Am primit Geanta Bebelușului Ediția 2021 :)

Am primit Geanta Bebelusului Editia 2021 :)

Am primit Geanta Bebelușului Ediția 2021 :)

Astazi am implinit 38 de saptamani + 1 zi, si tot astazi am primit un cadou mult asteptat - "Geanta bebelusului" plina cu o multime de surprize placute si utile atat pentru bebelusi cat si pentru mamici.

- veti citi:
M-am simtit ca un copil
Geanta este super!
Setul Motherkit
Pachetul special de igiena pentru bebelusi
Urmeaza sa incep sa le utilizez
Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina
Jurnal de sarcina: unde, cand, cum si de ce
Comunitate si grupuri de suport

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii MaryDor - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

M-am simtit ca un copil

Cand am deschis pachetul si am vazut ce contine, m-am simtit ca un copil care a primit ceea ce isi dorea de ziua lui (ceea ce nu este departe de adevar, avand in vedere ca ziua mea a fost zilele trecute :D ) si am inceput sa le insir pe pat, sa le fac poze si sa le trimit celor apropiati sa vada ce am primit.

Geanta este super!

Multumesc Desprecopii.com si tuturor celor implicati in aceasta campanie, care vine in sprijinul mamicilor (mai ales ale celor care sunt la inceput de drum, care au nevoie de sprijin si de o multime de informatii corecte). Geanta este super incapatoare, inalta, poate fi folosita si ca ghiozdan, pare foarte rezistenta si chiar ma gandesc sa o iau cu mine la maternitate daca tot a sosit inaintea marelui eveniment.

Setul Motherkit

Mi se pare de super ajutor setul Motherkit pentru alaptare de la Pharmaplast ce contine 4 produse: 5x tampoane san cu hidrogel Pharmagel, unguent cu lanolina ultra pura Biosecrets, servetele umede pentru bebelusi Biosecrets si un gel siliconic cicatrizant Kemagel (netezeste pielea afectata de vergeturi, inmoaie si elimina cicatricea cauzata de operatia de cezariana/procedura de epiziotomie - abia astept sa o folosesc dupa ce voi trece prin operatia de cezariana).

Pachetul special de igiena pentru bebelusi

Urmeaza pachetul special de igiena pentru bebelusi de la Alinan Happy ce contine crema pentru fundulet si un pachet cu servetele umede - previn iritarea, previn deshidratarea, asigura protectie intensiva si indelungata. Tot de la Alinan este si vitamina D3 baby picaturi ce sustine imunitatea si fixeaza calciul inca din prima zi de viata a bebelusului; Happy Drink Alinan - un produs natural care amelioreaza colicile abdominale si regleaza tranzitul intestinal, indicat si pentru calmarea starilor de disconfort si agitatie ale bebelusilor, cauzate de administrarea vaccinurilor sau de eruptiile dentare.

Un pachet cu mostre pediatrice de la Aboca ce contine: 2x Melilax microclisme pe baza de miere pentru tratamentul constipatiei la copii, 2x Lenodiar combate diareea si reechilibreaza intestinul, 2x grinTuss pentru tratamentul tusei uscate cat si productive in cazul copiilor, plus casutele din carton de la Aboca care pot fi folosite ca si jucarie de catre copii. Balonix med emulsie de la Fiterman Pharma poate fi folosit inca din primele zile de la nastere, calmeaza colicile si crampele bebelusului si favorizeaza eliberarea gazelor intestinale.

Geanta mai contine apa de mare nediluata de la Humer pentru igiena nazala a bebelusilor si copiilor; o lotiune hidratanta, reparatoare si antibacteriana Hexisept; 2x mostre Persil sensitive gel cu sapun natural si lapte de migdale (detergent universal testat dermatologic, pentru doua spalari); Sudocrem pentru folosire zilnica, ce protejeaza si ingrijeste pielea bebelusului; 5x pliculete cu Bio-Oil un produs multifunctional ideal pentru fata si corp (de mentionat ca nu pateaza hainele si nu se simte incomod dupa aplicare); un pachet ce contine 4 scutece Huggies Elite Soft marimea 1 plus 2 vouchere de 50% reducere la achizitionarea scutecelor Huggies Elite Soft din farmaciile Catena; un ghid de introducere a alimentatiei complementare in 5 pasi Milupa de la prima experienta la 3 mese pe zi - cuprinde tot ce trebuie sa stii despre diversificare (sfaturi utile, recomandari, o multime de informatii pretioase) si chiar retete delicioase pentru cei mici (ghidul are 81 pagini). Geanta mai contine si pliante informative de la firmele mai sus mentionate, despre anumite produse destinate bebelusilor si copiilor.

Urmeaza sa incep sa le utilizez

De prezentat le-am prezentat, mai urmeaza sa incep sa le utilizez impreuna cu bebelusa noastra nastrusnica, care urmeaza sa isi faca aparitia in curand. Aceasta geanta este o bucurie pentru fiecare mamica. Ma bucur ca am putut sa am parte de ea chiar inainte de nastere. ;)

Autor - MaryDor, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA

Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei. Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor.

Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de Sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI.
Citeste AICI cum poti intra in posesia Gentii Bebelusului.

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.

Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Comunicati cu colegele de generatie!

Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana a tinerilor parinti (si aspiranti la aceasta categorie) si va asteapta si pe dvs in randurile sale. Pe forum, in sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Mai 2022)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

 autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2021

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Irimia Alexandra
    Irimia Alexandratrimis la 10/11/2021

    Pai azi am nascut o fetita de 2700 cezariana când am aflat ca voi fi mamica nu puteam sa-mi exprim sentimetele aceasta data de azi a fost unica pentru mine cât si pentru sotul meu si familia mea.Azi când am vazuto nu îmi puteam stapâni emotile am plâns ataât de mult ..Ranya 10.11.2021 o iubesc şi sper sa câstig acest cadou pentru ea ..Fiecare mama isi iubeste copilul....

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII