Beneficiile unei frecții sau a unui masaj atunci când ești răcit - sfaturi practice

Beneficiile unei frectii sau a unui masaj atunci cand esti racit - sfaturi practice

Beneficiile unei frecții sau a unui masaj atunci când ești răcit - sfaturi practice

Răceala și gripa pot apărea pe tot parcursul anului, dar sunt mult mai frecvente în lunile de iarnă. Acestea sunt cauzate de virusuri, iar principalele simptome includ strănutul, durerea în gât și nasul congestionat.

Deci, suferi de dureri în gât, tuse, nas înfundat sau sinusuri congestionate? Susține vindecarea cu o loțiune specială de masaj pentru răceli și gripă. De asemenea, un tratament de terapie prin masaj te poate ajuta sș-ți consolidezi sistemul imunitar și să previi răcelile și gripele viitoare.

Vei citi:
Cum este posibil ca un masaj să te ferească de răceli?
Nu uita de stres!
FLEXIMOBIL FRECȚIE loțiune pentru masaj
Beneficii FLEXIMOBIL FRECȚIE loțiune

S-ar putea să te întrebi: cum este posibil ca un masaj să te ferească de răceli?

Terapeuții de masaj folosesc diverse tehnici care pot fi benefice pentru prevenirea bolilor și ameliorarea simptomelor. Cercetările arată că masajul stimuleaza circulația, prin urmare stimuleaza circulația celulelor albe din sânge în fluxul sanguin.

Celulele albe din sânge sunt soldații buni ai organismului și sunt responsabile pentru lupta împotriva agenților patogeni necunoscuți din sistem (cum ar fi bacteriile și virusurile). Cu o cantitate mai mare de globule albe, sistemul imunitar devine mai eficient în combaterea infecțiilor, iar șansele de a te îmbolnăvi scad.

Masajul si rolul sau in drenajul limfatic

Tehnicile de drenaj limfatic pot ajuta, de asemenea. Sistemul limfatic joacă un rol major în imunitatea organismului. Sarcina acestui sistem este de a ajuta la eliminarea deșeurilor și a toxinelor din organism.

De asemenea, conține celule albe specifice din sânge (limfocite) care vizează agenții patogeni. Prin urmare, este important să păstrezi sistemul limfatic curat pentru a promova o sănătate mai bună.

Nu uita de stres!

De asemenea, este important să ne amintim rolul pe care stresul îl joacă în sănătatea noastră. Când ești stresat, faci doar rău sistemului imunitar, crescând șansele agenților patogeni (bacterii și virusuri), să atace.

Terapia prin masaj poate ajuta la reducerea nivelului de stres și, prin urmare, la consolidarea sistemului imunitar general. De asemenea, poate ameliora diferite simptome, cum ar fi durerile de cap și congestia cauzată de răceli și gripe. Tehnicile de drenaj, percuție și mobilizare ajută la reducerea congestiei în zonele nasului, urechilor, sinusurilor, gâtului și pieptului. Ameliorând excesul de mucus și inflamația în acele zone congestionate, cu siguranță te vei simți mult mai bine!

Și pentru ca rezultatul să fie cel scontat, îți recomandăm FLEXIMOBIL® FRECȚIE, loțiune pentru masaj un produs topic ce ameliorează durerea musculară și articulară prin activarea microcirculației și producerea unui efect de încălzire la nivelul zonei afectate, în caz de:

 durere musculară și articulare, generate de răceală, gripă, stări febrile sau expunerea îndelungată la frig;
 febra musculară, după activități sportive sau efort fizic solicitant.

Beneficii FLEXIMOBIL FRECȚIE loțiune

 intensifică microcirculația la nivelul pielii și produce o senzație plăcută de încălzire;
 calmează durerea și rigiditatea musculară;
 relaxează musculatura tensionată și contractată;
 susține recuperarea musculară după exercițiile fizice sau efort fizic intens.

FLEXIMOBIL FRECȚIE, loțiune pentru masaj, conține ulei esențial de salcie himalaiana (Gaultheria procumbens), camfor, mentol, ulei esențial de eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei esențial de scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum), glicerol, alcool denaturat, apă purificată.

FLEXIMOBIL® FRECȚIE, loțiune pentru masaj prezintă o compoziție complexă care acționează sinergic, format din 2 compuși:

 ulei de Gaultheria procumbens, bogat în salicilat de metil (crește fluxul sanguin și temperatura locală)
 camfor (intensifică efectul de încălzire dat de uleiul de Gaultheria)

Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact. Evitați contactul loțiunii cu ochii sau mucoasele. După fiecare aplicare, mâinile trebuie spălate. Nu utilizați sub pansament ocluziv. Nu se recomandă sauna, băile sau dușurile fierbinți după aplicarea FLEXIMOBIL® FRECȚIE, loțiune pentru masaj, deoarece acestea accentuează semnificativ senzația de încălzire.

Știi cum se face masajul-frecție?

1. Începe cu brațele, mâinile, picioarele și desigur tălpile. Uleiurile esențiale de eucalipt, scorțișoară, mentol și camfor pun sângele în mișcare, încălzesc extremitățile și ajută organismul să lupte cu boala.

2. Următorul loc unde se face o frecție este ceafa, care trebuie masată cu grijă, fără presiune pe vertebre.

3. Spatele trebuie sa primească un masaj revigorant, cu mișcări rapide, circulare, fără a apăsa pe coloana vertebrală.

4. Frecarea se face pe centru, apoi coaste și mai puțin în zona abdominală. Bucura-te de beneficiile acestui produs minunat FLEXIMOBIL® FRECȚIE, loțiune pentru masaj

Autor - Desprecopii.com - Ianuarie (c) 2022
Material sustinut de FitermanPharma. 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 3 comentarii

 1. Radu
  Radutrimis la 29/1/2022

  Cât costa

  Raspunde la acest comentariu
 2. Radu
  Radutrimis la 29/1/2022

  Cât costa produsu

  Raspunde la acest comentariu
 3. Elena
  Elenatrimis la 28/1/2022

  Cit costa

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII