Obiceiurile bune se încep devreme

Obiceiurile bune se incep devreme

Obiceiurile bune se încep devreme

Devreme. Adică de la o vârstă fragedă. Să spunem ”bună ziua”, să ne schimbăm hainele zilnic, să-i respectăm pe ceilalți, toate se învață devreme. Este cunoscut faptul că foarte devreme, între 0 și 2 ani, cei mici își pot însuși reguli prin simpla imitare a adulților din jurul lor. Desigur, activitatea principală este joaca dar ea constituie una dintre bazele învățării.

Micul dejun este important și pentru creier

Devreme. Adică dimineață. Unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care putem să ni le însușim este servirea în fiecare dimineață a micului dejun. Pentru că avem nevoie de energia pe care ne-o dau alimentele consumate după ce ne trezim. După câteva ore în care nu am mâncat iar corpul s-a pregătit, prin somn, pentru o nouă zi, dimineața este momentul potrivit pentru a-l ajuta să se încarce din nou cu energie. Și nu în ultimul rând, micul dejun este important și pentru creier. De exemplu, s-a observat că, atunci când copiii servesc micul dejun, se produc efecte benefice asupra performanței școlare. Copiii memorează mai ușor, se concentrează mai bine, au, în general, o dispoziție mai bună.

Cât despre amintirile frumoase pe care ni le poate lăsa micul dejun în familie, putem să vorbim mult. Mirosul de pâine prăjită peste care punem unt și miere, cel al laptelui cald în care punem cereale gustoase ne vor rămâne mereu în memorie și ne vor face să zâmbim peste ani.

Cerealele Tedi vă fac și ele un mic dejun de neuitat

Tedi, ursulețul atât îndrăgit de cei mici, pune și el umărul la crearea unor obiceiuri bune. Cei mici sigur nu vor rezista unui mic dejun cu cereale la care pot să aleagă gust și forme diferite. Tedi cereale este un produs cu multiple beneficii: fără ulei de palmier, fără sirop de glucoză-fructoză, cu minerale: fosfor, fier, zinc, mangan, cu adaos de vitamine: D, tiamină (vitamina B1), niacină (vitamina B3), vitamina B6.

Cerealele Tedi sunt, natural, sursă de fibre.

Perfecte la micul dejun pentru tedicioși de toate vârstele.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️