Concurs Töpfer

Concurs Töpfer

Concurs Töpfer

 • Toate mamicile sunt invitate sa raspunda la 5 intrebari (sub forma unui formular online), iar primele 50 de participanti castiga garantat produse de calitate Tfer.

 

Regulamentul concursului Concurs cu premii Töpfer

Desprecopii.com si Töpfer te invita la concurs! Fii rapida si castigi garantat!

Toate mamicile sunt invitate sa raspunda la 5 intrebari (sub forma unui formular online). Intrebarile se afla aici.

Ce trebuie sa faci? sa raspunzi corect la primele 3 intrebari (vezi pagina urmatoare) si la cele 2 intrebari suplimentare timp de completare - sub 5 minute) - ATENTIE: nu incercati sa completati de mai multe ori formularul caci acest lucru poate duce la descalificare.

Premiile concursului sunt:

100 premii care constau in : o cutie de cereale Töpfer + un balsam pentru piele uscata Töpfer
Valoarea unui premiu este de 50RON. Total premii: 100

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 13 iulie 2011 si se va incheia la data 13 august 2011 . Inscrierile in concurs se vor opri la data 13 august 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. ATENTIE: nu incercati sa completati de mai multe ori formularul caci acest lucru poate duce la descalificare.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 13 august 2011 pe aceasta pagina si pe forumul Desprecopii.com .

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Toate mamicile sunt invitate sa raspunda la 5 intrebari (sub forma unui formular online). Intrebarile se afla aici.

Ce trebuie sa faci? sa raspunzi corect la primele 3 intrebari (vezi pagina urmatoare) si la cele 2 intrebari suplimentare timp de completare - sub 5 minute) - ATENTIE: nu incercati sa completati de mai multe ori formularul caci acest lucru poate duce la descalificare.

La concursul Töpfer poate participa orice mamica sau tatic domiciliat in Romania (premiile se trimit NUMAI la o adresa din Romania).

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Cine castiga?
- primele 50 de persoane care completeaza corect forumularul castiga garantat
- din urmatoarele persoane care completeaza forumularul se trag la sorti inca 50 de premii 

6. PREMII

100 premii care constau in : o cutie de cereale Töpfer + un balsam pentru piele uscata Töpfer
Valoarea unui premiu este de 50RON. Total premii: 100

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze la adresa concurs@desprecopii.com  in termen de 7 zile de la anuntarea premiilor. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 16 august 2011 pe aceasta pagina.

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

12. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior. 1

3. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 5 comentarii

 1. maria
  mariatrimis la 13/1/2012

  buna...nu reusesc sa ma inscriu ...vreau detalii ...mersi..

  Raspunde la acest comentariu
 2. emylyana
  emylyanatrimis la 17/12/2011

  Nu ai cum sa participi ,ptr.ca a expirat dupa data de 31 august

  Raspunde la acest comentariu
 3. Filip Anca
  Filip Ancatrimis la 9/8/2011

  nu pot sa ma inscriu la concurs... imi spune ca e expirat... a mai patit cineva asa?

  Raspunde la acest comentariu
 4. Filip Anca
  Filip Ancatrimis la 9/8/2011

  nu reusesc sa ma inscriu la concurs... nu gasesc intrebarile... ma ajuta si pe mine cineva?

  Raspunde la acest comentariu
 5. andreea
  andreeatrimis la 23/7/2011

  buna ziua cand se va gasi si la noi topfer kinder pt copii de peste 12 luni,multumesc

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII