Ești insărcinată? 10 motive pentru care trebuie să fii fericită dacă aștepți o FETIȚĂ 💕

Esti insarcinata? 10 motive pentru care trebuie sa fii fericita daca astepti o fetita

Ești insărcinată? 10 motive pentru care trebuie să fii fericită dacă aștepți o FETIȚĂ 💕

Ești insărcinată și aștepti o fetiță?  Bine ai venit intr-un univers ROZ, cu căluti roz și cu multe fundițe.

⇒ Iată 10 motive pentru care trebuie să fii fericită pentru că aștepti o fetită - dragă mami. 💕

10 motive pentru care să ai o fetiță este cea mai mare bucurie din viața ta

Cand un cuplu astepta un copil, este binecuvantat de Dumnezeu. Pentru ca a avea un copil este una dintre cele mai mari bucurii ale vieții, una care este dincolo de cuvinte. Un copil sănătos și fericit este bucuria oricărui părinte.

Bine ai venit intr-o lume roz

Indiferent daca va fi baiatel sau fetita, sarcina este o mare fericire. Nimic in viata nu este mai frumos decat sa ai copii. Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care doar părinții norocoși ai micilor zâne ajung să le facă. Care sunt acele lucruri?

Ei bine, citiți materialul nostru și aflați zece lucruri uimitoare despre a avea micuța voastră prințesă. Iată zece motive pentru a avea o fetiță este cea mai mare bucurie din lume (in afara de faptul ca vei avea multi unicorni roz in casa)

1. Fetița ta va fi mini-me-ul tau

Când ai o fetiță, te va copia inca de la primii pasi. Vei fi modelul ei in ceea ce priveste moda, aranjarea parului, a ingrijirii unghiilor, a incaltamintei. Asa ca o poti invata inca de mica cu reguli de a-si combina  hainutele, cum sa isi aranjeze parul, cum sa arate bine. Fetita ta va creste in ochii tai ca o floare si te vei putea regasi (mental) in toate momentele ei - de fericire, de frica, de mirare, de nostalgie...

mama de fetita

2. Fetitele dorm mai bine in bebelusie

Din punct de vedere statistic, bebelusele cresc mai lin in primul an de viata. Mananca mai bine si au mai putini colici. Deci, vei fi mai putin obosita decat o mamica de bebe baietel. Si chiar merg un pic mai devreme decat baietii.  Și da, fetitele plâng mai puțin!

3. Veti merge impreuna la cumparaturi pentru haine si incaltaminte ...

Imagineaza-ti ce frumos veti merge la mall impreuna pentru cumparaturi - de haine, de incaltaminte, de accesorii pentru frumusete. Veti avea acea ocazie de a petrece impreuna timp de calitate - facand impreuna ceea ce va place mai mult - cumparaturi ...

Imaginați-vă rânduri și rânduri de haine roz, roșu, piersic, crem. Imaginați-vă acele rochii care nu se termină niciodată cu bibelouri și șireturi și flori, fluturi și arcuri și panglici. De la fuste până la rochite, la pantaloni scurți drăguți, la toate acele adorabile rochii minuscule, când ai o fetiță, ai șansa să faci cumpărături pentru cele mai drăguțe lucruri din lume!  (desi ai nevoie de buget pentru asta...)

4. Vei fi experta in accesorii pentru păr

Numai o mama de fetita stie atatea trucuri despre ingrijirea parului. Si stie ce importante sunt accesoriile cu stil - de la coronite, la panglicute, la fluturasi in par...  Accesoriile pentru păr sunt foarte de frumoase, iar atunci când vei cumpara accesorii pentru păr pentru fetița dvs., ele ii vor sublinia frumusetea si stilul. Si vei avea multe de astea in casa...

5. Ii poti potrivi numele cu al tau

Alegerea numelui fetitei tale este una dintre bataile de cap cele mai frumoase in timpul sarcinii. Si ii poti alege un nume care se potriveste cu al tau. De pilda, ii poti alege numele (religios) in asa fel incat sa fie cate mai multe sarbatori in casa, sau ii poti alege numele in asa fel incat sa inceapa cu aceeasi literea cu care incepe numele tau.

Există atât de multe opțiuni atunci când vine vorba de alegerea unui nume pentru o fetiță, încât va fi greu de ales ...Citeste Nume de fete. Alege intre nume de printese, nume de zane, nume de celebritati, nume romanesti, nume legate de luna nasterii

6. Vei retrai adolescenta alaturi de ea

La adolescenta, fetitele se conecteaza mai puternic cu mamele lor iar pe măsură ce fetița ta crește la anii de pubertate, adolescență și vârsta adultă tânără, te vei conecta mai mult cu ea.

Chiar și fără ca fiica ta să-ți spună totul, vei ști care pot fi gândurile, temerile, preocupările și aspirațiile ei. Ca mamă a unei fete, o vei putea ajuta să înțeleagă diferitele schimbări prin care va trece prin viața ei.

7. O fetita iti arată cea mai dulce iubire  posibila

Fetele sunt atât de pline de dragoste, uneori te poti simti coplesita. Nu numai că îți oferă o mulțime de îmbrățișări și sărutări delicioase, calde, dar sunt adesea gata cu cele mai frumoase complimente, odată ce încep să vorbească de fapt („Ești cea mai bună mămică din întreaga lume largă!”).

De fapt, o fetita se uita la tine si vor sa fie ca tine. Si apoi iti va spune la un moment dat - Mami, esti cea mai buna mami din lume.

8. Fetița ta se va îmbrăca ca tine si va folosi haine si accesorii de la tine

Ghiciți care este una dintre cele mai distractive părți despre a avea o fetiță? Sa se imbrace ca tine si sa iti ia pantofii cu toc. Fetița ta va vedea stilul și modul tău de a te îmbrăca în fiecare zi și chiar fără să-și dea seama, acestea vor inspira alegerile ei.
Încă de la primii pasi... fetita ta isi va manifesta înclinația de a se îmbraca ca tine.

Ea se va juca cu eșarfele și pantofii tau cu toc,  să poarte ochelarii de soare și să se joace cu bijuteriile tale. De fiecare dată când face acest lucru, nu numai că o va face să pară mai mre decât este deja, ci te va face mândra că ai o fetiță care te alege pe tine ca model.

9. Facutul unghiilor va fi ceva distractiv si serios

Imaginează-ți că stai jos și-ți pictezi unghiile și imaginează-ți același lucru cu fetița ta!

Nail art va avea un nivel cu totul nou atunci când îți implici fetița în același lucru. Ce ar putea fi mai distractiv decât să pictezi acele unghii minuscule pe acele mâini și picioare minuscule?
După ce v-ați pictat atât unghiile fetiței, cât și copilul, faceți multe poze împreună pentru a surprinde acest moment distractiv al mamei și fiicei.

10. Asta e pentru tati - fetita ta va preferata lui si vor face front comun ...

În mod evident, iti vei iubi la nebunie fetita dar încă o persoană care o va iubi la nebunie e taticul ei. Curând după naștere și pentru câteva luni după aceea, fetița ta nu va dori nimeni în afară de tine. Dar, odata ce acele luni inițiale se vor termina, fetița ta va începe să se bucure de timpul petrecut alături de tatăl ei.
Fetița ta se va transforma în fetița tatălui ei și s-ar putea să simți chiar un pic de gelozie la interesul brusc de dragoste care se dezvoltă.

Da, este o bucurie absolută să ai o fetiță, este minunea ta pe care tu o porti acum in burtica si ca iti va face multe bucurii - dar cu care te vei certa din cand in cand, dupa care va veti impaca cu un pupic.

Sa ai o fetita frumoasa si norocoasa si mai ales sanatoasa, iti ureaza cu drag, Desprecopii! ©

► Citeste si Esti insarcinata? 10 motive pentru care trebuie sa fii fericita daca astepti un baietel  👣

Cu cine va semana bebelusul si ce gene va mosteni?

Imediat ce bebelusul se va naste vor incepe intrebarile si datul cu parerea despre cu cine seamana bebelusul.

Bebe seamana cu tata, cu mama, cu bunica, cu bunicul sau cu alte rude indepartate? Iata mai multe detalii despre cum se transmit genele din generatie in generatie si cu cine seamana bebelusul ... de obicei ;) citeste mai departe aici.

Descarca aplicatia totul despre Sarcina: Odiseea Sarcinii

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII. Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Te invităm să descarci această aplicație (pentru sistemele Android) AICI

Te invitam sa descarci aplicatia pentru IOS (Iphone sau tablete Mac) AICI 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Decembrie 2024)

 Geanta Bebelusului, cadou pentru burtici citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

  autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate @  2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII