Am nascut prin cezariana la la spitalul de urgenta Sfantul Pantelimon si tot acolo as naste si a doua oara - personal atent si multa empatie: experienta mea

Am nascut prin cezariana la la spitalul de urgenta Sfantul Pantelimon si tot acolo as naste si a doua oara - personal atent si multa empatie: experienta mea

Am nascut prin cezariana la la spitalul de urgenta Sfantul Pantelimon si tot acolo as naste si a doua oara - personal atent si multa empatie: experienta mea

Povestea noastră a început în luna aprilie a anului 2020 atunci am aflat ca sunt însărcinată pentru a doua oară. Am rămas repede însărcinată. Ne-am dorit acest copil și mi-am dorit dintotdeauna să fie fată.

Experiența mea a fost una dintre cele mai bune la spitalul de urgență Sfântul Pantelimon, doamna doctor sa îi dea Dumnezeu sănătate a fost foarte profesionista nu mi-a luat nici un ban și personalul auxiliar adistente, infirmiere au fost ok,nimeni nu mi-a vorbit urat sau de sus. Mai erau asistente grețoase a neonatologie et. 2 dar cu mine nu Le-a mers.

In rest totul a fost foarte bine, mâncarea spitalului e buna chiar deși nu prea am mâncat acolo decât odată, în rest mia adus familia. Daca as mai avea pe viitor un copil tot acolo as naște!

vei citi:
Bebe era cu 7 zile mai mică la greutate
Am avut si Covid in sarcina
Am fost adusă la spitalul de urgență Sfântul Pantelimon
Eram copleșită de emoții, era atât de frumoasă
Tot acolo as naște!

nasterea prin cezariana

Bebe era cu 7 zile mai mică la greutate

Au început și emoțiile odată cu alarma vești, gândurile cum va fi ce va urma. I-am dat vestea și soțului meu, acesta fiind fericit foarte mult și a fost foarte afectuos cu mine, mai atent pe timpul sarcinii.

Am fost la medic unde mi s-a recomandat sa fac ecografiile morfologice în număr de 3, am făcut analize toate tot mi s-a spus am făcut. La a doua morfologie am aflat ca este chiar fată, eram foarte emoționată medicul mi-a spus ca totul e bine doar ca apare cu 7 zile mai mică la greutate.

Am avut si Covid in sarcina

Singura problema medicală a fost tensiunea arterială care oscila, am fost internată de 2 ori în timpul sarcinii iar în săptămâna 35 am primit tratament când am fost internată. Bebe era bine în "cuibul" său. Făcusem și covid dar nu a fost o forma gravă a fost ușor și copilul era și el bine.La 37.4 săptămâni într-o seară de luni 14 la ora 18:30 în luna Decembrie, au început niște dureri de spate și sub burtă simțeam ca nu mai pot sta în picioare. Foarte insuportabile aceste dureri.

Am fost adusă la spitalul de urgență Sfântul Pantelimon

Am sunat ambulanța mi-am luat și bagajul cu mine. Am fost adusă la spitalul de urgență Sfântul Pantelimon deoarece spitalul Nicolae Malaxa se făcuse pentru covid și medicul meu nu mă putea asista la naștere. Ajunsă acolo mi s-a recoltat probe pentru Test PCR. Mi s-a luat tensiunea, am fost preluata de un medic pentru a face ecografie totul indica că ea este bine. Am fost internată în aceea seară, m-au dus pe secție la sala de nașteri miau monitorizat tensiunea, mi-au dat și tratament de tensiune s-au purtat foarte frumos cu mine, nu am ce să reproșez. Medicul al doilea care m-a văzut mi-a spus ca dacă durerile trec se intervine pentru naștere peste 5 zile. Dimineața a venit 2 medici și le-am spus ca durerile tot mai sunt, altceva nu aveam decât spatele și sub burtă, și mă mișcam greu.

Eram copleșită de emoții, era atât de frumoasă

Era ora 9:00 mi s-a spus să nu mănânc nimic deoarece mergem la sală, intru la cezariană de urgență. Am fost dusa la salonul de lângă sală de operații mai încolo intrasem mi-a făcut anestezia în câteva clipe aceasta își făcuse efectul mă întrebau toți cum ma simt. La ora 12:09 au scos-o eram copleșită de emoții, era atât de frumoasă nu o spun pentru că am născut eu și ca era a mea dar chiar era frumoasă. A mai durat ceva pe la ora 13:00 eram la perfuzii într-un salon peste alte momente mi sa spus sa încerc sa ma întorc pe o parte etc. Seara m-au dus la monitorizare cu alte 2 paciente, ieșise și rezultatul testului PCR negativ și puteam sta neizolate. Apoi Dimineața a venit să mi se spună de declararea copilului asa, a venit familia peste alte ore sa îl declare. Pe mine m-au dus la salon la etajul 3 cu alte 3 paciente eram în salon. Am stat o noapte acolo, apoi m-au mutat la etajul 2 unde eram mai aproape de fetița mea câte era în terapie intensivă.

Tot acolo as naște!

Mergeam mereu la ea sa o văd și o vedeam ca este bine însă inima îmi plângea ca o vedeam acolo, dar toți mi-au fost alături, medicii m-au încurajat ca va fi bine familia prin telefon, am răbdat pana când Duminica am fost chemată de către asistenta șefa era și doamna doctor neonatolog și mi-au spus ca e bine ca o scoate de la oxigen si ca e bine și ca mi-o va aduce cu mine în salon. Mi-au adus-o eram fericita. A mai ținut-o încă doua zile pe antibiotic. Luase în greutate bine totul era foarte bine, la naștere a avut 2950 g și a ajuns la 3200g. Vorbisem cu doamna neonatolog, o doamna doctor minunata, extraordinara care m-a susținut, mi-a dat putere îmi spunea de Crăciun veți fi acasă nu veți sta în spital.

Iată ca a venit și ziua de 24.12 ziua externarii, abia așteptam să plecam dar sincer nu știu cum a trecut timpul 10 zile, mi-au părut ca a trecut repede. La ora 13:00 am semnat actele de externare, jos la parterul spitalului, la ora 16.00 ne-au externat, infirmiera ținea fetita bagajul pana jos în curte unde ne aștepta soțul și băiețelul meu, eram fericită, familia mea era cu mine.

Experiența mea a fost una dintre cele mai bune la spitalul de urgență Sfântul Pantelimon, doamna doctor sa îi dea Dumnezeu sănătate a fost foarte profesionista nu mi-a luat nici un ban și personalul auxiliar adistente, infirmiere au fost ok,nimeni nu mi-a vorbit urat sau de sus.Mai erau asistente grețoase a neonatologie et. 2 dar cu mine nu Le-a mers.

In rest totul a fost foarte bine, mâncarea spitalului e buna chiar deși nu prea am mâncat acolo decât odată, în rest mia adus familia. Daca as mai avea pe viitor un copil tot acolo as naște!

Autor - Adriana, o mamica de la Desprecopii

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele! Numai așa vom schimba lucrurile în bine în Romania.😘

Alte experiente de nastere in Bucuresti:

Nașterea la FILANTROPIA: 7 experiențe de naștere povestite de mămici - cu bune și cu rele

Am născut natural la Maternitatea Polizu după dureri groaznice și am picat pe mâini foarte bune - experiența mea

Nasterea in Bucuresti: în ciuda histerectomiei, am avut o naștere prin cezariană cu o echipă de nota 10, la spitalul Universitar

Alte nastere in Bucuresti aici

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Adriana, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII