11 trasaturi speciale ale copilului Berbec

11 trasaturi speciale ale copilului Berbec

11 trasaturi speciale ale copilului Berbec

Copilul berbec nu este cel mai cuminte copil insa ceea ce ii face speciali pe copiii nascuti in zodia Berbec este entuziasmul și curajul contagios. Avem numai vesti pozitive despre aceste copii minunati.

Iata 11 trasaturi speciale ale copilului Berbec

Curaj si entuziasm contagios - dar nu neaparat stralucit la capitolul cumintenie - vorbim de copilul Berbec

Copilul berbec (nascut intre 21 martie si 20 aprilie) nu este cel mai cuminte copil insa ceea ce ii face speciali pe copiii nascuti in zodia Berbec este entuziasmul și curajul contagios. Avem numai vesti pozitive despre acesti copii minunati.

Copiii Berbec (Berbecul este primul semn legat de un animal din semnele zodiacului) sunt nascuti pentru a fi lideri. Sunt copii curajosi, entuziasti si se profileaza ca adevarati conducatori in grupurile de copii. Desigur, asta inseamna ca pentru parinti exista si momente tensionate ... pentru ca dragsotea lor de independenta contrazice deseori dorintele parintilor...

Iata 11 trasaturi speciale ale copiilor nascuti sub semnul Berbecului.

Copilul Berbec nu cunoaste teama

Berbecii sunt puternici, curajoși și rezistenți. Dacă ajung într-o situație tensionata, nu vor fugi și nu se vor înghesui în spatele parintilor în curând. Curajul lor îi ajută să realizeze multe lucruri frumoase și nu le este frică să iasă din zona lor de confort.

Berbecii sunt spontani (și dificil de prevăzut)

Copiii Berbec sunt sunt imprevizibili și foarte spontani. Sunt independenți, înverșunați și rebeli și le place să facă lucrurile care par mai dificile pentru alti copii. Desigur, un astfel de copil încăpățânat în casă nu este întotdeauna ușor, dar niciodată nu este plictisitor...

Sunt super cinstiți și direcți

Ceea ce pare ca e - asta e. Copiii Berbeci spun ceea ce gândesc. Fără a fi nepoliticosi. Berbecul vede totul foarte alb-negru, griul nu există. Pe măsură ce copilul tău Berbec va creste vei vedea ca multi prieteni ii cer sfatul - pentru ca stiu ca e un sfat cinstit. În schimb, ei se așteaptă și ca alții să spună adevărul, așa că aveți grijă de prea multe minciuni de parenting...

Sunt teribil de loiali

Copiii berbecii sunt adevărați pasionati de joaca si le place sa cunoasca cat mai multi copii si cat mai multe jocuri. Dar, odată ce au găsit o mare dragoste sau o prietenie reală, ei sunt îngrozitor de dedicați. Berbecii fac „totul sau nimic”.

Un prieten bun din scoala devine adesea un prieten pe viață. Au multă dragoste de dăruit, sunt loiali și au un mare sentiment de responsabilitate.

Berbecul este cea mai dulce persoana de pe pamant ... sau cel mai mare dusman

Copilul Berbec poate fi foarte dulce sau ... contrarul. În general, berbecii nu sunt adeptii violentei. Până când vorbești urat despre ei în spatele lor sau îi înfurii in vreun fel.  Atunci ei uita de orice mila si recurg la bataie.

Un Berbec  profită de fiecare oportunitate

Copiii Berbec sunt ambițioși și nu se opresc până nu își îndeplinesc obiectivele sau visele. Ei preferă să fie primii și cei mai buni din toate. Berbecului nu ii place să renunțe și stie sa isi asume riscuri. Nu împiedicați prea mult un copil  cu grija exagerata. Ei sunt adevărați go-getters, în căutarea de noi oportunități.

Copilul Berbec gaseste intotdeauna partea pozitiva a lucrurilor

Fie ca e vorba despre Un meci de fotbal pierdut sau o nota mai mica la școală. Când lucrurile nu merg bine, un Berbec nu va jeli asta mult timp. Copiii Berbec au darul de a transforma rapid lucrurile enervante în ceva pozitiv. Energia  lor și optimismul lor sunt adesea o sursă minunată de inspirație pentru colegii de clasă, prietenii și membrii familiei.

Copilul Berbec este grijuliu si atent

Berbecii adoră să ofere cadouri și complimente. Ceva care le-ar place sa aiba si ei mai mult...

Berbecul e in stare sa iti cheltuie ultimii banuti pusi deoparte pentru pentru a cumpăra o minge nouă pentru un prieten. Sub exteriorul puternic și independent al Berbecului se află un interior moale. Pe lângă „binefăcători”, sunt și „gânditori” reali, cu o inteligență emoțională deosebită. Ei pot estima bine sentimentele celorlalți și știu cum sa actioneze.

Stie sa ii inveseleasca pe altii

Pentru un Berbec, un pahar de apa este întotdeauna pe jumătate plin și văd un curcubeu în spatele fiecărui colț. Dacă nu te simți bine, nu poți avea pe nimeni mai bun decât un berbec în jurul tău. Ei sunt cei care ne reamintesc că totul va fi din nou bine.

Copilul Berbec este un indraznet

Nu este niciodată plictisitor cu un copil Berbec în apropiere. Nu le place sa se plictiseasca și nu le este frică de nimic. Sunt aventuroși și curioși și merg peste tot. Un Berbec arată cât de distractiv și de interesant poate fi o viață aventuroasă. Învață lucruri noi în fiecare zi și absorb tot ce văd și aud.

Despre copilul Berbec citeste si

Copilul Berbec - Horoscopul copiilor

Educatia copilului Berbec

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII