Nasterea la Bucuresti: am născut prin cezariană la Spitalul Pantelimon - e experiență mai plăcută decât poveștile auzite

Nasterea la Bucuresti: am nascut prin cezariana la Spitalul Pantelimon - e experienta mai placuta decat povestile auzite

Nasterea la Bucuresti: am născut prin cezariană la Spitalul Pantelimon - e experiență mai plăcută decât poveștile auzite

Experienta mea la Spitalul Pantelimon a fost una plăcută fata de ce am auzit la alte mămici. Am ales sa nasc prin cezariana în ultimul moment. Operația a durat 20 de minute, anestezia nu am simțit când mi s-a făcut. În terapie am stat cam 6 ore după care am fost dusa pe salon la etajul 3.

A doua zi m-am ridicat în picioare pentru a merge la alăptare. Am fost internata 2 zile si jumătate, deja în ziua internării coboram scările și le urcam singura. Domnul doctor mi-a spus ca am fost ca la hotel, am venit, am născut și am plecat.

vei citi:
Am nascut cu Dr. Bănacu Mihail
M-am internat și într-o ora am si născut
Am avut parte de cel mai bun personal
Am fost tratata frumos, fara a baga ceva în buzunar
Sfat pentru mămicile ce vor naște prin cezariana
La anul in Mai, repetam experienta cu bebe 2

nasterea prin cezariana

Am nascut cu Dr. Bănacu Mihail la Spitalul Pantelimon

Experienta mea la Spitalul Pantelimon a fost una plăcută fata de ce am auzit la alte mămici. Am ales sa nasc prin cezariana în ultimul moment.

In timpul consultațiilor pe durata sarcinii, i-am spus domnului Dr. Bănacu Mihail că eu nu nasc cu alt doctor în afara de el, așa că în ultima luna ma chema săptămânal pentru control, sa vedem daca exista vreo șansă să nasc.

Până când am ajuns în săptămâna 39 și mi-a spus ca există posibilitatea să mă interneze, iar eu am venit cu bagaj cu tot, am făcut și testul COVID, tot ce vroiam era doar sa nasc. După controlul din saptamana 39, mi-a zis ca de obicei că nu sunt inca de născut, tare mă enerva când zicea asta, insa îmi poate induce nașterea daca vreau. Aveam la dispozitie doua varinate, ori sa mai aștept, ori cezariana. Am ales cezariana deși îmi doream sa nasc natural, dar ceva îmi spunea sa optez pentru cezariana.

M-am internat și într-o ora am si născut

Operația a durat 20 de minute, anestezia nu am simțit când mi s-a făcut. În terapie am stat cam 6 ore după care am fost dusa pe salon la etajul 3.

A doua zi m-am ridicat în picioare pentru a merge la alăptare. Am fost internata 2 zile si jumătate, deja în ziua internării coboram scările și le urcam singura. Domnul doctor mi-a spus ca am fost ca la hotel, am venit, am născut și am plecat.

Am avut parte de cel mai bun personal

Ce pot spune despre personal, am fost o norocoasă. Am avut parte de cel mai bun personal, de la infirmiere, asistente, doamnele de la neonatologie.

Spitalul a fost curat, din bagaj nu am folosit mare lucru. Cu multe dintre ele m-am întors acasa nefolosite.

Am fost tratata frumos, fara a baga ceva în buzunar

Am născut o fetita cu o greutate de 3,260 kg și 50 cm, fata a fost îngrijită super bine, mereu o găseam schimbata, curata, înfășata. Si eu la fel, am fost tratata frumos, fara a baga ceva în buzunar, iar de domnul doctor nu mai spun... Dumnezeu lucrează prin el.

Chiar si soția dansului care lucrează acolo a venit sa ma verifice când el nu a putut. Nu spun ca totul a fost floare la ureche, am avut și momente când mi-a fost greu, cel mai greu când m-am ridicat sa mă pună în scaun sa ma duca în salon, atunci am crezut ca mi se rupte tot corpul.

Sfat pentru mămicile ce vor naște prin cezariana

Un sfat pentru mămicile ce vor naște prin cezariana: nu mișcati capul până nu trece anestezia. Oricum atmosfera a fost minunata și mi-a rămas o amintire frumoasa pe viață.

La anul in Mai, repetam experienta cu bebe 2

La anul, în luna mai, voi repeta experienta, pentru ca se va naște bebe 2 ❤️! Dacă ar fi sa dau o nota aceasta este 10 cu felicitări.

Autor - Catalina, o mamica de la Desprecopii

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Catalina, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Turică Ionela Monica
    Turică Ionela Monicatrimis la 20/2/2022

    Buna ziua în legatura cu cezariana am nascut cu domnul doctor Banacu şi a-şi vrea sa iau legatura cu iel pentru ca am probleme cu operaţia şi nu îi ştiu nr sa-l sun sa ma programez sa ma consult puteţi sa ma ajutaţi .

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII