Un Minimax redecorat la interior și exterior pentru copii

Un Minimax redecorat la interior si exterior pentru copii

Un Minimax redecorat la interior și exterior pentru copii

Copiii și părinții se pot bucura de un nou Minimax cu o înfățișare schimbată și noi desene animate.

Noua înfățișare a televiziunii se reflectă într-un logo mai modern, o nouă identitate vizuală, logo-uri animate, muzică și modificări ale persoanjelor cunoscute ale brandului. În același timp, Minimax adaugă noi seriale și filme animate în grila de programe.

Minimax și-a schimbat fundamental logo-ul animat

Pentru prima dată în istoria sa de 20 de ani, Minimax, a cărei audiență o reprezintă copiii cu vârste între 5 și 10 ani, și-a schimbat fundamental logo-ul animat.

Cercul emblematic din sigla Minimax a fost adus la viață de echipa de creație a televiziunii împreună cu agenția de publicitate Umbrella. Scopul a fost acela de a introduce noi lumi pline de aventuri și îndrăgite de copii, precum: jungla, lumea tehnologică, spațiul cosmic, parcurile de distracții, super eroii și lumea subacvatică. Iar cercul din logo-ul Minimax reprezintă chiar poarta către aceste lumi, uneori luând forma unei tentacule de caracatiță, alteori a unui animal din junglă, alteori a unui super erou. Linia melodică reprezentativă a televiziunii reflectă atmosfera unui univers unde aventura este cuvântul de bază, păstrând în același timp melodiile cunoscute de micuții telespectatori, dar și ținând pasul cu sunetele de actualitate din ziua de astăzi.

Însăși viața este o aventură

Cuțulache și Pisicuța, iubitele mascote Minimax, au ”crescut”, devenind personaje moderne și dornice de noi aventuri!

Minimax crede că însăși viața este o aventură și îi invită pe copii să investigheze lumea interesantă din jurul lor. Deși grupa de vârstă a telespectatorilor, între 5 și 10 ani, este vârsta ”mare”, atunci când copiii sunt din ce în ce mai dornici de independență și determinați să exploreze, Minimax oferă o prezență de susținere și un mediu sigur pentru toate aceste aventuri.

Drept urmare, noul conținut al Minimax se va schimba foarte mult, cu mai multe povești și seriale special concepute pentru a atrage copiii mai mari dornici de aventuri.

Minimax difuzează deja desene noi-nouțe

Minimax difuzează deja desene noi-nouțe, precum ”100% Lup – Legenda pietrei lunii” și ”Dronix”, serial ce urmărește aventurile unui grup de tineri iubtori ai tehnologiei și dronelor.

Bufnița SRL” rulează de curând pe Minimax, spre amuzamentul copiilor, spunând povestea plină de situații ridicole a protagonistului Owl, o bufniță țâfnoasă și morocănoasă care încearcă să își găsească liniștea departe de vecinii săi nevrotici.

Ernest și Rebecca”, un serial amuzant, este un serial în premieră, în care prietenia dintre o fetiță și un microb este indistructibilă și combate cu succes orice proastă dispoziție.

Copiii vor fi încântați, de asemenea și de ”Pleacă de aici, Unicornule”, producție amuzantă care le va stârni micilor telespectatori hohote de râs.

Așadar, Minimax redefinește distracția pentru copii și părinți deopotrivă, invitând pe toată lumea să ia parte la super aventuri pe micul ecran!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jocuri

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII