Săptămâna 30 de sarcină cu bebe 2 - jurnal de sarcină

Saptamana 30 de sarcina cu bebe 2 - jurnal de sarcina

Săptămâna 30 de sarcină cu bebe 2 - jurnal de sarcină

Iata ca am intrat în săptămâna 30 de sarcina. A trecut asa de repede fata de prima sarcina, asta poate pentru ca sunt mai relaxata și știu ce se întâmplă cu corpul meu și cu mine, dar și poate pentru ca avându-l pe bebe 1 tot timpul cu mine, trece altfel timpul.

- vei citi:
Iata ca am intrat în săptămâna 30 de sarcina
Bebe 1 este un băiețel foarte isteț și activ
Fata de prima sarcina totul s-a întâmplat mai repede
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii LaviPopa16 - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Iata ca am intrat în săptămâna 30 de sarcina

A trecut asa de repede fata de prima sarcina, asta poate pentru ca sunt mai relaxata și știu ce se întâmplă cu corpul meu și cu mine, dar și poate pentru ca avându-l pe bebe 1 tot timpul cu mine, trece altfel timpul.

Bebe 1 este un băiețel foarte isteț și activ

Bebe 1 este un băiețel foarte isteț și activ, acum având 1 an si 10 luni. Mai sunt doar 2 luni pana la întâlnirea cu frățiorul lui. Am început de vreo săptămână să mă simt mult mai greoaie, obosesc mult mai repede chiar dacă am luat doar 9 kg pana acum, nu mai pot face toate lucrurile cu ușurință.

Fata de prima sarcina totul s-a întâmplat mai repede

Mi se pare mie ca acum, fata de prima sarcina totul s-a întâmplat mai repede: am simțit mai repede primele mișcări, burtica a crescut mai repede, iar toate durerile inghinale și-au făcut apariția mai rapid. Mai am 10 săptămâni de sarcina, și îmi doresc sa decurgă tot asa ca și pana acum.

Autor - LaviPopa16, o mamica de la Desprecopii - publicat aici


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Mai multe despre a doua sau a treia sarcina:

12 diferente intre prima si a doua sarcina
A doua sarcina - la ce schimbari sa te astepti
Greturi numai la prima sarcina?
Esti pregatita pentru al doilea copil?
Dilema mamicilor: care este cea mai buna diferenta de varsta intre copii?

 

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII