7 semne ale unei sarcini spirituale și cum să te conectezi cu bebele din burtică

7 semne ale unei sarcini spirituale si cum sa te conectezi cu bebele din burtica

7 semne ale unei sarcini spirituale și cum să te conectezi cu bebele din burtică

Maternitatea este una dintre dorințele fierbinti ale multor femei. Indiferent dacă plănuiești sau nu un bebe, nu uita că te afli în călătoria unei sarcini spirituale, ceea ce indică faptul că vei aduce pe cineva deosebit de special în această lume. Tot ce vine în întâmpinarea ta, are un mesaj pentru tine; trebuie doar să localizezi conexiunea și să o accepți.

În acest articol vei descoperi multe secrete despre Sarcina Spirituală și despre cum să ai o sarcină spirituală. Dar cel mai important: vei explora cum să construiești o legătură cu copilul din uterul tău.

Vei citi:
Ce este o sarcină spirituală?
Care sunt semnele unei sarcini spirituale?
Ai început să observi bebelușii
Te întâlnești cu femei însărcinate peste tot
Ai o intuiție puternică despre schimbarea cursului vieții
Devii tot mai atrasă de bebeluși
Ai o conexiune de sine mai puternică
Numărul 9 și 3 te bântuie tot mai des
Simți că cineva intră în lumea ta
Cum să construiești o legatură cu copilul din burtică

Ce este o sarcină spirituală?

Pentru a înțelege sarcina spirituală, trebuie să înțelegi ce înseamnă să fii o persoană spirituală. Ei bine, dacă pun a fi spiritual într-o singură propoziție, înseamnă a rămâne conștient în prezent. Prin urmare, sarcina spirituală, este să rămâi conștientă că vei deveni părinte și că vei avea o naștere magică. Sarcina spirituală înseamnă să fii conștientă de faptul că vei aduce un nou copil pe lume și că-l vei modela pentru a deveni o ființă umană bună.

Intr-una din povestile indiene - „Mahabharata”, fiul lui Arjuna, Abhimanyu, a aflat despre „Chakravyuh” în timp ce era în pântecele mamei sale. Este o dovadă că un copil învață multe în timp ce crește în pântecele mamei sale. O sarcină spirituală înseamnă să-ți modelezi copilul cu înțelepciunea sufletească și caracteristicile sufletești. Cu alte cuvinte, a avea o Naștere magică, în loc să naști un copil normal, inconștient și lumesc.

Care sunt semnele unei sarcini spirituale?

Da, ai citit corect; Universul însuși te ghidează să ai o naștere magică pentru care ești aleasă. Există milioane de femei care nașc un copil în acest moment, dar oare câte dintre ele o fac în mod conștient?

Tu, citind acest articol: este una dintre simptomele de sarcină spirituală pe care le experimentezi. Suntem siguri că te confrunți cu multe lucruri diferite, dar nu ești conștientă de mesaj.

Iată 7 semne din Univers despre sarcina spirituală:

sarcina spirituala semne

1. Ai început să observi bebelușii

Cel mai vizibil și familiar semn din Univers pe care îl obții este să vezi copii peste tot. Nu doar că apar brusc, dar începi să-i observi îndeaproape dintr-o dată.

Sarcina spirituală are loc uneori fără să știi, dar de cele mai multe ori primești notificări prealabile de la Univers. Toți trăim în societatea umană, așa că este firesc să ai copii în preajmă. Cu toate acestea, atunci când acești copii încep să îți atragă atenția frecvent și te fac să te gândești la ei, este timpul. Este timpul ca cineva să intre în această lume prin tine, iar Universul îți sugerează să te pregătești pentru acest lucru.

2. Te întâlnești cu femei însărcinate peste tot

Să vezi femei însărcinate oriunde te duci este un alt semn al viitoarei sarcini. Nu este obișnuit să vezi multe femei gravide, prea des. Iar când începi să observi frecvent femei însărcinate și începi să te gândești la ele în mod natural, este un semn.

Te întrebi poare, ce se întâmplă cu toată lumea? Ei bine, majoritatea cuplurilor plănuiesc să rămână însărcinate, deoarece este esențial pentru ei sau pentru familia lor, dar nu toți. Pe de altă parte, sarcina spirituală este o alegere conștientă de a introduce un suflet în această lume în mod diferit.

3. Ai o intuiție puternică despre schimbarea cursului vieții

Viața se desfășoară mereu în diferite capitole pe care ni le putem chiar imagina. Dacă simți că este pe cale să se întâmple o schimbare, s-ar putea să fie aceea de a devenii părinte.

Am văzut adesea oameni care decid brusc să aibă un copil; Universul însuși plănuiește astfel de sarcini. De asemenea, este un semn că trebuie să te gândești mai puțin și să înveți să te lași dus de val.Crede-mă, un copil accidental sau neplanificat este întotdeauna un lucru bun care-ți schimbă viața, așa că trebuie să-l îmbrățișezi și să încerci să te conectezi cu copilul.

4. Devii tot mai atrasă de bebeluși

Da, bebelușii sunt întotdeauna centrul atenției. Dacă ești unul dintre cei care nu găsesc bebelușii atrăgători sau interesanți, și dintr-o dată ești atrasă de ei, ai primit semnalul.

Astfel de părinți se dovedesc adesea a fi cei mai buni părinți, așa că relaxează-te. Îmbrățișează toate aceste semne și pregătește-te să întâmpini pe cineva unic și binecuvântat.

5. Ai o conexiune de sine mai puternică

Ei bine, viața modernă a devenit puțin haotică, unde oamenii par mai conectați la lume prin intermediul rețelelor sociale și mai puțin conectați la ei înșiși. Dacă întâlnești vreun semn că te deconectezi la viața ta obișnuită și te simți concentrată pe tine însuți, acesta este unul dintre mementourile blânde ale Universului. Bebelușii sunt un dar al Lui Dumnezeu care necesită atenția ta totală.

O mică distragere a atenției înseamnă și că îți lipsește ceva. Dacă ai chef să te întorci la tine și la familia ta, Universul te pregătește pentru o Sarcină spirituală. Adevărul este că bebelușii refac legătura de familie, mai puternică din punct de vedere organic. Deci, dacă devii mai concentrată și te simți mai puternic legată de familia ta, ești pe cale să-ți duci viața la următorul nivel.

6. Numerele 9 și 3 te bântuie tot mai des

Spre deosebire de alte numere ale îngerilor, 9 și 3 sunt un semn al unei sarcini spirituale. Numărul 9 este un semn al lunilor de sarcină, iar 3 este pentru copilul magic.

Mamele sunt creatorii copilului, așa că dezvoltgă legătura cu Dumnezeu și fii pregătitgă pentru a crea ceva magic.

7. Simți că cineva intră în lumea ta

Nu în ultimul rând, Sufletul care te alege ca mamă va găsi o modalitate de a se conecta cu tine în mod magic. Cel mai important, vei simți și tu asta.

Dacă o forță necunoscută încearcă să intre în viața ta, vei experimenta simptome de sarcină spirituală. Sarcina încântă în mare parte fiecare părinte, dar astfel de sarcini te fac și pe tine să gândești diferit.

Cum să construiești o legatură cu copilul din burtică

Să vedem cum să dezvoltăm o conexiune și să vorbim cu copilul tău nenăscut. Sarcina spirituală vă îndrumă, de asemenea, să vă asigurați că dezvoltați copilul diferit. Iată câteva sfaturi pentru a face acest lucru.

Încearcă să simți mișcările copilului de îndată ce ai sarcina confirmată. Știința ar putea sugera altfel, dar nu oferi copilului doar carne și sânge pentru a se dezvolta, ci și emoții și energie. Deci, nu aștepta o anumită perioadă pentru a face acest lucru; începe din prima zi.

 Mișcă-ți palmele prin atingeri blânde pe burtică în mișcări diferite și simte-ți copilul cum se conectează la atingerea ta. Crede-mă; este un mod magic prin care mamele se pot conecta cu copilul lor nenăscut și le pot auzi.

 Practică meditația pentru a te conecta cu copilul. Calmându-ți mintea te va ajuta să simți mișcarea puiului tău mai profund. Meditația este una dintre cele mai ușoare modalități de a face acest lucru; de asemenea, va ajuta la echilibrarea modificărilor hormonale.

 Muzica, în special tonurile binaurale, te vor ajuta să te conectezi cu copilul. În afară de acestea, încearcă să asculți muzică liniștitoare sau să citești câteva cărți spirituale. Nu uita că nu este doar pentru bucuria ta, ci și pentru binele copilului.

 În India, există un ritual numit „GarbhSanskar” pentru mamele însărcinate. Încearcă să faci niște activități spirituale zilnic. Îți va ajuta copilul să moștenească calități spirituale.

 Cel mai profund mod de a te conecta cu copilul este să-i vorbești direct ca și cum El sau ea s-ar afla în fața ta și te-ar asculta. Cu cât vei vorbi mai încrezător, cu atât te vei conecta mai eficient și mai puternic cu puiul tău.

Dacă întâlnești oricare dintre semnele unei sarcini spirituale de mai sus, împărtășește-le cu noi în caseta de comentarii. Chiar dacă ai gânduri sau experiențe diferite, discută-le cu cineva.

 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de August 2024)

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

 Geanta Bebelusului, cadou pentru burtici citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII