Drone, unicorni și bufnițe, pentru o toamnă distractivă la noul Minimax

Drone, unicorni si bufnite, pentru o toamna distractiva la noul Minimax

Drone, unicorni și bufnițe, pentru o toamnă distractivă la noul Minimax

Luna septembrie la Minimax e o explozie de voioșie și exuberanță, datorită campaniilor pline de premii, surprize și desene animate noi, satisfăcătoare pentru toate gusturile!

Un concurs cu premii fabuloase

Pe pagina de Facebook Minimax România, copiii și părinții pot participa la un concurs cu premii fabuloase - dintre care marele premiu este o bicicletă! Dar dincolo de premiile în viața reală, desenele animate care îi îndeamnă pe copii să lucreze în echipă și să se miște prin lume cu creativitate, blândețe și o atitudine prietenoasă sunt un premiu în sine!

Din 11 septembrie, copiii fac cunoștință cu Echipa DroniX

Începând cu 11 septembrie, zilnic, pe Minimax, de la ora 19:00, copiii fac cunoștință cu Echipa DroniX. Buck Rocket, Tom Chessmat și Vicky Risk sunt trei elevi pasionați de drone de la o școală de elită: Academia Hawkings. Acolo, cei trei leagă o prietenie încurajată de pasiunea pentru drone pe care o împărtășesc toți. De la prietenie până la formarea unei echipe mai rămâne un singur pas! Așa se naște ideea de a construi o dronă unică, la care Buck, Tom și Vicky pun la bătaie talentele specifice, formând echipa DroniX.

Din 13 septembrie, unicornii zboară liberi pe Minimax

De la 13 septembrie, ora 17:00, unicornii zboară liberi pe Minimax, odată cu premiera serialului animat Pleacă de aici, Unicornule! Show-ul va fi difuzat zilnic, de la aceeași oră. Ce copil nu iubește această creatură mitică și pentru unii, cât se poate de reală? Alice, o fetiță ambițioasă, este eroina principală a serialului. Ea e o norocoasă pentru că cel mai bun prieten al ei este un inorog numit Unicorn. Până la Unicorn, Alice nu era deloc interesată de niciunul dintre lucrurile care le plac fetițelor, precum curcubeul și sclipiciul. Dar, odată cu apariția lui Unicorn, perspectiva ei se schimbă un pic, chiar dacă acesta dă mereu de necazuri. Pe de altă parte, Alice are un program încărcat, iar Unicorn îi aduce aminte de fiecare dată să se mai și distreze, ceea ce le urăm și copiilor care se uită la Minimax.

Bufnița SRL, zilnic trei episoade consecutive

Următorul personaj din următoarea premieră nu e nici pe departe la fel de prietenos ca Unicorn. Owl, protagonistul serialului Bufnița SRL, este un tip care își aduce atitudinea morocănoasă și țâfnoasă oriunde merge, inclusiv la Minimax, zilnic, de la ora 18:00, în câte trei episoade consecutive. Owl este la fel de așezat ca un adult: își dorește să evite pe cât se poate zgomotul și dezordinea. Însă vecinii lui, care sunt cu toții săriți de pe fix, nu prea îi dau pace. Owl trebuie să învețe să gestioneze locuitul aproape de o broască obsedată de control, o insectă săritoare ce creează invenții inutile, o oaie zăpăcită și solicitantă, un cocoș, un pui și un liliac idealist și mereu entuziasmat. Ce se întâmplă atunci când morocănoșii se confruntă cu personajele entuziasmate? Multă distracție, hohote de râs și poate câteodată niște lecții învățate.

După o reîmprospătare la 1 august, cu un logo modern, o nouă identitate vizuală, logo-uri animate, muzică proaspătă și desene noi-nouțe, toamna la Minimax se anunță a fi o companie perfectă pentru cei mici odată cu începerea unui nou an școlar.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jocuri

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII