11 semne ca ingerul tau pazitor este in preajma ta

11 semne ca ingerul tau pazitor este in preajma ta

11 semne ca ingerul tau pazitor este in preajma ta

Exista cel putin 11 semne ca ingerul tau pazitor este in preajma ta.

Poate ca ai avut macar unul din aceste semne insa nu le-ai dat atentia cuvenita. Sau pur si simplu nu ti-ai imaginat ca ar putea fi semnalul pe care ti-l da un inger pazitor. Insa, adevarul este, ca uneri avem nevoie de aceste semne care ne pot incarca de incredere si speranta. Sim fiecare din noi avem momente grele in viata cand semnul de la un inger pazitor poate fi asigurarea ca nu suntem singuri și că avem pe cineva drag care să vă supravegheze.

veti citi
Semnul unui inger pazitor poate oferi calm si incredere

11 semne ca ingerul tau pazitor este in preajma ta. Ce semne din lista de mai jos le-ai remarcat?
Despre ingeri

Semnul unui inger pazitor poate oferi calm si incredere

Crezi în îngeri? Multi oameni sunt mult mai linistiti si mai increzatori daca isi imagineaza ca un un înger păzitor veghează asupra lor. Si aproape oricine are momente cand are nevoie de o astfel de incurajare spirituala. Fie ca e vorba despre asteptarea unei sarcini mult dorite, a unui moment tensionat din timpul sarcinii, al nasterii copilului, al unor boli sau momente dificile in familie...

Unii cred că îngerul lor păzitor este o ființă spirituală care are grija de bunăstarea lor, în timp ce alții cred că îngerul lor păzitor este o persoana iubita care a murit si din alt spatiu - oferă îndrumări sau protectie. Dar, pentru cei care cred în îngeri păzitori sau sunt deschiși posibilității, poate fi dificil să știe când îngerul lor este aproape.

Dar la fel cum există metode simple pentru a determina numele îngerului tău păzitor, există destul de multe semne care indică momentul în care este posibil să primești o vizită de la îngerul tău.

Iata o serie de semne care au fost raportate de-a lingul anilor de multe persoane despre semnalele pe care le poate folosi ingerul tau pazitor pentru a-ti arata ca e cu tine ...Chiar daca nu esti credinciasa (credincios) in acest moment aceasta lista pe poate ajuta sa gasesti in raspuns pe care poate ai putea sa il cauti la un moment dat.

» 11 semne ca ingerul tau pazitor este in preajma ta. Ce semne din lista de mai jos le-ai remarcat?

1. Un inger in visul tau?

Visele sunt adesea considerate ferestrele către suflet, dar pot indica și faptul că îngerul tău păzitor este în apropiere. Se spune ca un înger păzitor te poate vizita într-un vis pentru a te anunța că este in preajma ta. Aceștia pot încerca să transmită unui copil sau un mesaj sau pot pur și simplu să te liniștească cu privire la prezența sa.

2. Vezi cercuri colorate ciudate

Dacă observi o lumină strălucitoare sau un halou colorat, ai putea crede că e de la ochii tai care iti joaca feste. Cu toate acestea, se spune despre aceste lumini ca sunt semne clare ale ingerilor.

Puteți observa uneori niste lumini ca niste orbite si in fotografii în jurul vostru. Mulți susțin că aceste lumini unice sunt un semn că îngerul tău păzitor este alături.

3. Simti brusc un miros dulceag

Dacă simti ca nu poti explica un miros neașteptat de plăcut, poate fi un semn că un înger păzitor este în apropiere. Aceste mirosuri dulci pot fi pur și simplu calea îngerului tău prim care vrea sa iti comunice ceva, pentru a te anunța că este alături de tine. Mirosurile pot lua forma de mâncare delicioasă, flori sau un parfum plăcut care iti poate aminti de ceva sau cineva.

4. Găsești o pana albă

Un extras din cartea lui Jacky Newcomb, Do You Know Your Guardian Angel, spune: „O pana este un mod sigur și blând pentru ca îngerii tăi să îți arate că sunt alături de tine. Acesta este unul dintre cele mai comune semne ale unui inger. "

Poti gasi o pana alba unde nu te astepti sau pur si simplu pe drumul pe care il faci in mod obisnuit. Acest semn de înger este modalitatea unui inger pazitor de a te anunța că e cu tine și că nu ești singur.

5. Copilul tău vede ceva ce tu nu poți

Mulți cred că bebelușii și animalele de companie pot vedea îngerii păzitori, iar adultii nu intotdeauna. Pentru ca se spune că îngerii comunica ai bine cu bebelusii si animalele.

S-ar putea să vezi un animal de companie care privește un anumit loc din cameră sau un copil care zâmbește la ceva ce nu poți vedea. Dacă observi un bebeluș care pare să interacționeze cu ceva care nu este acolo, poate fi doar un semn că îngerul tău păzitor este prezent.

6. Vezi Îngeri în Nori

În copilărie, este posibil să fi petrecut timp întins pe spate, privind fix norii. Iar daca te uiti bine uneori ... poti vedea semnele ingerului tau pazitor.

inger pazitor

Norii pot fi in forma de inger dar pot apărea și în alte forme cum ar fi de aripi, de inima sau în simboluri deosebit de semnificative sau personale pentru tine.

7. Gasesti numere de înger în locuri comune

Potrivit site-ului Ask-Angels.com, „Unul dintre modalitatile unui inger de a capta atentie este de a ghida prin numerele de înger”.

Acestea sunt numere care au semnificații specifice, personale pentru tine - cum ar fi ziua de naștere sau aniversări - sau magice, repetând numere precum „333” sau „11:11”.

8. Experimentezi o schimbare bruscă a temperaturii

Brisc poti simti o schimbare neașteptată a temperaturii iar acesta poate fi un semn că îngerul tău păzitor este de partea ta.

Oamenii raportează aceste schimbări de temperatură într-o varietate de moduri. Unii oameni vor simți un fior ciudat. Dar alții pot experimenta o căldură bruscă în jurul lor. Această căldură poate fi calea îngerului tău sau îți poate oferi o îmbrățișare liniștitoare.

9. Auzi voci infundate

S-ar putea să nu poți vorbi literalmente cu îngerul tău păzitor. Dar asta nu înseamnă că nu încearcă să comunice cu tine.  Unii oameni sustin că aud voci înăbușite în situații altfel liniștite. Acest sunet îndepărtat, înăbușit, ar putea fi îngerul tău păzitor care încearcă să-ți vorbească sau poate fi pur și simplu modul lor de a te asigura că este pe aproape.

10. Simți că nu ești singur/a

Toată lumea a experimentat senzația că nu sunt singuri la un moment dat sau altul. Acesta ar putea fi doar un al șaselea sens, sau ar putea fi ridicarea ca firelor de păr pe partea din spate a gâtului. Multi oameni au acest sentiment ciuda ca este este cineva in camera desi camera poate părea complet goală.

11. Simti o furnicatura in crestetul capului

Un sentiment specific este o senzatie de furnicatura misterioasa in partea din spate a capului. Ar putea fi ca o senzatie de halo si poate fi in semn clar ca ingerul tau pazitor vrea sa iti comunice ceva. Iar aceasta furnicătură poate fi modalitatea preferată de a comunica cu tine de catre îngerul tău păzitor.

Desprecopii spune...

OK, poate ca ati avut macar unul din aceste semne insa nu le-ati dat atentia cuvenita. Sau pur si simplu nu v-ati imaginat ca ar putea fi semnalul pe care ti-l da un inger pazitor. Insa, adevarul este, ca uneri avem nevoie de aceste semne care ne pot incarca de incredere si speranta. Si fiecare din noi avem momente grele in viata cand semnul de la un inger pazitor poate fi asigurarea ca nu suntem singuri și că avem pe cineva drag care să vă supravegheze...

Despre ingeri, ai mai putea citi

11 lucruri despre ingeri - pe care nu le stiai

Nume de copii legate de ingeri

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Ingeri

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII