Nașterea prin cezariană la spitalul municipal Alexandria - o experiență minunată: jurnal de naștere

Nasterea prin cezariana la spitalul municipal Alexandria - o experienta minunata: jurnal de nastere

Nașterea prin cezariană la spitalul municipal Alexandria - o experiență minunată: jurnal de naștere

Naștere la spitalul municipal Alexandria Buna ziua, numele meu este Alexandra, am născut prin cezariana un minunat băiat pe data de 08.03.2021 cel mai minunat cadou de ziua mamei!

vei citi:
De cele mai multe ori preferam la privat
Aveam 39 de săptămâni și 5 zile
Nu nășteam niciodată natural
Doamna Doctor si personalul s-au comportant exemplar

nasterea prin cezariana

De cele mai multe ori preferam la privat

❤Sa încep cu începutul, toată sarcina a fost urmărită de către aceiași doamna Doctor, mergând la controale periodice atât in spital cât și la cabinetul privat (trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori preferam la privat, datorită aparaturii mult mai performanta decât in spital și a timpului de așteptare) nu vreau sa va plictisesc cu detalii așa ca voi trece direct la subiect.

Aveam 39 de săptămâni și 5 zile

In data de 05 Martie doamna Doctor a hotărât sa ma interneze deja aveam 39 de săptămâni și 5 zile iar eu nu avem nici un semn ca as naște, nu am avut contracții, nu am avut dilatare, nimic. Am fost ținuta sub observatie in permanenta, control zilnic (doamna doctor fiind de garda și sâmbătă) eu încă nu avem contracții și nici dureri, colul rămânea la fel, văzând ca ajung la termen și nu se întâmplă nimic, doamna doctor s-a hotărât ca dacă pana luni (40 de săptămâni) nu dau semne ca as naște îmi va face cezariana (cea mai buna alegere pentru mine) zis și făcut, luni dimineața (08.03.2021) merg la control, situația rămânea la fel atunci clar merg la cezariana.

Eram puțin dezamagita, m-am pus pe plâns (auzisem tot felul de povesti, cum ca nașterea naturală este mult mai buna, refacerea la fel, pentru bebe este mai bine etc).

Nu nășteam niciodată natural

Aflându-mă pe masa de operație bebe deja era afara (o minunăție alb spre mov) o aud pe doamna doctor, “Draga mea, colul tău este atât de mic și subțire incât nu nășteai niciodată natural” atunci am realizat cât de recunoscătoare ii voi fi doamnei doctor pentru alegerea făcută, riscurile erau exagerat de mari atât pentru mine cât și pentru bebe dacă dansa nu se hotăra sa ma opereze și ma lasă sa ma chinui atât de mult fix degeaba pentru ca tot la cuțit ajungem!

Doamna Doctor si personalul s-au comportant exemplar

La reanimare doamna Doctor a venit sa ma verfice cred ca de doua ori, iar in momentul când am fost mutată pe salonul de cezariene, doamna doctor a venit sa vadă cum sunt și a constatat ca nu urinasem decât vreo 200ml ceea ce era foarte puțin, vreau sa va spun ca doamna doctor a stat lângă mine o ora și jumătate pana când am eliminat cantitatea se urina care trebuia! Mai rar așa ceva!

Un singur lucru vreau sa va mai spun, doamnele asistente și infirmiere de pe secție cu mine s-au comportat extraordinar, nu au acceptat nici un ban (avem obiceiul prost românesc de a încerca) o doamna infirmiera a venit toată noaptea de după operație la mine m-a întors de pe o parte pe alta, m-a curatat etc, a avut grija de mine cum ar fi avut mama dacă putea sa fie lângă mine!

Sunt un om normal, nu am sume de bani impresionante sau sa am părinții cine știe cine, sa se comporte cu mine așa de frumos dintr-un motiv anume!

Pot lasa si numele doamnei Doctor in semn de mulțumire pentru cum a avut grija de mine doamna Doctor Mirela Stoiculescu! Mulțumesc din suflet! ❤️❤️

Autor - Alexandra, o mamica de la Desprecopii

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Alexandra, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII