23 de nume regale pentru fete - o selecție specială

23 de nume regale pentru fetite - o selectie speciala

23 de nume regale pentru fete - o selecție specială

23 de nume regale pentru fetite - o selectie speciala

Nume regale pentru fetite - o selectie speciala

Máxima

Din familia regală olandeză - frumoasa regină a Olandei are și un nume frumos. Acest nume latin este forma feminină a lui Maximus, care înseamnă „cel mai mare”.

Beatrice

Prințesa Beatrice, acum dna Mapelli Mozzi - născută la 8 august 1988, este un membru al familiei regale britanice. Este fiica cea mare a Prințului Andrew, Duce de York și a Sarei, Ducesă de York. Născută a cincea după succesiunea la tronul britanic, ea este acum a zecea.

Isabella

Prințesa Isabella a Danemarcei, Contesa de Monpezat (Isabella Henrietta Ingrid Margrethe; născută la 21 aprilie 2007) este un membru al familiei regale daneze. Este al doilea copil și fiica mai mare a Prințului Moștenitor Frederik și a Prințesei Moștenitoare Mary.

Amalia

Din familia regală olandeză - Acest nume latin de fată înseamnă „muncitor”. Nu este de mirare că Máxima și Willem-Alexander au ales acest nume pentru fiica lor cea mare, deoarece sarcina care o așteaptă este destul de grea.

Claire

Prințesa Claire a Belgiei (născută Claire Louise Coombs la 18 ianuarie 1974) este căsătorită cu Prințul Laurent din 2003 și este cumnata Regelui Filip al Belgiei.

Eugenia

Prințesa Eugenie,- născută la 23 martie 1990) este un membru al familiei regale britanice. Este fiica mai mică a Prințului Andrew, Duce de York și a Sarei, Ducesă de York. La naștere, ea a ocupat locul 6 în linia de succesiune la tronul britanic și acum este pe locul 12. Este un nume de origine greacă, iar sensul Eugeniei este „aristocrat nobil”.

Leonore

Din familia regală olandeză - Numele fiicei Prințului Constantijn și Prințesei Laurentien. Semnificația: „lumină” și „rază de soare”. Pe scurt, un nume frumos pentru fetele vesele.

Sofia

Din familia regală spaniolă - Sophie, Sofia, Sophia: toate la fel de frumoase. Și regal, pentru că multe Sofia și variante ale acestui nume se regăsesc în istoria caselor regale. De exemplu, mama regelui Spaniei Felipe se numește așa. Nici sensul nu este rău: „înțelepciune”.

**

Eloise

Din familia regală olandeză. Este numele unei alte fiice a Prințului Constantijn și a Prințesei Laurentien. Acest nume de fată franceză înseamnă „celebră în luptă”.

Esmeralda

Prințesa Marie-Esméralda a Belgiei, Lady Moncada (născută la 30 septembrie 1956) este membru al familiei regale belgiene. Este mătușa regelui Filip al Belgiei și a lui Henric, Marele Duce al Luxemburgului. Prințesa Marie-Esméralda este jurnalist, autoare și realizatoare de documentare. Ea este, de asemenea, o activistă de mediu și o militantă pentru drepturile femeilor și drepturile populației indigene.

Estelle

Prințesa Estelle a Suediei, ducesa de Östergötland (Estelle Silvia Ewa Mary;[2] născută la 23 februarie 2012) este copilul mai mare al Prințesei Moștenitoare Victoria și al Prințului Daniel, Duce de Västergötland. Ea este nepotul cel mai mare al regelui Carl al XVI-lea Gustaf și este a doua în linia de succesiune la tronul Suediei.

  Charlotte

Din familia regală britanică. Este un nume frumos, dar și numele celui mai mare copil al regalilor britanici William și Kate. Înțeles: „puternic” și „curajos”.

  Mabel

Din familia regală olandeză. Numele acestei fete englezești înseamnă „frumoasă” și „frumoasă”. Bineînțeles făcut cunoscut de soția regretatului prinț Friso. Și poate că nu are sânge albastru, dar să-ți numești fiica după o femeie dură și ambițioasă cu siguranță nu este o idee rea.

Luana

Din familia regală olandeză. Numele uneia dintre cele două fiice ale lui Mabel și al regretatului prinț Friso. Numele combinat de Louise (războinică glorioasă și/sau înțeleaptă din toate punctele de vedere) și Anna (miloasă, drăguță). Ca!

Elizabeth (familia regală britanică)

Regina Regatului Unit care se află pe tron ​​de 100 de ani. Asa pare oricum. Acest nume ebraic înseamnă „dedicat lui Dumnezeu”.

Kate (familia regală britanică)

Evident, numele frumoasei soții a Prințului William care se numește oficial Catherine, dar se numește Kate. Numele acestei fete celtice înseamnă „binecuvântat” și „pur”.

Zaria

Din familia regală olandeză. Fiica cea mică a lui Mabel Wisse Smit și a regretatului prinț Friso. Acest nume arab de fată înseamnă „înflorire”.

  Alexia

Din familia regală olandeză. Este numele uneia dintre fiicele regelui Willem-Alexander și reginei Máxima. Numele este o variantă a lui Alexandru care înseamnă „protector al poporului”.

Letizia

Din familia regală spaniolă: este numele sotiei regelui Felipe. Acest nume latin de fată înseamnă „bucurie” și „bucurie”. Deci pentru fete fericite.

  Josephine

Din familia regală daneză. Prințesa Josephine a Danemarcei, Contesa de Monpezat[1] (Josephine Sophia Ivalo Mathilda; născută la 8 ianuarie 2011) este un membru al familiei regale daneze. Este al patrulea și cel mai mic copil al Prințului Moștenitor Frederik și al Prințesei Moștenitoare Mary și al șaptelea nepot al Reginei Margrethe a II-a a Danemarcei și al regretatului Prinț Henrik.

  Lilibet (familia regală britanică)

Acest nume drăguț este porecla reginei Elisabeta și prenumele fiicei lui Meghan și a lui Harry, care este astfel numită după străbunica ei. Indicativul ei este Lili. De asemenea, atât de drăguț. Apropo, al doilea nume al fetei este Diana, după răposata ei bunică, mama lui Harry. De asemenea, un nume de reținut.

  Mathilde

Din familia regală belgiană. Este soția regelui Filip. Acest nume înseamnă „războinic puternic”.

  Victoria

DIn familia regala suedeza. Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, Ducesă de Västergötland (Victoria Ingrid Alice Désirée, născută la 14 iulie 1977) este moștenitoarea tronului Suediei, în calitate de copil mai mare al regelui Carl XVI Gustaf. Dacă va urca pe tron așa cum era de așteptat, ar fi a patra regină regnitoare a Suediei (după Margareta, Christina și Ulrika Eleonora) și prima din 1720.

Despre alegerea numelui, mai cititi:

Nume de copii – varianta Hipster
Cele 72 de nume de copii ale lui Dumnezeu
Nume rare de copii
Nume de fete
Numele copilului (prenume) poate influenta destinul?
Nume biblice pentru copii
Nume de baieti
Nume inteligente pentru copii
Nume de copii legate de ingeri
In cautarea numelui perfect pentru copilul meu 

Forumul Odiseea sarcinii

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.
  


 NUME DE COPII: Despre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII