Campanie de informare și educare, realizată de compania media DespreCopii, cu sprijinul MedLife: Sfaturi legate de sănătatea fizică, psihică și emoțională a copiilor pe timp de pandemie

Campanie de informare si educare, realizata de compania media DespreCopii, cu sprijinul MedLife: Sfaturi legate de sanatatea fizica, psihica si emotionala a copiilor pe timp de pandemie

Campanie de informare și educare, realizată de compania media DespreCopii, cu sprijinul MedLife: Sfaturi legate de sănătatea fizică, psihică și emoțională a copiilor pe timp de pandemie

DespreCopii, compania media nișată pe segmentul de parenting, își reconfirmă angajamentul de a rămâne alături de părinți în contextul pandemiei, printr-o campanie online, de informare și educare, realizată în colaborare cu specialiștii Sistemului Medical MedLife. Proiectul vine în sprijinul părinților cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de sănătatea copiilor în contextul pandemiei actuale, printr-o serie de 14 materiale video cu sfaturi și recomandări din partea medicilor specialiști.

Ultimii aproape doi ani au adus temeri și întrebări în viața tuturor, dar mai ales în viața părinților care să își doresc să își protejeze cât mai bine copiii. În același timp, pandemia a adus și aduce în continuare îngrijorări, emoții și nesiguranță în viața femeilor care plănuiesc să rămână însărcinate sau care parcurg deja perioada de sarcină. Acestea vor să afle care sunt măsurile necesare atât pentru siguranța lor, cât și pentru siguranța copiilor care urmează să vină pe lume, din surse cât mai credibile.

Sănătatea copiilor, responsabilitatea părinților - Sfaturi și recomandări din partea medicilor specialiști

Toate întrebările cu care s-au confruntat și încă se confruntă părinții și viitorii părinți își găsesc răspunsurile în campania realizată cu sprijinul medicilor MedLife, sub forma unor materiale video. Acestea conțin, pe lângă informații generale, sfaturi și recomandări aplicate - în funcție de vârsta copilului, de istoricul său medical sau de anumite tipuri de comportament în acest context dificil.

Implicarea unei echipe multidisciplinare, formată din medici pediatri și chirurgi pediatri din cadrul Spitalului de Pediatrie MedLife, un medic primar obstetrică-ginecologie și un medic specialist în Psihiatria copilului și adolescentului, care activează în cadrul Centrului de Excelență MedLife MindCare, a făcut posibilă abordarea unor subiecte variate. Astfel, proiectul vine în sprijinul tuturor părinților, în funcție de nevoile specifice ale copiilor lor.

Printre subiectele abordate în cadrul proiectului se numără: Cum facem diferența între gripă, răceală și COVID-19; Cât de riscant este COVID-19 pentru copii; Măsurile necesare de siguranță în cazul confirmării unui membru al familiei cu infecție COVID-19; Creșterea imunității copiilor în sezonul rece, pe timp de pandemie; Riscuri și precauții în cazul copiilor vulnerabili, cu boli asociate; Intervențiile chirurgicale la copii pe timp de pandemie; Vaccinarea femeilor însărcinate; COVID-19 în timpul sarcinii; Alăptarea în cazul îmbolnăvirii mamei cu COVID-19; Sănătatea psihică, fizică și emoțională a copiilor în era COVID-19 - cum discutăm cu ei despre schimbările aduse de pandemie.

Materialele video din campanie pot fi vizionate atât pe site-ul Desprecopii.com, în secțiunea dedicată, în care sunt însoțite de articole informative, cât și pe canalul de YouTube DespreCopii și pe Social Media Despre Copii - Facebook și Instagram.

Materialele din campanie, lansate în intervalul noiembrie-decembrie, au generat, într-un interval foarte scurt, un reach de peste 250K persoane, semn că părinții au nevoie de un loc sigur din care să își poată lua informațiile necesare pentru sănătatea și siguranța lor și a întregii familii. În plus, rezultatele obținute vin și ca o confirmare a faptului că acest tip de conținut de specialitate se află în topul preferințelor părinților.

Dacă vrei ca aceste sfaturi și recomandări să ajungă la cât mai mult părinți, nu ezita să distribui materialele video realizate în cadrul proiectului.

Abonamente individuale MedLife

De ce să alegi MedLife?

Cu o experiență de aproape 3 decenii, am crescut cel mai mare sistem de servicii private de sănătate din România pe pilonii valorilor care ne definesc în primul rând ca oameni, apoi ca profesioniști. Când vii la MedLife, ești tratat cu respect, grijă, empatie, pentru ca în tine să cultivăm încrederea și speranța, ingredientele care ne ajută ca împreună să facem România bine.

Sănătatea este profesia și pasiunea noastră. Diagnosticarea și tratarea corectă a afecțiunilor sunt cele mai importante aspecte de care ținem cont zi de zi pentru a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient.

Mai multe informații aici

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️