Si eu am primit Geanta Bebelusului. A fost o surpriza grozavă și am așteptat sa sune curierul asa cum un copil mic îl așteaptă pe Moș Crăciun

Si eu am primit Geanta Bebelusului: a fost o surpriza grozavă și am așteptat sa sune curierul asa cum un copil mic îl așteaptă pe Moș Crăciun

Si eu am primit Geanta Bebelusului. A fost o surpriza grozavă și am așteptat sa sune curierul asa cum un copil mic îl așteaptă pe Moș Crăciun

Săptămâna aceasta a început cu o veste super! Luni, dis de dimineața, am primit sms de la firma de curierat, prin care eram anunțată ca urmează să îmi fie livrat un copil. Verificând AWB-ul, am aflat că e ghiozdanul de la DespreCopii!

- veti citi:
A fost o surpriza grozavă
Primul care m-a impresionat a fost ghiozdanul
În cutie, am gasit
Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina
Jurnal de sarcina: unde, cand, cum si de ce
Comunitate si grupuri de suport

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii mariairinab - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

A fost o surpriza grozavă

A fost o surpriza grozavă și am așteptat sa sune curierul asa cum un copil mic îl așteaptă pe Moș Crăciun! Odată ajuns coletul, am fost incantata de felul în care produsele erau așezate în cutie!

Primul care m-a impresionat a fost ghiozdanul

Suficient de mare, cât sa acopere nevoile unui bebeluș scos la plimbare, cu multe compartimente, cu un design potrivit. Privind totul cu detașarea mămicii aflate la al doilea bebeluș, pot confirma că va fi util în plimbările noastre! În cutie, erau și multe produse necesare atât pentru prima perioada cu bebe acasă, cât și pentru bebe când va mai creste.

În cutie, am gasit:

1. multe produse Alinan (pliculețe pentru durerile de burtica, șervețele umede, crema pentru fundulet, vitamina d3).
2. produse Aboca, așezate într-o căsuța faina de carton, pe care și-a însușit-o deja fiica cea mare. Deși în pozele altor mămici văzusem doua astfel de căsuțe, noi am avut doar una, dar tot e faina. În ea, am primit o microclisma Melilax, un probiotic și o mostra Grintus.
3. un gel dezinfectant Hexisept, un spray uriaaaaaaas cu apa de mare Humer (garantat va prinde bine când vom avea de-a face cu nasul înfundat), o cutie de 60g de Sudocrem (alegere foarte bună pentru îngrijirea funduletului), un pachet cu patru scutece mici, mici Huggies (numai bune de ținut în ghiozdan când pleci cu bebe de acasă), două plicuri de detergent Persil Sensitive (bun în vacanțe).
4. O soluție împotriva colicilor Balonix Med.
5. O trusa foarte faina, de ajutor în alăptare, cu cinci comprese pentru sâni, o cremă cu silicon (bună pentru cicatrizarea frumoasa a operației de cezariana), o cremă micuta cu lanolina (bună de strecurat în bagajul de maternitate, pentru eventuale ragade), un pachetel de șervețele umede și doua grafice pentru urmărirea creșterii (utile, din cele cu monitorizarea percentilei de la naștere pana la doi ani).
6. Pliante, broșuri, doua vouchere Huggies ce pot fi utilizate în Carrefour și Catena. Per total, geanta bebelușului e un dar foarte fain, ce sigur ne va fi de folos!

Sper sa se bucure de acest dar cât mai multe mămici și cât mai mulți bebeluși! Mulțumesc!

Autor - mariairinab , o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA

Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei. Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor.

Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de Sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI.
Citeste AICI cum poti intra in posesia Gentii Bebelusului.

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.

Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Comunicati cu colegele de generatie!

Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana a tinerilor parinti (si aspiranti la aceasta categorie) si va asteapta si pe dvs in randurile sale. Pe forum, in sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Mai 2022)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

 autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2021

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Casandra casy
    Casandra casytrimis la 15/3/2023

    Buna as dori sa primesc şi eu geanta

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII