Asigura-i copilului tau un zambet frumos de mic!

Asigura-i copilului tau un zambet frumos!

Asigura-i copilului tau un zambet frumos de mic!

DENT ESTET 4 KIDS are un cadou deosebit pentru tine in aceasta saptamana! Oferta pentru parinti: 70 % reducerere la pachetul de tratamente dentare care-i vor asigura copilului tau un zambet sanatos de mic.

DENT ESTET 4 KIDS are un cadou deosebit pentru tine in aceasta saptamana! Oferta pentru parinti: 70 % reducerere la pachetul de tratamente dentare care-i vor asigura copilului tau un zambet sanatos de mic.

DENT ESTET 4 KIDS si Fun Deal Romania: parteneri pentru sanatatea dentara a copiilor

DENT ESTET 4 KIDS, singura clinica stomatologica din tara dedicata in exclusivitate copiilor, ofera parintilor pentru doar 2 zile posibilitatea de a opta pentru o solutie financiara extrem de avantajoasa care asigura sanatatea dentara a celor mici.

Oferta DENT ESTET 4 KIDS: 1 sedinta profilaxie, 6 sigilari si 2 obturatii dentare. 70% reducere: 360 RON in loc de 1200 RON. BONUS 20% reducere la INHALOSEDARE

Sedinta de profilaxie:  ajuta la depistarea afectiunilor dentare in faze incipiente si previne aparitia cariilor. Sedinta de profilaxie include detartraj, periaj professional, air-flow si fluorizare;

Sigilarea: procedura minim invaziva, sigura si are rol preventiv. Protejeaza 100% dintele de aparitia cariilor dintilor de lapte sau permanenti;

Fluorizarea: reduce sensibilitatea dentara si intareste smaltul dintilor;

Inhalosedarea: actioneaza rapid, in doar cateva minute copilul devine calm si relaxat. Este o procedura ideala pentru copiii anxiosi si nu implica niciun risc, neavand efecte adverse. 17% dintre copiii cu varste intre 2 si 4 ani si 53% dintre copiii cu varste peste 8 ani prezinta carii. Din acest motiv, APDA (Asociatia Americana a Medicilor Stomatologi Pediatri) recomanda ca prima vizita a copilului la medicul dentist sa aiba loc inainte ca acesta sa implineasca 2 ani.

Problemele dentare nedescoperite sau netratate la timp pot duce inclusiv la boli grave, precum cele cardiace. De aceea este extrem de important ca ele sa fie depistate si sa fie tratate la timp, chiar daca este vorba despre dintisorii de lapte ai copilului. Potrivit statisticilor, una dintre cele mai serioase afectuni ale copilariei este caria dentara.

La DENT ESTET 4 KIDS, singura clinica stomatologica din Romania dedicata in exclusivitate copiilor si adolescentilor, cei mici invata prin joaca importanta unei danturi sanatoase. Personalul specializat in tehnici de comunicare cu copiii, echipa de specialisti in stomatologie pediatrica, psihologi si anestezisti, dar si intregul ambient al clinicii le ofera micutilor increderea de care au nevoie pentru a zambi frumos.

Pentru cumpararea voucherului FunDeal , accesati  pagina ofertei!

Tot despre ingrijirea dintilor mai cititi:

 Forumuri specializate

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII