Ești însărcinată și vrei să auzi bătăile inimii bebelușului tău de acasă? Există o aplicație pentru asta!

Esti insarcinata si vrei sa auzi bataile inimii bebelusului tau de acasa? Exista o aplicatie pentru asta!

Ești însărcinată și vrei să auzi bătăile inimii bebelușului tău de acasă? Există o aplicație pentru asta!

Ești însărcinată și îți dorești să auzi bătăile inimii bebelușului tău, dar până la următoarea programare la medic mai ai de așteptat ceva timp?

Aplicația Shell de la Bellabeat îți permite să auzi bătăile inimii bebelușului oricând vrei! Iată cum funcționează :)

- vei citi:
Aplicația care permite viitorilor părinți să audă bătăile inimii bebelușului
Aplicația Odiseea Sarcinii, Sarcina ta - de la desprecopii.com
Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Aplicația care permite viitorilor părinți să audă bătăile inimii bebelușului

Daca esti insarcinata, ai cu siguranta aplicatia Odiseea Sarcinii pe telefonul tau - prin ea afli cum creste bebe de la saptamana la saptamana, ce teste de sarcina sunt recomandate in acea saptamana si poti pune intrebari la sectiunea de Panica, unde vei primi intotdeuna un raspuns.

AICI această aplicație (pentru sistemele Android) AICI IAR AICI aplicatia pentru IOS (Iphone sau tablete Mac) AICI 

Exista insa acel moment magic - cand incepe sa bata inima bebelusului.

Daca esti in saptamana 6 de sarcina, sunt sanse ca nici sa nu stii insa aceasta saptamana este magica din toate punctele de vedere. Si asta petru ca in aceasta saptamana... o noua inima incepe sa bata. Este inima copilului tau - vezi detalii aici Eveniment in saptamana 6 de sarcina - saptamana cand inimioara incepe sa bata

Nimic nu se poate compara cu acel moment când auzi pentru prima dată bătăile inimii copilului la cabinetul medicului, așa este? Iar asta te face să îți dorești cu disperare să le auzi din nou și din nou, dar până la următoarea programare mai ai de așteptat ceva timp. Ei bine, atunci vei dori să îți descarci această aplicație.

Aplicația Shell de la Bellabeat își propune să ajute femeile să aibă o viață mai sănătoasă.
"Shell - Primul ascultător al bătăilor inimii bebelușului le permite viitorilor părinți să audă bătăile inimii bebelușului lor într-un mod natural și non-invaziv, similar cu a pune urechea pe burtică și a mări volumul", au scris dezvoltatorii Bellabeat într-o postare pe blog.

Aplicația funcționează împreună cu un add-on conectat la telefon pentru a capta bătăile inimii bebelușului. După ce ai atașat add-on-ul la telefon, tot ce trebuie să faci este să pui telefonul pe burtică și să lași tehnologia să-și facă treaba. Cât de ușor este? Aplicația și acel add-on filtrează zgomotul ambiental pentru a ajuta sunetul bătăilor inimii bebelușului să fie mai clar. Brandul compară acest lucru cu efectul pe care îl resimți atunci când ții o scoică la ureche, ceea ce ar putea explica de ce au ales să numească aplicația „Shell”.

Dezvoltatorii de la Bellabeat subliniază că acesta nu este un dispozitiv medical, așa că, dacă ceva nu pare ok sau bătăile inimii nu sunt auzite, nu te îngrijora! În schimb, mergi la medic pentru a te asigura că totul este în regulă.

Poți face mai mult decât să auzi bătăile inimii bebelușului cu aplicația Shell, care poate funcționa într-adevăr ca un produs autonom: aplicația permite, de asemenea, înregistrarea și distribuirea mediei prietenilor și familiei Interesat, nu? Poți descărca aplicația gratuit aici.

Despre inima fatului in timpul sarcinii poti citi si

Cand se poate auzi inima bebelusului? Iata cand si cum poti experiementa acele momente unice.

Primele batai de inima ale bebelusului din burtica mamei

Cum tinem evidenta miscarilor bebelusului?

<<< Foloseste aplicatia Odiseea Sarcinii, Sarcina ta pentru a tine evidenta miscarilor bebelusului. Aplicatia contine un contor special conceput pentru a putea tine evidenta miscarilor bebelusului. (vezi atasat print screen din aplicatie).

De ce lovesc bebelusii in burtica mamicii: motivele lor

Bebelusii lovesc burta mamicii cu un scop bine determintat - motivele fiind legate de primele etape ale dezvoltatii senzoriale ale bebelusului.

Loviturile pe care o graviduta le simte de la bebelusul ei inca nenascut ii pot permite acestuia sa-si distinga si recunoasca mai bine propriul trup, dar si sa exploreze in cele din urma mediul inconjurator. Iata motivele pentru care bebelusul loveste burta mamicii si un calendar foarte util al loviturilor in burta mamicii - care ne pot asigura ca bebelusul este sanatos si plin de activitate.

Intrebari si raspunsuri despre cum misca bebelusul in burtica

Incepatoare-17sapt. Cum simti ca misca bebe? 
Cat de mult misca bebe la inceput?
La cate saptamanii a-ti simtit bebelusul miscand?
nu prea il simt pe bebe
Cand se simt primele miscari ale bebelusului
Primele miscari in burtica 
La 18 sapt. inca nu misca deloc 

Despre ce simte bebelusul in burtica cititi: 

 In burtica mamei: sensibilitatea la atingere
 Ce comunica miscarile bebelusului din burtica?
 Despre toate lucrurile frumoase pe care vreau sa ti le ofer...
 Comunicarea Feng Shui in timpul sarcinii  

Monitorizarea miscarilor bebelusului in timpul sarcinii - intrebari si raspunsuri

Pentru o femeie insarcinata, a simti miscarile bebelusului face parte din galeria celor mai importante emotii. Simtind ca misca, viitoarea mamica primeste un senal foarte important ca totul e in regula cu bebe. Tocmai de asta, medicul care urmareste sarcina va pune intrebari despre frecventa miscarilor bebelusului.

Citeste mai departe AICI

Sunt gravida, pot manca ...?

Sunt gravida: pot manca iaurt in fiecare zi?
Sunt gravida: pot manca ciuperci?
Sunt gravida, pot manca ciocolata?
Sunt gravida, pot bea ceai?
Sunt gravida: pot manca maioneza?
Sunt gravida: pot manca alimente picante?
Sunt gravida: pot manca sushi?
Sunt gravida: pot manca somon si ton?

cititi totul despre ALIMENTATIA IN SARCINA AICI.

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII. Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Te invităm să descarci această aplicație (pentru sistemele Android) AICI

Te invitam sa descarci aplicatia pentru IOS (Iphone sau tablete Mac) AICI  

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

Citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

 autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII