104 sesiuni de dragoste pentru a rămane insarcinată - aceasta este media pentru a concepe un copil

104 sesiuni de dragoste intima pentru a ramane insarcinata - aceasta este media pentru a concepe un copil

104 sesiuni de dragoste pentru a rămane insarcinată - aceasta este media pentru a concepe un copil

Cuplurile au nevoie in medie - de peste 100 de sesiuni de dragoste intima pentru a concepe un copil, ne informează un studiu!

Dacă încercați să concepeți, planificați-vă sesiunile de relatii intime! Un nou studiu a descoperit că, cuplurile trebuie să aiba în medie de 104 ori relatiile specifice de creare a unui copil ... pentru a concepe.

- vei citi:
De câte ori trebuie să faci sex pentru a concepe un copil?
Pozitii sexuale optime pentru conceperea unui copil
Cat timp este necesar pentru a ramane insarcinata?

De câte ori trebuie să ai relații intime pentru a concepe un copil?

Cercetarea realizată de o companie farmaceutica a descoperit că femeile au nevoie în medie de șase luni să rămână însărcinate și că majoritatea cuplurilor au relatii sexuala de aproximativ patru ori pe săptămână în timp ce încearcă să conceapă un copil.

Sondajul efectuat pe 3.000 de mămici a descoperit, de asemenea, că o treime din ele fac un efort pentru a arăta sexy în timp ce încearcă să conceapă un bebe, în ciuda a aproape un sfert care găsesc actul sexual plictisitor și repetitiv!

Deși o zecime din femei au recunoscut că și-au chemat partenerii acasă de la muncă atunci când aveau perioada ovulatiei, majoritatea, 70%, au dorit să își conceapă copilul în timpul actului intim spontan și plin de afecțiune.

Află cum să-ți sporești fertilitatea (și a lui) pentru ca cel puțin numărul 104 să fie cu noroc!

Activitatea să fie zilnica

Conteaza insa ca activitatea de concepere sa se desfasoare zilnic, deoarece frecventa actului sexual se rasfrange direct asupra cantitatii si calitatii spermei. Daca trece o saptamana fara ejaculare, atunci sperma va fi umpluta cu un numar mai mare de spermatozoizi morti sau deteriorati.

conceptie bebelus

Cuplurilor li se recomanda sa faca sex in fiecare zi in timpul celor 14 zile fertile, pentru a maximiza sanatatea spermei disponibile pentru fertilizare. Sau cel putin o data la 3 zile.

Citeste Urmarirea ovulatiei si a zilelor fetile cu ajutorul monitorizarii temperaturii bazale - iata cum se face

Pozitii sexuale optime pentru conceperea unui copil

Sunt unele pozitii sexuale mai eficiente decat altele pentru conceptia unui copil? Bineinteles ca circula multe sfaturi populare despre acest subiect. Nu vom vorbi despre Kamasutra in acest subiect pentru ca avem un scop precis: conceperea unui copil. Multi experti cred ca pozitia misionarului (barbatul stand deasupra) ofera cea mai buna oportunitate pentru conceperea copiilor ...

Iata mai multe secrete despre anume pozitii sexuale optime pentru conceperea unui copil dar si sfatul despre la Desprecopii.

Sincronizarea

Barbatii sunt cei mai fertili si sperma este cea mai abundenta in cursul diminetii, dupa o noapte buna de odihna. Un lucru important este sa fiti flexibili si sa nu transformati sexul intr-o corvoada. Daca aveti posibilitatea sa il comutati dimineata, faceti acest lucru. Doar asigurati-va ca il pastrati la intervale regulate, indiferent de ora din zi.

Citeste Perioada fertila: zile fertile si sansa de a concepe un copil

Cat timp este necesar pentru a ramane insarcinata?

Daca vrei sa stii de cat timp ai nevoie pentru a ramane insarcinata, ei bine multi factori diferiti iti afecteaza sansele unei sarcini si este, de asemenea, un lucru foarte individual, dar exista o serie de factori care pot influenta timpul de care este nevoie pentru a ramane insarcinata.

In mod statistic, exista aproximativ 84 de conceperi din 100 de relatii intr-un an si aproximativ 92 de conceperi din 100 de relatii ce dureaza pana la doi ani. Iata ce anume influenteaza aceasta perioada citeste toate detaliile importante aici.

Surse serioase de informatii despre fertilitate, comunitate de suport

Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infrunta cu curaj drumul acesta. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra !

Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Catalina
    Catalinatrimis la 30/5/2020

    De patru 4 ani vreau.sio.sa.raman.asarcinata.si.nu.pot.de.4.ani.si.nu.rama.si.mai.ales.am.dova.fete

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII