Trasăturile negative ale copilului in funcție de semnul său de horoscop - calitati versus mici probleme si cum le gestionam cel mai bine

Trasaturile negative ale copilului in functie de semnul sau de horoscop - calitati versus mici probleme si cum le gestionam cel mai bine

Trasăturile negative ale copilului in funcție de semnul său de horoscop - calitati versus mici probleme si cum le gestionam cel mai bine

Conform horoscopului pentru copii, fiecare semn zodiacal oferă calități, dar și mici caracteristici negative. Chiar dacă nu ne place să le recunoaștem la copiii noștri, e bine să le știm. De exemplu, micul Berbec este  ompulsiv, nerăbdător, încăpățânat iar Leul este arogant, autoritar, vanitos...

→ Iată ce trăsături mai putin pozitive ar putea avea copilul tău, in functie de semnul său de horoscop.

Bineinteles, noua parintilor nu ne place sa acceptam ca al nostru copilas are si caracteristici negative... si totusi ele exista. Iata o trecere in revista a trasaturilor negative - rele  de caracter ale copilului, in functie de semnul sau de horoscop.

Trăsăturile de caracter „rele” ale copilului tau in functie de semnul din horoscop

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

Este adevărat că micutii vărsătorii sunt adesea cei mai amuzanți acasă, dar uneori glumele lor pot irita la maxim pe altcineva. Tocmai pentru că ei înșiși nu tind niciodată să ia lucrurile personal. Vărsătorul tău crește alături de frați și surori? Aveți grijă ca acestea să nu fie exploatati cu declarații sarcastice, pentru că acesta este un mare hobby al copilului varsator.

✅ Calități: Original, independent, umanitar.

🔸Caracteristici negative: Detașat, imprevizibil, rebel.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Copilasii Pești sunt super sociali, dar dacă se ridică din pat cu piciorul greșit, mai bine te ascunzi. Când sunt supărați, este posibil să reacționeze nerezonabil și emoțional. Copilasii Pesti sunt campioni la tinutul ranchiunii asta datorită sensibilității lor. Nu sunt vorbitori foarte la îndemână, așa că, dacă îi faci rău, vor continua cu tine mult timp. Deci da, memoria lor de elefant este, de asemenea, un minus în acest caz.

Calități: Intuitiv, empatic, creativ.

🔸 Caracteristici negative: Visător, influențabil, evaziv.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Prima constelație a zodiacului. Asta presupune responsabilități. Berbecul este adesea un lider născut în mod natural. Nu este de mirare, deci, că au tendința de a reacționa rapid cu nerăbdare și de a acționa impulsiv atunci când lucrurile „nu merg” așa cum și-au imaginat. Te duci cu bună dispoziție la locul de joacă unde un alt copil nu vrea să-și împartă jucăriile cu dramul tău Ram? Bam, bam... berbecul da cu cornitele...

Calități: Energic, curajos, plin de inițiativă.

🔸Caracteristici negative: Impulsiv, nerăbdător, încăpățânat.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Se știe că Taurul este extrem de loial și stabil în viață. Cu toate acestea, copiii Taur pot fi extrem de încăpățânați și nemiloși. De obicei în timpul argumentelor. Chiar dacă este clar ca celălalt are dreptate, Taurul știe să-și prezinte argumentele în așa fel încât cealaltă parte să se scurgă în liniște.

Calități: Stabil, răbdător, practic.

🔸 Caracteristici negative: Încăpățânat, posesiv, inflexibil.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Una dintre cele mai faimoase trăsături ale Gemenilor este că pot fi foarte vicleni. Copilul tău s-a născut sub acest semn? Apoi creșteți rapid o pereche de ochi în spate. Își împing sora când nu te uiți? Sunt în căutare de cadouri de Mos Nicolae acasă și deja deschid câteva? Sau se joacă în camera lor ore întregi după ce le-ai culcat bine? Nu știi niciodată cu Gemenii.

Calități: Curios, comunicativ, adaptabil.

🔸 Caracteristici negative: Nesigur, superficial, indecis.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Aveți un Rac acasă sau unul pe drum? Preparați-vă pentru schimbări de dispoziție dezastruoase, mai ales dacă acestea sunt lipsite de somn („Nu am nevoie de un pui de somn”) sau le este foame. Joh, hormonii sarcinii nu sunt nimic. Copiii cu cancer pot fi de încredere, dar dacă nu sunt complet confortabili în propria piele, este însoțit de multe urcușuri și coborâșuri în departamentul emo. Și asta poate face un Rac destul de imprevizibil.

Calități: Sensibil, loial, empatic.

🔸 Caracteristici negative: Emoțional, timid, ușor de rănit.

Leu (23 iulie - 21 august)

Aruncă prosopul, pentru că un Leu va face tot ce îi stă în putință pentru a nu-și ordona camera. Tot. Nu contează cât de des întrebi. Copiii născuți sub semnul Leului sunt, fără îndoială, duri, dar și oameni încăpățânați și uneori pământeni. Pregatiti-va cand aruncați o privire sub pat și aveți grijă când deschideți dulapul.

Calități: Curajos, generos, lider natural.

🔸 Caracteristici negative: Arogant, autoritar, vanitos.

Fecioară (22 august - 23 septembrie)

Ai in casa o Fecioară - baietel sau fetita? Apoi, țineți cutia batiste de hartie aproape: copiii Fecioarel sunt incredibil de perfecționați. O petrecere nu merge așa cum a fost planificat sau o dată de joacă este anulată? Atunci copilul tău se gândește: ho, ho, asta nu a fost acordul și apoi plange cu lacrimi multe......

Calități: Meticulos, practic, organizat.

🔸 Caracteristici negative: Critic, anxios, perfecționist.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Un copil Balanță uită serios totul: capul lor este blocat, altfel ar uita și de ei. De la mănuși la haine de gimnastică sau bățul de hochei ... Când Balanța pleacă de acasă, ca mamă apelezi o listă cu lucruri pe care altfel le-ar fi uitat.

Calități: Echilibrat, sociabil, corect.

🔸 Caracteristici negative: Indecis, nehotărât, influențabil.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Îți amintești acea postare care a devenit virala, al unui copil care a deschis toate bananele din casa pentru a se razbuna pe tatăl său? Da, acesta este Scorpionul. Asa e - te așteaptă ceva similar. Scorpionii au latura mai puțin plăcută de a fi răzbunători și, de asemenea, planificatori geniali. 1 + 1 = necaz. Gândiți-vă, de exemplu, la broaște în pantofi...

Calități: Pasional, loial, determinat.

🔸 Caracteristici negative: Gelos, secretiv, manipulator.

Săgetător (23 noiembrie - 22 decembrie)

Ai un mic Săgetător in casa? Atunci nu fi surprins dacă ești tratat cu o tăcere totala din când în când. Săgetătorii sunt în mod natural foarte optimiști, dar dacă nu sunt mulțumiți de tine, o arată prin aplicarea tratamentului silențios. Privat și sigur în fața tuturor. Concluzie: evită conflictele cu orice preț, chiar dacă înseamnă să te ignoră o vreme.

Calități: Optimist, aventuros, sincer.

🔸 Caracteristici negative: Nepăsător, impulsiv, exagerat.

Capricorn (23 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă aveți un mini Capricorn care se plimbă prin casa, observati ce mult o face ... Copilul Capricorn este un pic pesimist, așa că, atunci când lucrurile nu merg așa cum vrea el, el aleargă prin casă ca o tornadă supărată, aruncându-ți în cap cuvinte pe care nu le înseamnă cu adevărat. Fetele Capricorn, în special, sunt adevarate actrițe de dramă. Din fericire, stie si cum sa fie apreciate.

Calități: Ambițios, disciplinat, responsabil.

🔸Caracteristici negative: Pesimist, rigid, rezervat.

Calitatile copilului tau conform zodiei sale

Este adevarat oare ca fiecare semn al horoscopului are particularitati inca din copilarie? Potrivit astrologilor, constelatia copilului dumneavoastra explica foarte multe lucruri. Este corect? Ramane sa decizi chiar tu. Iata care sunt Calitatile copilului tau conform zodiei sale - bine de stiut :)

Citeste in continuare Sfaturi speciale de educatia copilului in functie de zodie

autor:Desprecopii -Toate drepturile rezervate Desprecopii.com ©  2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII