M-am măritat! Acum ce fac cu rochia de mireasă?

M-am maritat! Acum ce fac cu rochia de mireasa?

M-am măritat! Acum ce fac cu rochia de mireasă?

M-am măritat! Acum ce fac cu rochia de mireasă? Iată sfaturile noastre de top - ce ai putea face cu rochia de mireasă după nuntă:

vei citi:
Felicitări, te-ai căsătorit!
Pentru Mireasa Sentimentală
Folosește rochia într-o sesiune foto pentru nou-născut
Donează rochia de mireasă
Trash The Dress!

Felicitări, te-ai căsătorit!

Ai o frumoasă rochie de mireasă care ocupă un spațiu prețios în șifonier. Nu vrei să o lași agățată acolo prea mult timp, așa că acum, următorul pas, este ce să faci cu rochia după nuntă... Indiferent dacă ești o mireasă sentimentală și vrei să o păstrezi pentru totdeauna sau să o oferi fiicei tale, avem câteva opțiuni excelente despre ce să faci cu rochia de mireasă după nuntă.

Pentru Mireasa Sentimentală

Păstreazpă rochia de mireasă! A păstra rochia de mireasă este o modalitate excelentă de a ține acel moment special pentru totdeauna, în loc. Nu știi niciodată, poate fiica ta va dori să o poarte într-o zi! În plus, o poți personaliza cu numele și data nunții, dar poți apela la o firmă specială care se ocupă de "conservarea" rochiilor de mireasă!

Ia bucăți din materialul rochiei de mireasă și folosește-l pentru diverse alte lucruri.

Într-o zi mă uitam pe Instagram și am dat peste ceea ce cred că este cea mai drăguță idee! O mireasă și-a luat bucăți din rochia de mireasă și le-a transformat într-o rochie Barbie și haine pentru viitoarea ei fiică. Îmi place această idee pentru că vei avea întotdeauna o mini replică a rochiei de mireasă. Ea a folosit piesele suplimentare pentru a face haine de botez și seturi de cearșafuri pentru camera viitoarei sale fiice. Iată un mod minunat de a-ți prețui rochia de mireasă. Orice mod în care alegi să transformi rochia de mireasă va fi creativ și special pentru tine și familia ta.

Folosește rochia într-o sesiune foto pentru nou-născut

Această idee a devenit foarte populară în ultimii ani. Femeile își salvează rochiile de mireasă și își fotografiază fetele în acestea. Pozele vor fi neprețuite!

Donează rochia de mireasă

Oferirea rochiei de mireasă unei organizații caritabile care o va folosi definitiv este un lucru minunat. Există atât de multe organizații caritabile.

Trash The Dress sau Distruge rochia într-o sedință foto!

Suntem siguri că ai văzut multe poze cu Trash The Dress. Aceasta este o altă tendință foarte populară, o idee super distractivă! Fă o baie în mare cu rochia, urcă un munte sau lasă copiii să o picteze!

Acestea sunt doar câteva dintre ideile noastre despre ce să faci cu rochia de mireasă după nuntă. Dacă ai o idee sau vrei să împărtășești experiența ta cu noi, scrie-ne în comentarii!

13 moduri simple prin care poti fi fericit

Cu mai mult timp in urmă, cand am aflat că există o zi internationala a fericirii, mi s-a parut bizar, pentru ca eram convinsa fericirea nu are nevoie de o zi anume ca sa ne patrunda in suflet, pentru ca, desi ne este greu sa o definim, stim ca este spontana si ca o simtim adesea fara macar sa o conatientizam in clipa in care o traim.
Mai departe...

autor: Desprecopii.com  - (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII