Transgender: In Romania Parlamentul propune cenzurarea opiniei despre identitatea de gen - iar in Olanda, un transgender este numit ambasador la ONU

Transgender -  In Romania Parlamentul propune cenzurarea opiniei despre identitatea de gen - iar in Olanda, un transgender este numit ambasador la ONU

Transgender: In Romania Parlamentul propune cenzurarea opiniei despre identitatea de gen - iar in Olanda, un transgender este numit ambasador la ONU

Transgender: In Romania Parlamentul propune cenzurarea opiniei despre identitatea de gen - iar in Olanda, un transgender este numit ambasador la Natiunile Unite.

Despre minti inguste, discriminare si cenzura - in Romania.

Politia gandirii este activa si in viata in Romania

Adoptatea de către Senat a unui amendament la Legea educației naționale prin care sunt intezise în școli, universități, grădinițe și toate spațiile dedicate educației ” activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași” a provocat un scandal care, probabil, va ajunge la Curtea Constituțională. Reacția mai multor profesori universitari contactați de Europa liberă este apăsată, mergând de la acuze de ”poliția gândirii” la ”o intruziune de tip medieval în activitatea universităților”. Mai multe universități au protestat public față de această modificare și au cerut președintelui Iohannis să nu o promulge. Nu în ultimul rând, interzicerea discuțiilor despre identitatea de gen ar putea duce la suspendarea unor cursuri universitare, la situații aberante și la vulnerabilizarea unor categorii sociale deja vulnerabile.

Amedamentul a fost propus de senatorul PMP, Vasile Cristian Lungu, absolvent al Seminarului Teologic din Zalău și licențiat apoi în Psihologie Specială în SUA, la Loyola University. A fost votat de 81 de senatori de la PSD, ProRomânia și PMP, a primit 22 de voturi împotrivă, majoritatea de la USR si UDMR și 27 de abțineri de la PNL.

Este prima dată după Evul Mediu când un oganism legiuitor spune ce se poate preda și ce nu se poate preda în Universitate, asta făcea în Evul Mediu biserica catolică

Modificarea adusă Legii educației este aberantă și inițiatorii nu s-au gândit probabil la consecințele produse asupra autonomiei universitare, spune pentru Europa Liberă Mircea Miclea: ”Este prima dată după Evul Mediu când un oganism legiuitor spune ce se poate preda și ce nu se poate preda în Universitate, asta făcea în Evul Mediu biserica catolică. De atunci încolo, universitățile se bucură de libertate academică, asta înseamnă că orice teorie poate fi abordată, discutată, analizată, respinsă, aprobată etc. Esența universității este libertatea de gândire și de cercetare, or aceasta e o intruziune în activitatea universităților, nici nu cred că s-au gândit la consecințe.

Consecințele imediate ale acestui articol sunt că din toamna viitoare nu mai ai voie să ții niciun curs pe tema studiilor de gen, niciun masterat, program, nimic, se interzic, trebuie scoase din curriculum. Nu ar fi prima oară când nu se gândesc la consecințe”.

In acest timp in Olanda

nikkie si mama ei

Nikkie si mama ei

Nikkie de Jager este o youtuberita celebra in toata lumea. Canalul ei de YouTube are peste 13 milioane de abonati iar instagramul ei are peste 14 milioane de fani. Nikkie a postat primul ei sfat despre machiaj la varsta de 14 ani, in 2008 - de atunci, faima ei a crescut fenomenal.

Cunoscuta acum intreaga lume, Nikkie este si avocata a libertatii de identificare a genului (transgender), ea insasi fiind un transgender (nascuta baiat), avand o schimbare de gen in copilarie. Pe 12 iunie 2020, Nikkie si-a anuntat fanii ca a acceptat postul de Ambasador al Olandei la Natiunile Unite - sursa aici.

► Cititi parerile parintilor la topicul COPILUL TRANSGENDER, pe forumul Desprecopii

Reactii si comentarii

Parlamentul interzice teoriile despre identitatea de gen. Reacții: de la ”poliția gândirii” la ”e ca în Evul Mediu”

Cum vorbesti cu copilul tau despre homosexualitate: despre șabloane și minte deschisă

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Parenting

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII