Simte-te răsfățată și frumoasă în doar 5 minute. Tips&Tricks cu Ada Chindea

Simte-te răsfățată și frumoasă în doar 5 minute. Tips&Tricks cu Ada Chindea | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

A-ți găsi timp doar pentru tine atunci când ai copii, un job solicintant și o mulțime de treburi casnice care par să nu se mai sfârșească, poate fi o provocare. Uneori, o baie lungă cu spumă nici măcar nu intră în discuții. Dar, pentru că suntem de părere că frumusețea te face să te simți bine și în interior, merită să găsești modalități de a-ți strecura puțin timp dedicat doar ție.

Iar un exemplu ne oferă Ada Chindea, mamă de doi copii minunați și blogger pe ceaicumamici.ro, iar din această toamnă - surpriză - din nou studentă! Cum își mai face timp pentru ea cu atâtea activități și sarcini de îndeplinit?

 Și tu, oricât de ocupată ai fi, poți avea momentele tale de răsfăț!

Ei bine, nimic nu este imposibil, mai ales pentru o mamă! Chiar și atunci când pare că nu mai avem timp, ni-l facem.

Momentele de magie și de îngrijire zilnice ale Adei au loc dis-de-dimineață, când toată lumea din casă încă doarme, strecurate printre activitățile ei zilnice, atunci când pregatește micul dejun, când cei mici sunt la teme, pictează sau se joacă, sau seara, după ce ei adorm. Iar acest scenariu, cu siguranță ți se pare și tie cunoscut. Atunci când ești mamă, multitasking-ul atinge cele mai înalte culmi.

Nimeni nu spune că este ușor, dar atunci când devii mamă nu trebuie să îți ignori nevoile. Din contră, trebuie să îi oferi un model sănătos copilului și să ai grijă și de tine. Pentru un viitor adult responsabil cu propria persoană.

Rămâi cu noi și descoperă sfaturi numai bune de pus în practică pentru a avea momentele tale de răsfăț chiar și atunci când viața cu cei mici pare că e doar despre ei. Nu uita, e și despre tine, dragă mamă!

Tips & Tricks cu Ada Chindea

Să fii mama e cea mai frumoasă aventură pe care o poate trăi vreodată o femeie, dar trebuie să recunoaștem: nu-i ușor să îmbini treburile casnice și activitățile cu copiii cu cele profesionale. E greu să le bifezi pe toate într-o singură zi, care pare din ce în ce mai scurtă. Dar trebuie să învățăm să cerem ce avem nevoie, pentru a fi mame și soții mai încrezătoare în forțele proprii. Chiar și cel mai puternic super-erou are nevoie de un ajutor, nu-i așa?!

 Propriul spa, chiar la tine acasă

Momentele de îngrijire și de răsfăț nu îi lipsesc Adei și face tot posibilul pentru a le strecura oricând are ocazia în programul ei deja încărcat. Marele ei ajutor? Soțul. Care îi este alături și uite așa, când îi duce pe cei mici în parc sau își găsesc vreo activitate împreună, Ada are timp să se răsfețe.

Dar cum arată aceste momente de răsfăț? Ce poate face într-un timp nu foarte lung, dar totuși suficient cât să se relaxeze? Simplu: o baie relaxantă în cada plină cu spumă și săruri aromate, o sesiune de îngrijire a tenului sau o mască hidratantă în timp ce aspiratorul smart aspiră, mașină de spălat e în funcțiune sau mâncarea e la cuptor... Așa că nu uita, când copiii sunt în parc cu tati sau cu bunicii, poți să te bucuri de propriul spa acasă!

 5 minute de relaxare fac uneori cât 5 ore

Nu ai nevoie să petreci ore neîntrerupte pe zi în fața oglinzii pentru a te simți frumoasă. Desigur, ar fi interesant, dar nu este necesar pentru a observa beneficiile îngrijirii de sine. Câteva minute sunt suficiente, mai ales dacă ești o mamă ocupată. Cum își împarte Ada timpul și ce ritual nu îi lipsește din rutina zilnică?

Ada are nevoie de numai 5 minute pentru ritualul ei de îngrijire a feței, nelipsit în fiecare seară. Dar fiind atât de rapid și simplu, oricât de obosită ar fi, nu trece peste el.

 

Adevărul este că, uneori, 5 minute de relaxare fac cât 5 ore - și trebuie să recunoaștem, e atât de plăcut când apuci, într-un final, să ai grijă de tine, să îți cureți tenul cu un gel și apoi să-l hidratezi cu o cremă înainte de culcare. Pielea ta cu siguranță îți mulțumește. Dar mai mult decât atât, ți-ai dedicat doar ție acele 5 minute, ai avut grijă de tine și te-ai pus pe primul loc. E plăcut, așa e? Atunci, de ce să nu îți creezi și tu seara micul tău ritual? Vei vedea cum dimineața te vei trezi mai revigorată și cu forțe noi, pregatită pentru o zi plină de aventuri.

Te-am făcut curioasă de produsele "secrete" de beauty ale Adei? Le-am descoperit pentru tine și adevărul este că sunt la îndemâna oricărei mame - pe cât sunt de calitative, pe atât de rezonabile la preț!

• Balea, săruri de baie
• Balea, spumant de baie cu eucalipt
• Balea, apă de curățare pentru față
• Balea, cremă hidratantă de zi

 Produse de înaltă calitate, la un preț rezonabil!

Există o selecție generoasă de produse de îngrijire personală și de igienă, atât în drogheriile dm din țară, cât și online. Decizia de a alege produsul potrivit pentru tenul sau părul tău nu este una ușoară. Însă, un lucru este foarte important atunci când alegi un produs, și anume raportul calitate-preț. Pe lângă importanța îngrijirii pielii, a corpului și a părului, o importanță deosebită o are și dorința de a investi inteligent în produse de calitate, cu prețuri rezonabile. Cu marca proprie dm Balea, întreaga familie este îngrijită din cap până în picioare, la un preț accesibil. Balea are produsul potrivit pentru fiecare.

 Oricât de obosită ai fi, nu uita să ai grijă și de tine!

Deseori, mamele se simt copleșite și tind să se neglijeze. Este normal. Dar, oricât de obosită ai fi, nu uita să ai grijă și de tine! Știm că sunt zile în care nu îți vine să ieși din pijamale, în care vrei doar să stai cu părul prins în coc, fără niciun pic de machiaj pe față, dar atunci când alegi să te îngrijesti, chiar și 5 minute, poate doar cu o cremă hidratantă sau un ruj roșu, atunci starea ta se schimbă și ai un boom de energie pentru toată ziua!

 Mămici, se poate!

Cât timp tatăl dă o tură cu cei mici în parc și aspiratorul inteligent își face treaba în living, iar mâncarea e în cuptor, dă o fugă în fața oglinzii și ai grijă și de tine! Și tu ești importantă!

Revista dm magazin

Întotdeauna actuală!

Accesează chiar acum revista dm și descoperă ofertele dm din această perioadă!

Descarcă revista dm magazin

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️