Katy Perry este insarcinata si are fetis ciudat in aceste saptamani

Katy Perry este insarcinata si are fetis ciudat in aceste saptamani

Katy Perry este insarcinata si are fetis ciudat in aceste saptamani

Hormonii de sarcină nu sunt o glumă. Cu toate că de cele mai multe ori, o femeie însărcinată își dorește combinații alimentare ciudate și neconvenționale, plânge un minut și râde în următorul, hormonii pot afecta și libidoul.

Poate că nu întotdeauna rațional, dar există anumite lucruri pe care un soț sau un partener le pot face, care stârnesc o anumită dorință neașteptată viitoarei mame. Ar putea fi ceva atât de simplu precum curățarea mesei după cină sau instalarea scaunului auto. Katy Perry a recunoscut recent ce lucru neobișnuit a făcut logodnicul ei Orlando Bloom, dar care a stârnit-o...

- vei citi:
Ce a făcut Orlando Bloom atât de neobișnuit pentru Katy?
Actorul „Lord of the Rings” are deja un fiu în vârstă de 9 ani
10 superstitii despre sarcina sau ce mai spun babele despre sarcina
Despre mituri si babe

Ce a făcut Orlando Bloom atât de neobișnuit pentru Katy?

Katy Perry a recunoscut recent că a simțit instantaneu o atracție, în timp ce logodnicul ei Orlando Bloom a ales un cărucior perfect pentru copii.

Sigur, nu pare nimic sexy în asta, dar, cântăreața însărcinată a spus că simplul fapt că era căruciorului perfect, a atras-o în mod neobișnuit. Potrivit The Mirror, Katy a reiterat argumentarea lui Bloom în timp ce făcea un interviu pentru Heart Breakfast: „Nu, permite-mi să îț arăt care este căruciorul. Acesta este, cel pe care îl ridici de la mijloc, se pliază și bang, este ca o umbrelă.” Acest lucru s-a întâmplat după ce ea luat în considerare ceva mai șic și mai la modă, dar cu siguranță nu la fel de fiabil sau de eficient ca cel pliabil.

Actorul „Lord of the Rings” are deja un fiu în vârstă de 9 ani

Actorul „Lord of the Rings” este priceput în toate lucrurile, deoarece are deja un fiu în vârstă de 9 ani cu fosta sa soție, Miranda Kerr. Katy a menționat cât de recunoscătoare este că logodnicul ei este deja un părinte cu experiență, deoarece i-a făcut lucrurile să pară mult mai ușoare, în special cu tot ceea ce se întâmplă în lume. Chiar și în ceea ce privește incidentul cu căruciorul, Katy este fericită că Bloom cunoaște aspectele și avantajele achiziționării diverselor produse pentru copii, deoarece el îi poate spune ce este necesar și ce produse nu sunt de folos. Sarcina este o perioadă stresanta, iar aceste lucruri mici chiar fac diferența.

Katy Perry si logonicul ei Orlando Bloom asteapta o fetita

 Despre multe alte sfaturi si invataturi, cititi Ce spun babele aici >> si aici >>.

10 superstitii despre sarcina sau ce mai spun babele despre sarcina

Cele 40 de saptamani de sarcina sunt perioada in care vei primi cele mai multe sfaturi ... pentru ca toata lumea pare sa stie totul despre sarcina ...  Dar este si perioada in care vei primi multe intrebari foarte personale „Ce vei avea? Cat de mare este? Cand vei naste? Vei dori sa nasti prin cezariana? Ce nume ii vei pune? Il vei alapta la san sau nu?” Apoi, fiecare intrebare adresata este urmata de un sfat, caci nu este nimic care sa scoata mai usor la iveala teoriile si simplele afirmatii asa cum o face sarcina.

Desi unele sfaturi si sentimente sunt nesolicitate si enervante ,superstiile adauga culoare si amuzament oricarei sarcini. Iata 10 superstitii despre sarcina sau ce mai spun babele despre sarcina ...

Despre mituri si babe, mai cititi

14 mituri fantastice despre sarcina, din intreaga lume

Babele de martie: ce inseamna, cum se alege baba de martie si cum arata

sursa: mirror.co.uk (c) 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII