2-4 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi;
Copii 5-7 ani: 5 ml de 2 ori pe zi;
Copii 8-12 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi.
Produsul poate fi administrat pana la 14 zile. Il puteti comanda online aici.

 Despre tuse, merită să citiți și : 

Tusea convulsiva
Ce este de fapt tusea seaca?
Tusea si raceala copiilor
Tusea in infectiile de tract respirator. Prieten sau dusman? 

Pentru intrebari medicale, va asteptam cu intrebari pe forumul Clinica Desprecopii.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Tuse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII