Clinica de fertilitate Europe IVF din Praga - 6 avantaje ale tratării infertilității în inima Europei

Clinica de fertilitate Europe IVF din Praga - 6 avantaje ale tratarii infertilitatii in inima Europei

Clinica de fertilitate Europe IVF din Praga - 6 avantaje ale tratării infertilității în inima Europei

Datorită medicinei moderne, multe cupluri infertile au astăzi șansa de a-și îndeplini visul de a avea un copil. Clinica Europe IVF este o clinică de medicină reproductivă de dimensiuni medii din Republica Cehă, care oferă pacienților o atmosferă familială. Clădirea clinicii este situată într-o zonă rezidențială liniștită din Praga, făcând din vizita cuplurilor una discretă și confortabilă.

Iata 6 avantaje oferite de clinica Europe IVF cuplurilor din Romania care isi doresc sa devina parinti cat mai repede.

veti citi
Tehnologie de ultimă generație (KIDScore, Halosperm, Cip de sortare microfluidă a spermei)
Cei mai buni medici în FIV
Prețuri mai mici decât în Grecia
Coordonator român
Rată mare de succes
Fara lista de asteptare la ovocite donate

Clinica Europe IVF din Praga, este o clinică de medicină reproductivă de dimensiuni medii din Republica Cehă, care oferă pacienților o atmosferă familială. Clădirea clinicii este situată într-o zonă rezidențială liniștită din Praga, făcând din vizita cuplurilor una discretă și confortabilă.
Un singur coordonator va însoți cuplul pe tot parcursul tratamentului, iar acest lucru îi va ajuta să se cunoască mai bine și să construiască încredere reciprocă, care este o parte importantă a tratamentului în sine. Persoana vorbeste perfect limba romana.

Nu exista liste de așteptare, deoarece clinica are propria bază de date de donatori și folosesc doar ovule proaspete. Europe IVF oferă cuplurilor care nu pot concepe un copil din propriile celule de reproducere posibilitatea de a utiliza ovocite și spermă de la donatori anonimi. Se folosesc exclusiv ovocite proaspete de la o donatoare anonimă adecvată pentru cicluri de ovocite donate, ce apoi sunt fertilizate cu spermă furnizată de partenerul pacientei.

1. Tehnologie de ultimă generație (KIDScore, Halosperm, Cip de sortare microfluidă a spermei)

Clinica Europe IVF din Praga, Republica Ceha -  urmarește întotdeauna ultimele tendințe și proceduri și investește în dispozitive performante pentru a spori succesul programului de FIV. Clinica folosește trei Embriologii de top cu o cameră integrată în laboratorul de embriologie, care monitorizează continuu dezvoltarea embrionilor în timpul cultivării lor. Aceste dispozitive ajută embriologii să detecteze potențialele tulburări de diviziune celulară și să selecteze cei mai potriviți embrioni pentru transferul ulterior în uterul unei femei.

2. Cei mai buni medici în FIV

Echipa de peste 30 de angajați ai centrului IVF Europe este formată din specialiști de primă clasă (Dr. Natalya Savelyeva, Dr. Darina Krutinova cu +12 ani experiență - membre a Societății Europene de Reproducere Umană și Embriologie ESHRE), cu mulți ani de experiență în domeniul medicinei reproductive. Pe lângă expertiza ridicată și abilitățile lingvistice largi ale personalului clinicii, empatia, umanitatea, ajutorul și înțelegerea profundă sunt la fel de importante.

3. Prețuri mai mici decât în Grecia

Clienții străini pot cumpăra medicamentele hormonale pentru tratamentul medical recomandat direct la Europe IVF economisind timp și alte costuri suplimentare. De asemenea, este important de menționat că prețurile la Europe IVF sunt mai mici decât în Grecia.

4. Coordonator român

Europe IVF se focusează pe o abordare individuală a fiecărui client. Un singur coordonator va însoți cuplul pe tot parcursul tratamentului, iar acest lucru îi va ajuta să se cunoască mai bine și să construiască încredere reciprocă, care este o parte importantă a tratamentului în sine. Persoana vorbeste perfect limba romana.

5. Rată mare de succes

Europe IVF are o experiență dovedită, cu o rată medie de succes de 68%, care îi plasează printre principalele centre de reproducere asistată din lume. Într-adevăr, succesul este unul dintre principalele criterii pe care multe cupluri își bazează decizia atunci când aleg o clinică de fertilitate. Cu toate acestea, nu există o singură modalitate de a evalua succesul, iar multe centre se mândresc cu rate de succes foarte mari, care nu se bazează pe rezultate realiste. Europe IVF nu este doar susținută de o rată de succes ridicată, ci și de multe relatări ale clienților mulțumiți.

6. Fara lista de asteptare la ovocite donate

Fără liste de așteptare, deoarece clinica are propria bază de date de donatori și folosesc doar ovule proaspete. Europe IVF oferă cuplurilor care nu pot concepe un copil din propriile celule de reproducere posibilitatea de a utiliza ovocite și spermă de la donatori anonimi. Se folosesc exclusiv ovocite proaspete de la o donatoare anonimă adecvată pentru cicluri de ovocite donate, ce apoi sunt fertilizate cu spermă furnizată de partenerul pacientei. Toți donatorii sunt testați pentru boli genetice în conformitate cu tendințele din medicina modernă. FIV folosind ovocite donate oferă femeilor care nu pot concepe folosind propriile ovule o șansă de a avea propriul lor copil.

Situația actuală nu trebuie să fie un obstacol în calea voastră de a deveni părinți

Deși Republica Cehă si tot globul de altfel se confruntă cu o situație epidemiologică dificilă, măsurile guvernamentale stricte nu au afectat foarte mult medicina reproducerii. Pentru cei care vin la clinica Europe IVF dintr-o țară străină, există măsuri de protecție de la început, cu o siguranță maximă pentru toți cei implicați - personal, clienți și material genetic. Prin urmare, Europe IVF continuă să ofere serviciile de asistență medicală fără restricții. Guvernul permite străinilor să călătorească pentru îngrijiri medicale urgente.

Dacă îți faci griji că situația actuală a devenit un alt obstacol în calea voastră de a deveni părinți, atunci avem vești bune pentru voi.

Regulamentele guvernului ceh permit străinilor și escortei lor necesare să călătorească în Republica Cehă pentru a primi îngrijiri medicale planificate care nu mai pot fi amânate din punct de vedere medical, inclusiv cazare. Cu toate acestea, înainte de călătorie, este necesară o confirmare a călătoriei pentru îngrijiri medicale, oferită de clinică. Înainte de a intra în Republica Cehă, veți avea nevoie, de asemenea, de o confirmare scrisă de la un laborator acreditat al unui test antigen negativ sau RT-PCR; testul antigenului trebuie efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de călătorie, iar testul RT-PCR cu cel mult 72 de ore înainte.

Îndepliniți-vă visul de a avea copii și faceți primul pas către tratarea infertilității la Europe IVF

autor: Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

 1. AdelinaO
  AdelinaOtrimis la 13/7/2021

  Iti recomand sa ii contactezi - am citit pe Desprecopii despre ei si sunt foarte profesionisti. Ii voi contacta si eu.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Roman maricela
  Roman maricelatrimis la 27/6/2021

  Buna mar interesa sa fac ivf ...am 4 cicluri de fvi în tara nereuşite şi nustiu daca mai am vreo sansa sa fiu mama biologica menţionez am 38 ani amh 0.972 ..partenerul are azoospermie i se poate rocolta spermatozoizi prin tese

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII