De ce am ales cerealele Milupa (concurs)

De ce am ales cerealele Milupa (concurs)

De ce am ales cerealele Milupa (concurs)

 • Dragi mamici, va invitam sa ne povestiti primele experiente ale bebelusilor vostri cu cerealele Milupa si sa impartasiti cu noi de ce le-ati ales. Puteti castiga premii frumoase! Intrati chiar acum in concurs!

Regulamentul concursului De ce am ales cerealele Milupa, desfasurat pe forumul Desprecopii.com

Mamicile sunt invitate sa impartaseasca experienta lor si a bebelusului cu cerealele Milupa, in cadrul unui topic special de pe forum . Raspunsurile frumoase si argumentate, vor intra la tragerea la sorti a premiilor. Premiile vor fi:

 • Premiul 1: Un scaun special de hranit bebelusul + 1 pachet de cereale Milupa
 • Premiul 2: 3 premii a cate 5 cutii de cereale adaptate varstei copilului

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul
www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 10 ianuarie 2011 si se va incheia la data 27 februarie 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data 26 februarie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 februarie 2011.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:

La concursul De ce am ales Milupa  poate participa orice membru sau membra inregistrata a site-ului www.desprecopii.com 

Mamicile sunt invitate sa imparaseasca pe forum, in cadrul unui acestui topic special de concurs - experienta lor cu cerealele Milupa.
Deci, raspundeti la concurs pe acest topic: De ce am ales cerealele Milupa.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dintre participantii care participa la discutie, pe topicul special de concurs.

6. PREMII

a. Premiile constau in:

 • Premiul 1: Un scaun special de hranit bebelusul + 1 pachet de cereale Milupa
 • Premiul 2: 3 premii a cate 5 cutii de cereale adaptate varstei copilului

Premiile nu se acorda in bani. Premiile sunt oferite de Danone Baby Nutrition Romania .

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 februarie 2011 pe forumul Desprecopii.com, in cadrul topicului de concurs. 

ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Daca acest lucru nu se intampla in timp sau daca datele trecute in contul Desprecopii.com sunt gresite si administratorul nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare prim mesaj privat aceasta isi pierde premiul.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

12. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul
www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

13. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 6 comentarii

 1. anca
  ancatrimis la 14/2/2012

  buna numele meu este anca si am un puiut pe nume stefanut.desi la inceput parea un mancacios cu timpul ne-am dat seama ca nu vrea sa pape decat laptic de la mama.am fost nevoita dupa 6 luni sa trecem pe lapte praf deoarece eu nu mai am lapte ,si bineinteles la recomandarea medicilor si a altor mamici care au incercat produsele milupa am optat si noi pentru aceleasi produse.mananca cu placere atat laptele cat si cerealele milupa,suntem multumiti de ele si le recomandam tuturor.

  Raspunde la acest comentariu
 2. pantia_ioana
  pantia_ioanatrimis la 8/2/2012

  Sunt mamica unui baietel de 3 ani ,alintat, mofturos, capricios, incapatanat caci seamana cu mine :) inca din prima zi de nastere...si spun asta caci in maternitate nu ne ajungea portia de canita de lapte data de personalul medical si imi venea sa aduc pe furis lapte praf de acasa numai sa nu il aud singurul plangacios de pe etajul maternitatii.........prea lenes ca sa suga un laptic venit prea tarziu dupa cezariana...si acasa ne-am chinuit catsa putut insa pentru noi laptele praf Miluapa a rams sfant si hrana lui din 2 in 2 ore cu tipete in gura mare!!!....si asa am continuat pana la 2 ani....dar la diversificare au aparut cerealele..si ce credeti?cele cu bucatele nu au fist bune insa cerealele Milupa praf si cu diferite gusturi de fructisoare usor de inghitit au fost deliciul nostru.....si acum la 3 ani cd sunt atatea tipuri de cereale inca ne rasfatam cu munti de cereale in farfurie si inca tipam CU MOTTTTTT VLEAU!!! sipapam asa uscatele cu lingurita nu in lapte nu in iaurt ...CI ASA SIMPLE!!VA IMAGINATI GUSTURILE RAFINATE ALE LUI FICIORMIU????:)

  Raspunde la acest comentariu
 3. Calin Mihaela
  Calin Mihaelatrimis la 28/2/2011

  Am ales cerealele Milupa deoarece contin necesarul de vitamine pentru copii iar atunci cand mergem in vizita sau plecam la bunici reprezinta o masa usor de preparat

  Raspunde la acest comentariu
 4. Loredana
  Loredanatrimis la 13/2/2011

  Sunt mama pt a doua oara si sunt foarte fericita! Primul copil are acum 8 ani si din pacate am avut lapte mai mult de 6 luni, dupa care am trecut la milupa doar pt. o perioaba scurta. De la un am nu am mai avut posibilitatea materiala sa cotinui si am trecut pe lapte de vaca. Credeam ca este suficient, numai ca la 3 ani am descoperit ca are toracele deformat fiind diagnosticat cu rahitism si o mare lipsa de vitamine. Timpul a trecut, baietelul are acum 8 ani este bine dar sternul este tot deformat si incercam sa recuperam ce am pierdut din lipsa banilor. Acum avem o fetita de o luna, o alaptez dar stiu sigur ca atunci cand o sa fac o schimbare in alimentatia copilului o sa aleg in mod sigur milupa. Am citit foarte multe si sunt sigura ca este cea mai buna. Primul pas il voi face la 3 luni cu cerealele milupa.

  Raspunde la acest comentariu
 5. ramona
  ramonatrimis la 13/2/2011

  Noi suntem o familie, dintr-un orasel de provincie, care si-a marit numarul cu 2 membri, foarte vioi si galagiosi care au venit pe lume sa ne umple casa si inimile de bucurie. luna aceasta a trebuit sa incepem diversificarea meselor noastre si mamica noastra a ales ptr noi cerealele fara lapte cu orez si vanilie( primele noastre cereale) pe care le pune seara in biberoanele noastre pentru ca noi sa mancam sanatos si sa avem un somn linistit; de aceea noi Stefania-Ioana si Antonia Gabriela iti multumim MILUPA pentru ca ai grija ca noi sa crestem mari si sanatoase

  Raspunde la acest comentariu
 6. ionela
  ionelatrimis la 8/2/2011

  Cu ajutorul lui dumnezeu am reusit ca la varsta de 37 ani sa mai am un baietel Rares _ Cristian, care ni l-am dorit f mult. Acum 17 ani am mai nascut o fetita Simona. Neavand posibilitati financiare pe atunci nu am putut sa o alimentez prea mult cu milupa si de la virsta de 3 luni am trecut-o pe lapte de vaca, ceea ce s-a cunoscut f mult si se vede si acum. Imunitate f scazuta si vitamine lipsa si mai ales fierul care este f important in dezvoltarea copilului. Am avut de tras f mult cu ea. Nu am vrut sa repet greselile din trecut. Stiam ca laptele milupa conform studiilor facute este cea mai apropiata formula fata de laptele matern. Rares are acum un an si aproape 2 luni si va pot spune ca nu a avut nevoie de suplimente de fe si vitamine, este plin de energie. Fata de fetita este o diferenta f mare. La virsta de 4 luni jumatate am inceput diversificarea. Dupa lapte prima lui lingurita de papa au fost cerealele de la milupa, care mi le-a savurat cu mare placere. Fiind f rasfatat ca sa pape toata mincarica trebuie sa-i dai tot felul de jucarii . dar cand vine ora de cereale este o placere....papa si fara jucarii...daca ar fi dupa el nu ar mai papa ciorbita la prinz ar papa tot cereale... cel mai mult cand am inceput diversificarea au fost cerealele cu orez. miroseau o nebunie...va pot spune ca trebuia sa prepar toata cutia ca sa ramana si pentru noi.....erau la fel ca orezul meu cu lapte preparat... nu rezistam ...ne lasa apa in gura...sincer va spun..... sotul punea si dulceata deasupra.... cerealele de la milupa sunt f practice.....atunci cand pleci cu bebelusul in vacanta sau in vizita ca mamica iti pui intrebarea ....plec dar ce-i dau bebelului sa pape???? nu-ti trebuie decat un termos cu apa calda si cutia de cereale si gata problema este rezolvata.... Ca incheiere ...ca intr-o paranteza va pot spune ca eu i-am notat baietelului meu intr-o agenda tot. De la venirea lui pe lume.....cresterea si dezvoltarea lui pe luni....va pot spune ca am monitorizat si cate cutii de laptic a baut de la 0 - 6 luni....38 cutii a savurat cu mare placere pina la ultima picatura....Poate unele mamici citind o sa la amuze....dar avand virsta mea ???? Atunci cand el va creste cred ca o sa-i faca placere sa citeasca despre cresterea lui....si sunt sigura ca si cand va fi mare o sa consume cereale......Ziua bem laptic din canuta milupa (primita in dar) care suntem incantati de ea.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII