La cumpărături de hăinuțe organice pentru copii - Yuhuu cu Kuniboo®

La cumparaturi de hainute organice pentru copii - Yuhuu cu Kuniboo®

La cumpărături de hăinuțe organice pentru copii - Yuhuu cu Kuniboo®

Acum - mai mult ca oricând, părinții apreciază îmbrăcămintea organică pentru copii. Pe măsură ce aflăm despre avertismentele asupra sănătății și efectele negative asupra mediului cauzate de industria textilă, ne dorim produse mai curate și mai sigure pentru copiii noștri.

Pentru a-ți răsfăța și proteja în continuare micuțul, verifică calitatea hainuțelor pe care le cumperi.
Desprecopii.com și ClubulBebelușilor.ro au făcut treaba în locul tău și au fost în vizită la Kaufland, la cumpărături de hăinuțe pentru copii! Vrei să știi ce au descoperit acolo, ce articole de îmbrăcăminte și prețuri? Care a fost verdictul final? Află în continuare.

Avantajele de top ale hainelor din bumbac organic, pentru copii

În urma explorării opțiunilor pentru mărcile organice și naturale pentru copii, am fost încântați să descoperim o gamă largă de produse care variază în stil, la un preț mic, dar calitative. Aceste colecții organice pentru copii nu sunt doar moderne și practice la un raport corect preț-calitate, dar sunt mai bune pentru pielea copilului și sănătatea sa generală.

Dacă ai petrecut timp citind informații educaționale despre bebeluși în timpul sarcinii, este posibil să fi învățat ceva nou despre beneficiile produselor ecologice. Multe viitoare mame sunt inspirate să înceapă să folosească articole de îngrijire cât mai naturale pentru a încerca să prevină complicațiile de sănătate fetală, în special în primul trimestru. Unii părinți descoperă avantajele alimentelor ecologice pentru bebeluși.

Dar, indiferent unde te afli în călătoria cu bebelușul tău, vei fi, de asemenea, interesată să știi că poți ajuta la protejarea pielii bebelușului cu haine organice. Ți-am atras atenția, nu? Citește mai departe!

În lista de mai jos, vom explica avantajele de top ale hainelor din bumbac organic pentru copii, astfel încât să poți lua cele mai bune decizii posibile pentru tine și familia ta.

În plus, Desprecopii.com și ClubulBebelușilor.ro au făcut treaba în locul tău și au fost în vizită la Kaufland, la cumpărături de hăinuțe pentru copii! Vrei să știi ce au descoperit acolo, ce articole de îmbrăcăminte și prețuri? Care a fost verdictul final? Atunci te invităm să vizionezi filmulețul mai jos:

 

1. Fără substanțe chimice sau pesticide

Aproape toată lumea iubește durabilitatea și senzația bumbacului. Dar, deși este unul dintre cele mai populare produse și țesături din lume, este de asemenea puternic stropit cu pesticide, dar Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) consideră, de asemenea, că multe dintre ele, inclusiv permetrina folosită pe scară largă, sunt cancerigene.

Hainele organice pentru copii și bebeluși nu conțin nici pesticide dar nici substanțe dăunătoare sau riscante, care nu numai că oferă liniște sufletească părinților, dar pot contribui la reducerea șanselor de iritare a pielii copilului. Aceasta este o veste deosebit de bună pentru copiii cu eczeme.

2. Durabilitate

Din moment ce micuțul tău crește atât de repede, costul cumpărării hainelor pentru bebeluși poate crește mult. Bumbacul organic este la fel de puternic și durabil ca și bumbacul obișnuit. De asemenea, este de obicei cultivat cu mai multă grijă, așa că probabil te vei bucura de o calitate și mai bună. Poți spăla hainele din nou și din nou, chiar și la 60 de grade C, fără să-ți faci griji că se vor destrăma sau arăta ponosite.

3. Mai puțin impact asupra mediului

Dacă ești ca noi, dorești să faci tot posibilul pentru a oferi soluții ecologice familiei tale și de a reduce amprenta asupra mediului. Agricultura organică a bumbacului pune mai puțin stres pe natură, deoarece asigură fermierilor detoxifierea terenului pe care își cultivă culturile, utilizează practici benefice în mod natural, cum ar fi rotația culturilor și îndepărtarea mecanică a buruienilor și nu tratează niciuna dintre semințe cu fungicide.

Deoarece nu folosesc substanțe chimice dăunătoare, nu omoară insectele și animalele existente în jurul câmpului lor. De asemenea, nu folosesc niciodată organisme modificate genetic (OMG-uri). De fiecare dată când cumperi ceva organic, vei simți nu numai că protejezi copilul, dar și pământul.

4. Mai mult confort pentru copii

Pielea copilului se va simți mult mai confortabil acasă dar și la joaca afară. Nu contează dacă locuiești într-un climat subtropical sau într-o regiune rece - materialul se va adapta literalmente la condiții și va ajuta corpul copilului să mențină o temperatură sănătoasă.

Materialul organic din bumbac elimină umezeala și ventilează aerul rece, ceea ce face ca micuțul să nu fie ud de la transpirație sau să-i fie prea cald. Țesutul său va contribui, de asemenea, la păstrarea căldurii în timpul iernii.

Vino și tu în magazinele Kaufland să descoperi noul sortiment Kuniboo®.

Kuniboo® - Calitate ridicată la preț mic

Kuniboo® dorește să ofere părinților și copiilor cele mai bune articole de îmbrăcăminte organice posibile - și dorește să protejeze și fermierii care cultivă bumbacul folosit. De aceea, această marcă de îmbrăcăminte este din fibre de bumbac organic certificat GOTS (Global Organic Textile Standards), care protejează pielea sensibilă și mediul înconjurător. Standardul GOTS asigură procese de fabricare prietenoase cu mediul, dar și condiții de lucru sustenabile.

Hainele din bumbac organic pentru copii de la Kuniboo® nu numai că oferă liniște sufletească părinților, dar pot contribui la reducerea șanselor de iritare a pielii.  De aceea, Kuniboo® ar trebui să fie prima alegere a mămicilor când vine vorba de o garderobă veselă, accesibilă și de calitate, pentru întreaga familie.

Câteva motive foarte importante pentru care Kuniboo® este pe lista noastră de mărci preferate:

- Hăinuțele sunt din bumbac Eco;
- Sunt produse moi și comode la purtat;
- Sunt articole moderne și practice la un raport corect preț-calitate;
- Toți nasturii hăinuțelor sunt testați pentru a exclude posibile reacții adverse la nichel;
- Toți nasturii sunt suficient de puternici pentru a evita ruperea;
- Cordoanele sunt, de asemenea, cusute pe țesătură pentru a evita leziunile în timpul jocurilor;
- Dacă după emoționantele aventuri în natură, murdăria este pe gulerul hainuțelor, atunci le poți pune în mașina de spălat la 60 de grade;
- Poți usca articolele și la uscător.

Articolele de îmbrăcăminte Kuniboo® sunt durabile, au cea mai bună calitate și beneficiază de certificate în acest sens, iar modelele alese sunt prietenoase și vesele, toate la un preț rezonabil!

De fapt, te poti convinge de calitatea produselor Kuniboo® chiar înainte de achiziție datorită ambalajelor deschise și a orificiilor special create pentru atingerea produselor. Și chiar se acordă o atenție deosebită materialului din care sunt fabricate ambalajele, folosindu-se hârtie certificată FSC.

Vino și tu în magazinele Kaufland să descoperi noua colectie Kuniboo®.

Te poți convinge și tu venind în magazinele Kaufland și cu siguranță, vei avea ce alege: tricouri, body-uri, pantaloni, încălțăminte sau saltea pentru pătuț. Astfel, cel mic este pregătit pentru aventura vieții.

Marca Kuniboo® este disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland România. Începând cu 21.10. 2020 - gama de hăinuțe de la Kuniboo® se găsește la prețuri promoționale în magazinele Kaufland.

CONCURS Yuhuu cu Kuniboo

Dragi mămici, va invităm la concurs!
Ce trebuie să faceți? Vizionați materialul VIDEO din această postare facebook și spuneți-ne ce recomandă angajata Kaufland cu privire la temperatura de spălare a hăinuțelor Kuniboo (răspunsul în VIDEO)? Răspundeți în comentarii la postarea facebook.

Puteți câștiga unul din cele 3 premii constând într-un voucher de 100 lei, care îl puteți folosi pentru a cumpăra hăinuțe Kuniboo din magazinele Kaufland. Câștigătorii îi alegem prin tragere la sorți folosind random.org. Concursul durează până la dată de 29 Octombrie, când anunțăm câștigătorii.

ATENȚIE: pentru cei care cunosc deja produsele Kuniboo, puteți să va dublați șansele de câștig dacă ne spuneți - tot în comentarii -  părerea voastră despre hăinuțele din bumbac organic certificat pe care le găsiți la Kaufland la prețuri foarte accesibile.

Succes!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️