Dragostea unui tată, în imagini care vorbesc de la sine

Dragostea unui tata, in imagini care vorbesc

Dragostea unui tată, în imagini care vorbesc de la sine

De obicei, când discutăm despre dragostea familiei, primul lucru la care ne gândim este sentimentul matern, dar, de asemenea, nu ar trebui să-i uităm nici pe tătic!

Imagini de pe boredpanda.com

Aceste desene vă vor face să vă iubiți și mai mult tații

Dacă te-ai săturat de rutina aglomerată, familia poate fi un sprijin moral solid. De obicei, când discutăm despre dragostea familiei, primul lucru la care ne gândim este sentimentul matern, dar, de asemenea, nu ar trebui să uităm un alt lucru sacru - figura tatălui.

Trăim într-o societate în care tații seamănă cu mamele în ceea ce privește îngrijirea copiilor lor. Deci, există o legătură specială între tată și fetița sa. Pentru a ilustra în mod deosebit această dragoste specială și tandră, Snezhana Soosh, o tânără pictoriță, a desenat câteva picturi în acuarelă și le-a postat pe Instagram. Aceste desene drăguțe ne demonstrează că adevărata și semnificativa putere a taților este în cât de amabili, atenți și blânzi pot fi. Tatăl își folosește viața pentru a-și proteja și iubi fiica.

Fiecare desen în acuarelă va aduce emoții diferite cititorilor. Lăsați-vă inima să fie captivată în timp ce parcurgeți aceste desene minunate care vă vor face să vă iubiți și mai mult tații.

Tații sunt întotdeauna gata să ne apere de orice - fie că e vorba de bătăușii de la școală sau de monștrii de sub paturile noastre


Imagine via boredpanda

Tații nu se tem niciodată să facă lucruri imposibile pentru noi. De exemplu, să învețe cum să împletească părulCând ești cu tati, simți întotdeauna că ești în vârful lumiiEste atât de cald și de confortabilUn tată mare poate deveni cu ușurință mai mic pentru iubita sa fiică


Imagini de pe boredpanda.com

Tăticii își găsesc întotdeauna timp să ni se alăture la o petrecere cu ceai, chiar și atunci când sunt foarte ocupați


Imagini de pe boredpanda.com

Ei știu exact ce ne place


Imagini de pe boredpanda.com

De aceea este întotdeauna atât de greu să-i dai drumul...


Imagini de pe boredpanda.com

Se joacă împreună cu noi


Imagini de pe boredpanda.com

Cerul este pură fantezie


Imagini de pe boredpanda.com

Tații pot face orice, inclusiv lucruri ciudate


Imagini de pe boredpanda.com

Sau ne pot ajuta să ne ocupăm de ceva cu adevărat dificil


Imagini de pe boredpanda.com

Sunt întotdeauna gata să se distreze!Tații își folosesc viața pentru a-și proteja și iubi fiicele


Imagini de pe boredpanda.com

Pagina tatilor - actuali si viitori

Ganduri si ... sa spunem ... sfaturi, pentru taticii de azi. Vorbim cu seriozitate despre cea mai frumoasa meserie din viata unui barbat: aceea de tata.

Si nu numai cea mai frumoasa - dar si cea mai plina de suprize, emotie, sensibilitate si impliniri. Deci, aici e locul taticilor care vor sa conteze in viata copilului lor.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII