Astepți fetiță sau băiat? Intră în concurs și câștigă!

Astepti fetita sau baiat? Intra in concurs si castiga!

Astepți fetiță sau băiat? Intră în concurs și câștigă!

Ești insărcinată? Iată ce simplu poți câstiga unul din aceste 4 premii - seturi pentru nou nascuti, din bumbac ecologic, special creat pentru pielea bebelușilor.

Mai multe detalii despre durata concursului, participare, premiu si regulament, cititi in continuare:

Ești insărcinată? CONCURS

Iată ce simplu poți câstiga unul din aceste 4 premii - seturi pentru nou nascuti, din bumbac ecologic, special creat pentru pielea bebelușilor.

Avem 2 seturi pentru fetițe și 2 pentru băietei. Fiecare set contine 6 piese de imbracaminte, esentiale pentru un nou-născut.

Ce trebuie să faci:

1. Scrie la comentarii in postarea de pe Facebook dacă astepti fetită sau băiat și DPN-ul.
2. Fă share pe Facebook și urmarește-ne pe Instagram

Câstigatorii vor fi anuntați pe Instagram pe data de 5 Iulie 2021. Succes! ❣️🐥

Cum se aleg castigatorii?

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Daca in termen de 7 zile nu primim datele castigatorului, se va axtrage un alt participant, tot prin tragere la sorti!

Castigatoarele concursului sunt:

Marcela Covaci
Miki Mihaela
Raluca Elena Cofaru
Roxana Zavoianu

Asteptam datele personale la adresa de mail andraf@desprecopii.com in termen de maxim 7 zile, in caz contrar veti pierde premiul! Adresa trebuie sa includa: nume, prenume, adresa, cod postal si nr de telefon. Felicitari dragi mamici!

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 15 iunie 2021 si inscrierile se opresc la data de 5 iulie 2021. Castigatorii vor fi anuntati pe Instagram pe data de 5 Iulie 2021.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul incepe la data de 15 iunie 2021 si inscrierile se opresc la data de 5 iulie 2021. Castigatorii vor fi anuntati pe Instagram pe data de 5 Iulie 2021.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

1. Scrie la comentarii in postarea de pe Facebook dacă astepti fetită sau băiat și DPN-ul.
2. Fă share pe Facebook și urmarește-ne pe Instagram

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor primi confirmarea prin e-mail, la adresa de e-mail cu care sunt inregistrati ca membru in comunitate sau prin mesaj privat. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

Desprecopii.com - © 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII