Nume de baieti pentru 2020, anul Sobolanului conform horoscopului chinezesc

Nume de baieti pentru 2020, anul Sobolanului conform horoscopului chinezesc

Nume de baieti pentru 2020, anul Sobolanului conform horoscopului chinezesc

Pentru parintii ai caror copii se nasc in 2020, anul Sobolanului de Metal este un an care aduce vesti bune. Pentru ca baietii nascuti in anul Sobolanului sunt inteligenti, sociabili, determinati si carismatici.

Iata ce nume de baieti sunt recomandate pentru copiii nascuti in 2020  - in functie de cele 5 elemente din balanta chineza.

- veti citi:
Anul Sobolanului 2020, un an luminos si inovator
Elementul de baza al fiecarei luni de nastere in Anul Sobolanului 2020
Ce nume de baieti sunt recomandate pentru copiii nascuti in 2020
Caracter si personalitate pentru copiii nascuti in Anul Sobolanului
Bebelusii nascuti in anul Sobolanului 2020
Numele ales poate influenta destinul
Ce fel de nume sa nu alegi pentru copilul tau: 5 reguli de aur

Anul Sobolanului 2020: anul luminos si inovator

Anul Nou Chinezesc sau Anul Șobolanului de Metal in calendarul chinez începe la 25 ianuarie 2020 și durează până la 11 februarie, 2021. În 2020, elementul Metal este asociat cu zodia anuală chineză a Sobolanului, care este animalul care guvernează luna in acest an. Acesta este și începutul unui nou ciclu complet de Jupiter. Ciclul lui Jupiter durează aproape 12 ani și este conform cu ciclul anual al celor 12 animale din calendarul chinezesc, care începe cu șobolanul (șoarecele) și se încheie cu porcul (mistreț).

Conform teoriei Cinci Elemente chinezești, Șobolanul este în grupul Apă. Apa este conectată la înțelepciune. Șobolanul este apa Yin, care este ultimul element al Yin Yang cinci elemente. Piciorul frontal al șobolanului are 4 degete și piciorul posterior are 5 degete care indică o schimbare de la un număr egal la un număr impar și coincide cu prima perioadă de timp a unei zile, care este de la 11:00 la 1:00, simbolizând o tranziție de la noapte până dimineața sau Yin (număr par) până la Yang (număr impar). Prin urmare, Șobolanul este considerat un animal jumătate Yang și jumătate Yin.

Un copil născut din 25 ianuarie 2020 este așadar semnul zodiac chinezesc al șobolanului de Metal (sau șobolanul de aur, deoarece metalul apare în Yang-ul său ca forma). Aspectul Yang al metalului se caracterizează printr-o energie exteriorizată, luminoasă, expansivă, activă, inovatoare și precisă.

Deficiențe energetice ale anului 2020

În 2020, principalele deficiențe energetice privesc elementele Lemn, Pământ și Foc. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste trei deficiențe nu este observabila simultan pe parcursul anului. Consecințele și riscurile conexe ale unei deficiențe a elementului Lemn într-un horoscopul chinezesc poate fi o tendință de hiper-emotivitate și fobie.

În ceea ce privește elementul Pământ, acesta poate stimula paranoia sau obsesivul ca tulburări. În sfârșit, toate tipurile de comportamente violente sunt posibile atunci când elementul Foc este deficitar.

Elementul de baza al fiecarei luni de nastere in Anul Sobolanului 2020

In functie de luna in care se naste copilul, poti alege combinatia ideala de nume.

Februarie 2020 -  elementul este metal 🛠

Martie 2020 - Foc 🔥

Aprilie 2020 - Foc 🔥

Mai 2020 - Lemn 🌳

Iunie 2020 - Lemn 🌳

Iulie 2020 - Metal 🛠

August 2020 - Foc 🔥

Septembrie 2020 - Foc 🔥

Octombrie 2020 - Lemn 🌳

Noimebrie 2020 - Pamant 🗿

Decembrie 2020 - Lemn si Foc 🌳 🔥

Ianuarie 2020 - Lemn si Foc 🌳 🔥

Iata ce nume de baieti sunt recomandate pentru bebelusii baietei nascuti in 2020  - in funtie de cele 5 elemente din balanta chineza, conform site-ului numedecopii:

🌳 Nume in rezonanta cu elementul: lemn:

SIlvestru, Oliver, Guy, Silas, Damian, Eustache, Ilan, Kevin, Laur, Vasile, Logan, Rowan, Bruce, Hudson, Alon, Evan, Ashton, Brandon, Yves, Igor, Ilan, Eilan, Eliah, Logan, Denis, Fabian, Florian, Florin, Florenzo, Brad

🔥 Nume in rezonanta cu elementul: foc:

Matei, Luca, Lucas, Ciril, Teo, Teodor, Zenon, Samson, ELuan, Declan, Aurel, Aurelian, Helios, Vulcan, Ignatius, Aidan, Irinel, Iri, Masou, Hayden, Joshua, Edan, Kay, Munir, Melchior, Stelian

🗿 Nume in rezonanta cu elementul: pamant:

Petre, Petru, Peter Joris, George, Adam, Adan, Bart, Dumitru, DImitri, Eila, Yael, Marley, Teani, Ilesh, Aza, Jasper, Dominik, Edi, Edian, Jared, Ingmar, Ehan, Tarik, Iulian, Malo, Lambert

🛠 Nume in rezonanta cu elementul: metal:

Oscar, Stefan, Steven, Jing, FInley, Edwin, Calum, Aurelian, Auriel, Timur, Zlatan, Hadid, Yamin, Brono, Armand, Edmond, Gerard, Guilem, Gunter, Willian, Edward

💧 Nume in rezonanta cu elementul: apa:

River, Marin, Dilan, Marius, Adrian, Bilal, Marvin, Morisey, Odiseas, Ford, KLei, Kendal, Trend, Torent, Caspian, Deniz, Duglas, Jordan, Lamar, Maxwell, Ross, Cobalr, Nil,

 Nume de fete: Nume de fete pentru 2019, anul Porcului conform horoscopul chinezesc

Caracter si personalitate pentru copiii nascuti in Anul Sobolanului

Caracteristicile dominante ale copilului nascut in anul chinezesc al sobolanului 2020 - sunt istetimea, meticulozitate, carisma si afectiunea.

Caracteristicile șobolanului sunt agilitatea, istetimea, atentia si alerta. Cei nascut in anul sobolanului sunt afectuosi, carismatici, elocventi, isteti, sistematici, disciplinati, meticulosi, sociabili și muncitori, cu un scop bine determinat.

Șobolanul se află în grupul elementului de Apă, conform teoriei cinci elemente chinezești. Șobolanul este conectat la apă iar apa este legată de înțelepciune și inteligență. Așadar, Șobolan este un animal inteligent, complicat și tactic. Șobolanul are multe idei cu o viziune și poate rezolva rapid problemele.

Șobolanul este Yin Water, ultimul element sau Yin-Yang Five Elements. Este conectat la cunoaștere, memorie și învățare. Șobolanul are o memorie puternică în învățare și își amintește experiențele de viață anterioare. Șobolanul este strălucitor, creier, cu un sentiment de creativitate.

Șobolanul are si o personalitate de partea întunecată. Celelalte trăsături ale șobolanului sunt sumbre, liniștite, intolerante, egoiste, introvertite, conspirând, schematizând și bârfesc. Șobolanul ar putea avea niște minți negative atunci când întâmpină necazurile. Când lucrurile nu merg bine, atunci Sobolanul îi va da vina pe ceilalți. Șobolanul este activ noaptea. Șobolanul caută mâncare și băutură când este întuneric. Șobolanul este una din cele mai romantice tipologii din horoscopul chinezesc. Șobolanul se pricepe să câștige bani si știe să acumuleze bogăție. Își dorește o viață materială mai bună și îi place să stea în locuri frumoase. Când se confruntă cu frustrarea, Sobolanul are tendința de a părăsi locul, trebuie doar să se mute într-un alt oraș.

Bebelusii nascuti in anul Sobolanului 2020

Bebelusul Sobolan este dulce și demonstrativ emoțional, desi poate parea un pic timid la inceput.

Copiii sobolani sunt absolut fermecatori, capabili să stăpânească scena cu toată carisma unui actor de Hollywood - cu siguranță, copilul șobolan isi va dori să fie atracția vedetă din scoala.

Atunci când farmecul lor natural sau aspectul nu le ofera rezultatele pe care le doresc, copiii șobolan pot avea un succes destul de mare în a-și asigura atenția pe care o doresc apelând la alte tactici cum ar fi plânsul, comportamentul manipulativ, dominația fraților și un calcul surprinzător de precoce care asigură că vor obține ce isi doresc (și poate doar puțin mai mult ...) din orice situație. Sper că asta îți oferă o idee despre cum trebuie sa cresti un copil nascut in anul Sobolanului.

Copilul Sobolan este asadar foarte sociabil, iubitor de distracție și isi poate amsca abil emotiile, pe măsură ce apar la suprafață, printr-o perfecta capacitatea natală de autocontrol.

Acești copii vin pe lume cu abilități naturale de conducere - ceea ce este și mai bine este că dețin puterea egală, forța necesară, autodisciplina, strategiile și rezistența pentru a-și realiza potențialul înnăscut. Succesul lor în viață este asigurat prin capacitatea lor de a face față dificultăților, de a depăși provocările și de a se adapta ca necesități pentru a supraviețui și a prospera.

Nu ii speria munca sau lupta pentru ca din punct de vedere social și profesional, au acel magnetism personal si toate abilitatile intelectuale plus o imagine atractiva.

Alte sugestii de nume de baieti

Nume de baieti la moda in 2019

Nume de baieti cu tenta marina - o selectie personala

Nume de copii inspirate de povesti

Numele copilului si destinul

Numele copilului si numerologia

Alegerea numelui copilului in functie de numerologie

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume de pe internetul romanesc!

Cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex OrigineNumele ales poate influenta destinul?

Ce importanta are numele pe care il alegem copilului nostru? Il va ajuta sa reuseasca in viata? Sa fie mai plin de succes, mai iubit, mai fericit? Putem ajuta destinul? Ati remarcat ca unele nume par sa aiba o 'greutate' aparte? De la prima vedere, prenumele unei persoane nu are nici un fel de importanta. Pare sa fie doar o conventie sau simplul mod prin care cineva poate fi recunoscut si strigat. Si totusi, impactul acelei combinatii de litere la auzul careia tresarim o viata intreaga este mare. Citeste pe larg: Prenumele poate influenta destinul? 

Ce fel de nume sa nu alegi pentru copilul tau: 5 reguli de aur

Cand alegi numele pentru copilul tau, gandeste-te ca numele este pentru el si nu pentru a demonstra altora ca tu ai momente de creativitate cand alegi din mii de nume posibile de copii. Numele copilului este ceva care va fi alaturi de el toata viata si nu vrei ca el sa si-l urasca, nu-i asa? Iata ce fel de nume sa nu alegi pentru copilul tau: 5 reguli de aur

Asa alegi un nume unic pentru copilul tau

Alegerea unui nume pentru copilul tau nu este uneori un lucru simplu. Aceasta sarcina nu este doar dificila, dar, de asemenea, pe de alta parte poate oferi multa distractie. Multi parinti din ziua de azi doresc un nume unic pentru copilul lor, insa incercati sa gasiti numele potrivit si va veti da seama.

Aceste sfaturi te pot ajuta sa gasiti numele perfect pentru copilul tau. 

Despre nume de copii, merita citit si:

Nume de fete 
Nume de baieti 
Nume de copii ale celebritatilor
Nume biblice pentru copii

Cum ma pot hotari in alegerea numelui copilului meu?

Prenumele poate influenta destinul?

Cele mai populare nume de baieti din Romania, 2009

Cele mai populare nume de fete din Romania, 2009

Cele 72 de nume ale lui Dumnezeu

Numele copilului poate anunta succesul in cariera si in iubire

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.

Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume  de pe internetul romanesc! 

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.

Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

In cautarea numelui perfect pentru copilul meu

Una dintre cele mai grele alegeri pe care trebuie sa le faca un parinte este cea referitoare la numele bebelusului. Desi mama e cea care il poarta  9 luni in pantece si il naste, se gasesc tot felul de persoane care sa sugereze numele puiutului citeste in continuare aici.

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2020

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII