Când Dumnezeu are ale planuri: bebe și steriletul din mâna lui la naștere - iată povestea lui

Cand Dumnezeu are ale planuri -  bebe si steriletul din mana lui la nastere - iata povestea lui

Când Dumnezeu are ale planuri: bebe și steriletul din mâna lui la naștere - iată povestea lui

Steriletul Mirena este un dispozitiv intrauterin sub forma de T, folosit în scop contraceptiv... însă uneori Dumnezeu are alte planuri 🙏: bebe și steriletul din mâna lui la naștere - iată povestea lui.

veti citi
Steriletul Mirena, o metoda modernă de contracepție
Insă Dumnezeu are uneori alte planuri decat noi...
Cat de des se poate intampla așa ceva

 

Steriletul Mirena, o metoda modernă de contracepție

Medicina modernă le-a oferit femeilor posibilitatea de a alege când rămân însărcinate, iar printre metodele contraceptive se numara si steriletul Mirena. Steriletul Mirena este un dispozitiv intrauterin sub forma de T, folosit în scop contraceptiv.

Dacă poți îndura unele dintre efectele sale secundare enervante, tot ce trebuie să faci este să introduci acel dispozitiv și poti uita de contraceptie până la 10 ani.

Insă Dumnezeu are uneori alte planuri decat noi...

Dar, Dumnezeu are intotdeauna propriile sale planuri - si dovada este aceasta poza care a viralizat: un bebe la nastere care tine in manuta sa steriletul...

sterilet mirena

Asadar, avem dovada ca aceasta metoda de control a conceptiei nu are intotdeuna succes în prevenirea sarcinii. Mamica in cauza, Lucy Hellein a născut pe 27 aprilie un băiat de 3,200 grame - avand acest sterilet.

Chiar dacă avea un sterilet Mirena – care funcționează prin eliberarea unui nivel scăzut de levonorgestrel în sistemul uterin – introdus anul precendent ... Pentru a surprinde ironia, ea a pus steriletul în mâna nou-născutului pentru o fotografie după ce i-a fost scos din placentă.

Cat de des se poate intampla așa ceva

Ai bine - chiar daca avem acest caz si aceasta poza... un esec de contraceptie al unui sterilet  este rar.

„Pentru a folosi estimări aproximative, aproximativ una din patru femei care folosesc prezervative rămân însărcinate, aproximativ una din zece femei care utilizează pilule contraceptive rămân însărcinate și aproximativ două din 1000 rămân însărcinate cu Mirena”, sunt de parere medicii americani,

„Cu alte cuvinte, dacă un autobuz plin cu femei ce folosesc prezervativele ca singura lor contracepție, una este probabil să rămână însărcinată; o femeie dintr-un lift plin de femei care folosesc pastile anticonceptionale va ramane insarcinata si una dintr-o sală de concert plină de femei care folosesc steriletul - va ramane insarcinata...

CIteste in continuare Metode de contraceptie - cum o alegem pe cea mai buna?

autor: Desprecopii.com © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Mutașcu Georgeta
    Mutașcu Georgeta trimis la 3/9/2023

    Pot rămîne însărcinată cu sterilet îl am de 7 ani greÈ"ºuri vomitaturi È™i dureri abdominale

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII