Vrei să începi noul an ca la carte? SMYK All for Kids dă startul pregătirilor pentru școală

Vrei sa incepi noul an ca la carte? SMYK All for Kids da startul pregatirilor pentru scoala

Vrei să începi noul an ca la carte? SMYK All for Kids dă startul pregătirilor pentru școală

Este, din nou, acea perioadă a anului, când vacanța de vară se apropie din ce în ce mai mult de final.

Fie că îți pregătești copilul pentru grădiniță sau școală, SMYK are toate articolele pentru școală de care ai nevoie. De la cele mai noi articole de papetărie și îmbrăcăminte, la cele mai moderne ghiozdane, totul este aici. Astfel, în perioada 26 august - 12 septembrie, produsele din colecția Back to School
au prețuri reduse pentru ca orice copil să-și poată purta în spate ghiozdanul preferat, plin rechizitele de care are nevoie, și orice părinte să fie mulțumit de cumpărăturile făcute.

Începem școala cu un buget bine stabilit?

Cumpărăturile pentru începutul de an școlar pot fi distractive pentru copii: haine noi, rechizite școlare, un nou ghiozdan și alte lucruri noi pot fi atractive. Dar acest ritual anual este, de asemenea, predispus să copleșească părinții din punct de vedere financiar, organizațional și emoțional.

SMYK All for Kids este alături de părinți la acest început de an școlar, atât cu o ofertă variată şi accesibilă, cât și cu sprijin emoțional! Nu rata ofertele promoționale pe care le poți răsfoi în tihnă în catalogul reducerilor Back to School!

De unde începi cumpărăturile pentru noul an școlar?

În primul rând, verifică cu profesorii copilului listele cu rechizitele necesare în noul an, care pot varia foarte mult de la clasă la clasă, de la școală la școală și de la profesor la profesor. Apoi, compară lista articolelor sugerate cu ceea ce ai deja. Uneori, ghiozdanele, cutiile de prânz, penarele și creioanele, vor rezista de la un an la altul; alteori, se vor uza și trebuie înlocuite.

Distracția de a face cumpărături pentru școală poate veni, de asemenea, cu un preț. Dar, a petrece puțin timp verificând prețurile la diferiți comercianți cu amănuntul, duce adesea la economii semnificative.

Alege calitatea și sustenabilitatea cu SMYK All for Kids

Așa cum și-au obișnuit deja clienţii, an de an, oferta SMYK pentru începerea școlii include produse care le reprezintă standardele de calitate și sustenabilitate, la preţuri avantajoase. Colecţia de îmbrăcăminte şi încălţaminte cu croieli ce oferă libertate de mişcare şi confort pentru micii elevi sau ghiozdanele ergonomice, au fost întotdeauna în topul preferințelor părinților care vizitează magazinele SMYK.

Anul acesta SMYK a chemat și specialiști în ajutor, ca părinții să poată trece peste începutul noului an școlar mai ușor. Astfel că, pe pagina de Facebook SMYK  vom găsi o serie de videoclipuri utile întregii familii, dedicate acestui moment important. Se va discuta despre adaptarea la clasa zero, despre chibzuință în alegerea rechizitelor și sfaturi pentru alegerea ghiozdanului la orice clasă, despre dezvoltarea neuronală a celor mici și despre crizele elevilor mai mari, dar și despre moda școlară la toate vârstele.

Îmbrăcămintea pentru începutul de an școlar

Nu este un secret faptul că ai noştri copii cresc repede, așa că începutul de an școlar este un moment minunat pentru a le revizui garderoba și a o completa cu articolele necesare.

Tot ceea ce contează cu adevărat este ca al tău copil să aibă ținute curate, potrivite ca mărime și confortabile pentru școală, care îl fac să se simtă bine.

În noul catalog cu oferte pentru școală de la SMYK All for Kids vei putea găsi o gamă largă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Oferta cuprinde atât mărcile proprii  de îmbrăcăminte şi încălţăminte - "Cool Club", de jucării - "Smiki", dar şi branduri recunoscute internaţional precum: Lego, Barbie, Hot Wheels etc.

Oferta Back to School este disponibilă în 22 dintre magazinele SMYK All for Kids: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall și City Park Mall, Ploiești - AFI,  Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City, Oradea - Prima Shops, Bistriţa - Retail Park B1, Satu Mare - Shopping City, Sibiu - Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare - Value Centre, Piatra Neamţ - Shopping City, Târgu Jiu - Shopping City, Târgu Mureş - Shopping City, Târgovişte - Dâmboviţa Mall, Brăila - Brăila Mall, Braşov - Afi Braşov.

Misiunea SMYK este de a le oferi celor mici tot ceea ce îşi doresc sau au nevoie.

Iată ce greutate maximă poate să aibă ghiozdanul unui copil

Ghiozdanul sau rucsacul de scoala al unui copil este de multe ori prea greu, fie că e cărat in spate fie că e cărat de mana, fiind troler.

Conform Academiei Americane de Pediatrie, greutatea potrivită pentru spatele unui copil nu trebuie să depăşească 10% din masa corporală a şcolarului. Iar daca elevul care un ghiozdan troler - greutatea sa nu poate depasi 20% din masa sa corporală. Iată mai multe detalii utile. Mai departe...✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:La scoala

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII