Un năsuc curat înseamnă un bebe odihnit. 2 în 1 - un aspirator nazal pentru bebeluși și un nebulizator - 4 motive să îl ai în casă

Un nasuc curat inseamna un bebe odihnit. Aspirator nazal si nebulizator in acelasi aparat super util.

Un năsuc curat înseamnă un bebe odihnit. 2 în 1 - un aspirator nazal pentru bebeluși și un nebulizator - 4 motive să îl ai în casă

Știai că bebelușii pot respira doar pe nas în primele luni? Dar în ciuda acestei limitări, ei sunt capabili să se hrănească, să înghită și să respire în același timp. Mama Natură este uimitoare!

Însă, din cauza pasajelor nazale mici, cea mai mică cantitate de mucus în exces poate provoca congestie nazală. Pentru mama și familia unui nou-născut sau a unui bebeluș mic, mucusul care blochează aceste mici căi respiratorii poate interfera atât cu hrănirea, cât și cu somnul. Și să recunoaștem, un bebeluș neliniștit și nefericit poate avea un impact major asupra întregii familii.

Importanța igienei nazale la bebeluși și cum îi ajutăm să respire mai ușor

Nebulizatorul OMRON DuoBaby este singurul nebulizator, care, datorită prezenței aspiratorului nazal, curăță delicat nasul copilului, înlăturând posibilitatea aglomerării mucusului, realizându-se astfel prevenția și apariția afecțiunilor respiratorii.

Ajută bebelușul să respire mai ușor

Excesul de mucus este produs într-o serie de circumstanțe, inclusiv alergii, răceală, infecții virale sau chiar febra fânului.

Curățarea și spălarea excesului de mucus din nasul unui bebeluș poate ajuta la creșterea fluxului de aer și poate ușura respirația. Un bebeluș cu nasul decongestionat înseamnă un bebeluș care se hrănește mai ușor, ceea ce poate duce la o mamă mai puțin stresată și la o familie mai fericită.

De ce un nebulizator trebuie să facă parte din trusa de răceală și gripă?

Datorită modului în care este administrat, un nebulizator are multe avantaje și beneficii, comparativ cu alte metode de respirație, cum ar fi inhalatoarele și medicamentele lichide. OMRON DuoBaby este unicul nebulizator 2 în 1 cu compresor şi aspirator nazal integrat, care poate ajuta în tratarea celor mai frecvente probleme respiratorii ale bebelușilor.

Iată de ce un nebulizator trebuie să facă parte din trusa de răceală și gripă:

1. Este ușor de folosit

Un beneficiu principal este ușurința de utilizare în comparație cu pulberea uscată a unui inhalator și dificultatea de a înghiți comprimate sau medicamente lichide.

2. Reducem necesarul de medicamente

Chiar și bebelușii sau persoanele grav afectate pot primi medicamente cu ajutorul nebulizatorului. Folosind un nebulizator, medicamentele ajung direct în căile respiratorii ale copilului și astfel reducem necesarul de medicamente și efectele lor adverse. Aerosolii produși de nebulizator tratează boală fără a pătrunde în organism în cantități prea mari.


» Recomandarea noastra: Aparat aerosoli OMRON DuoBaby, cu aspirator nazal, pentru bebelusi

3. Livrarea eficientă a medicamentelor

Un alt beneficiu îl constituie capacitatea sa multifuncțională. Un nebulizator poate fi folosit pentru a trata astmul, emfizemul, bronșita, răceala și aproape orice tulburare din țesutul pulmonar și poate, de asemenea, să elibereze antibiotice, medicamente pentru subțierea mucoasei și o varietate de alte medicamente.

Nebulizatorul poate fi folosit și pentru a umidifica secrețiile nazale - desfundând năsucul copilului fără medicamente.

4. Nebulizatorul reduce anxietatea pe care un copil o poate simți în timpul unui atac respirator - cum ar fi astmul - fiind o alternativă mai simplă și mai igienică

DuoBaby - APARAT AEROSOLI CU ASPIRATOR NAZAL, 2-IN-1

Cu atâtea opțiuni disponibile pe piață atunci când vine vorba de curățarea nasului bebelușului, este complet de înțeles dacă ești puțin copleșită de găsirea soluției potrivite. Cele mai frecvente alegeri ale părinților includ un aspirator nazal și un nebulizator.

Aspiratoarele nazale au devenit destul de populare în ultimii ani, deoarece mulți părinți consideră că sunt mai eficiente și mai ușor de utilizat decât clasicele pompițe. Cu această tehnică, nu vei mai crea puterea de aspirație cu mâna, așa cum este cazul pompiței.

De asemenea, nebulizatorul ușurează congestia nazală a bebelușului. Utilizarea unui nebulizator cu o soluție salină simplă ajută la hidratarea membranei interioare a nasului. Acest lucru slăbește orice mucus care este prins în interior și dilată pasajul nazal. Acesta este cel mai rapid mod de a obține decongestionarea nasului și copilul poate începe să respire normal, foarte curând.

DUOBABY: nebulizator și aspirator nazal pentru copii și sugari – aparat 2 în 1

OMRON vine cu propunerea unui nebulizator și a unui aspirator nazal pentru sugari și copii, un aparat 2 în 1, eficient în tratarea afecțiunilor respiratorii și în curățarea mucozităților nazale, recomandat sugarilor și copiilor până la vârsta de 2 ani.


» Recomandarea noastra: Aparat aerosoli OMRON DuoBaby, cu aspirator nazal, pentru bebelusi

Nasul înfundat produce dificultați în respirație, somn agitat, alimentație făcută cu greutate, iar respirația pe gură, datorită aerului neîncălzit de mucoasa nazală, poate conduce la o producție sporită de mucus. Aglomerarea și infundarea căilor respiratorii inferioare cu mucus, ce va conduce cu siguranță la inflamarea bronhiolelor și apariția afectiunilor respiratorii, care necesită deja tratament medicamentos.

Nebulizatorul OMRON DuoBaby este singurul nebulizator, care datorită prezenței aspiratorului nazal, curăță delicat nasul copilului, înlăturând posibilitatea aglomerării mucusului, realizându-se astfel prevenția și apariția afecțiunilor respiratorii.

Kit-ul de nebulizare dispune de 2 tipuri de recipiente, care modifică viteza de nebulizare astfel:

verde pentru administrarea de aerosoli la nivelul căilor respiratorii superioare – rata de nebulizare aproximativ 0,4 ml/min. Dimensiunea particulei este de 9 microni;
albastru pentru administrarea de aerosoli la nivelul căilor respiratorii inferioare – rata de nebulizare aproximativ 0,2 ml/min. Dimensiunea particulei este de 4 microni.
Aparatul deține un tanc pentru amestecarea medicamentelor cu o capacitate de 12 ml. Nivelul de zgomot este de 63 dB.

Curăţă cu blândeţe nasul şi asigură o nebulizare eficientă

OMRON DuoBaby este unicul nebulizator 2 în 1 cu compresor şi aspirator nazal integrat, care poate ajuta în tratarea celor mai frecvente probleme respiratorii ale bebelușilor.


» Recomandarea noastra: Aparat aerosoli OMRON DuoBaby, cu aspirator nazal, pentru bebelusi

Aspiratorul nazal curăţă în mod delicat nasul bebelușului, reducând congestia nazală şi astfel ajutându-l să respire liber, iar nebulizatorul permite livrarea eficientă a medicamentului către căile respiratorii superioare şi inferioare.

Ce tip de medicamente pot fi folosite cu un nebulizator?

Majoritatea medicamentelor pentru tratamentul afecţiunilor căilor respiratorii superioare, medii şi inferioare, sunt disponibile în formă lichidă şi pot astfel fi nebulizate. De asemenea, în tancul de nebulizare se pot combina diferite medicamente, astfel încât să poată fi inhalate în acelaşi timp, pentru o eficienţă şi un confort sporit.

Începând cu ce vârstă poate fi folosit nebulizatorul?

Nebulizatoarele sunt destinate inclusiv nou născuţilor şi copiilor.

Este binecunoscut faptul că, bebelușii cu vârste între 0 și 2 ani, dezvoltă cel puțin 8 afecțiuni respiratorii pe an, motiv pentru care medicii pediatrii din întreaga lume sfătuiesc cu tărie mămicile să aibă grijă de menținerea curată și liberă de mucozităţi a năsucului copilului lor:

•    Nasul înfundat, produce dificultăți în respirație, somn agitat, alimentație făcută cu greutate;
•    Respirația pe gură, datorită aerului neîncălzit de mucoasa nazală, poate conduce la o producție sporită de mucus;
•    Aglomerarea și înfundarea căilor respiratorii inferioare cu mucus, va conduce la inflamarea bronhiolelor și apariția afecțiunilor respiratorii, care necesită deja tratament medicamentos.

Nebulizatorul OMRON DuoBaby este singurul nebulizator, care datorită prezenței aspiratorului nazal - special conceput pentru eliberarea căilor nazale de mucus, ale bebelușului, fără să irite mucoasa nazală - curăță delicat nasul copilului, înlăturând posibilitatea aglomerării mucusului, realizându-se astfel prevenția și apariția afecțiunilor respiratorii.

Dacă totuși apare congestia nazală și afecțiunile respiratorii, fluxul de aerosoli livrat selectiv de către nebulizator, asigură tratamentul eficient și rapid a afecțiunii instalate.

Aspiratorul nazal este special conceput pentru eliberarea căilor nazale de mucus, ale bebelușului, fără să irite mucoasa nazală

Cum spuneam, kit-ul OMRON DuoBaby conține 2 capace. Acestea sunt special concepute pentru tratamentul căilor respiratorii superioare și inferioare:

•    Capac kit de culoare albastră, pentru depunere în căile respiratorii inferioare (pentru tratamentul afecțiunilor cailor respiratorii inferioare cum ar fi astmul, bronșitele, bronsiolitele)
•    Capac kit de culoare verde, pentru depunere în căile respiratorii superioare (pentru tratamentul afecțiunilor cailor respiratorii superioare cum ar fi nas înfundat, răceli, alergii)


» Recomandarea noastra: Aparat aerosoli OMRON DuoBaby, cu aspirator nazal, pentru bebelusi

Datorită celor 2 capace, nebulizatorul livrează eficient medicația către căile respiratorii superioare și inferioare. Medicamentul nebulizat poate fi atât sub formă de soluţie cât şi de suspensie (aproape orice tip de medicament).

Design-ul unic şi inovativ al kit-ului de nebulizare permite respiraţia normală în timpul inhalării şi adaptarea tratamentului la patologia specifică.

► MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST APARAT special ȘI CEL MAI BUN PREȚ DE ACHIZIȚIONARE - AICI

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII