Nașterea cezariană ca o intâlnire magică: am văzut cel mai frumos chip de zâna din lume: fetița mea

Nasterea cezariana ca o intalnire magica -  am vazut cel mai frumos chip de zana din lume -  fetita mea

Nașterea cezariană ca o intâlnire magică: am văzut cel mai frumos chip de zâna din lume: fetița mea

In săptămâna 38 și câteva zile am fost la control la cabinetul medicului ginecolog care mi-a monitorizat sarcina și cu care trebuia sa nasc. Nimic nou, bebe tot cu cordonul după gât, colul începuse sa se scurteze, ceea ce însemna ca se apropia nașterea...

vei citi:
Aveam mici dureri de burta
Aoleu, pai esti deja in travaliu
Glasul cel mai frumos din lume

nasterea prin cezariana

Aveam mici dureri de burta

In săptămâna 38 și câteva zile am fost la control la cabinetul medicului ginecolog care mi-a monitorizat sarcina și cu care trebuia sa nasc. Nimic nou, bebe tot cu cordonul după gât, colul începuse sa se scurteze, ceea ce însemna ca se apropia nașterea... mi-a zis sa ma duc peste aproape o săptămâna la control, dar in spital sa ma vadă și acolo, însă sa vin îmbrăcată ca o pacienta internata.

In noaptea dinaintea zilei in care trebuia sa merg la spital, m-am dus la toaleta de foarte multe ori, mai des decât o făceam pana atunci. Aveam mici dureri de burta, insesizabile, dar le simteam ca durerile dinaintea menstruației.

Nu mi am dat seama ce se petrece atunci, nici nu m am gândit ca as fi putut sa fiu in travaliu.. in dimineața când sa plecam la spital, Ionuț își luase câteva ore libere de la serviciu ca sa meargă cu mine, am luat bagajul caci m am gândit ca poate ma oprește la spital, și dacă nu ma oprea, îl duceam înapoi acasă.

Aoleu, pai esti deja in travaliu

Am ajuns la spital, am sunat-o pe Dr care era intr-o operație de cezariana și mi-a spus sa aștept ca, cum termina, vine la mine, pana atunci sa caut asistenta x și sa-i zic ca-s din partea doamnei dr, sa ma ducă intr-un salon ca sa nu stau in picioare pana vine ea. După ce a terminat, a venit la mine, m-a luat intr-o camera unde avea un ecograf și m-a controlat, dar nu făcându-mi ecograf, ci cu degetele, sa vadă cât de jos este colul.

Nu a durat mult și am auzit “aoleu, pai esti deja in travaliu. Trebuie sa te operez cât de curând ..” sinceră sa fiu, m-am speriat, nu ma asteptam sa mi zică asta tocmai atunci, deși avusesem ceva dureri pe care nu le am bagat in seama.. m-a trimis sa completez niște fise cu doi medici rezidenți, apoi m-au pus la un aparat care monitoriza contracțiile și Mișcările bebelușului.

M-a chemat din nou doamna Dr și mi-a zis “sa te pregătești pentru operație, caci in 10 min maxim mergem in sala de operație. Ori ca vin la noapte, ori ca te operez acum, același lucru este ca tot cezariana trebuie sa-ți fac” Când am auzit-o, mi-au dat lacrimile, m-am panicat și n-am putut sa-i zic soțului “gata. Azi ma operează. Azi ne întâlnim fetița” nu am apucat nici sa-i zic unde merg, la ce etaj.. bine ca s-a descurcat el cu toate .. in ziua aia n-a mai mers la serviciu pentru ca soția lui trebuia sa nască.

Glasul cel mai frumos din lume

M-au dus in sala de nașteri, mi-au dat sa scriu niște foi, am răspuns la niște întrebări, apoi m-au suit pe masa de operație, mi-au făcut anestezia generală și in câteva secunde nu mi-am mai simțit partea de jos a corpului, ci doar foarte puțin când m au tăiat. La 12:50 am auzit pentru prima data glasul cel mai frumos din lume, țipatul fericirii mele, iar mai apoi am văzut cel mai frumos chip de zâna din lume: fetița mea! ♥️ A avut 3575g la naștere, un ghemotoc de om care mi a adus zâmbetul pe buze.

Autor - Despina01, o mamica de la Desprecopii

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Despina01, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII