Cum găsesc cea mai apropiată farmacie atunci când sunt în căutarea unui produs de care am nevoie rapid?

Cum gasesc cea mai apropiata farmacie atunci cand sunt in cautarea unui produs de care am nevoie rapid?

Încrederea este temelia oricărei relații. Fie că vorbim despre o căsătorie, un parteneriat de afaceri sau o relație între un furnizor de servicii medicale și pacientul său, o relație nu poate fi considerată puternică dacă nu are încredere la bază. Odată cu încrederea, vine un obiectiv comun și un plan comun pentru a-l atinge. Fără încredere, cele două părți implicate în relație ajung adesea să se lupte între ele - chiar dacă acea bătălie este tăcută. Relația farmacist-pacient nu este diferită.

O relație bună farmacist-pacient este unul dintre lucrurile care îi va face pe pacienți să se întoarcă la farmacie, iar acest tip de relații creează un sentiment de comunitate.

  Ce poate face farmacistul pentru noi?

Farmacistul ne poate ajuta să ne susținem sănătatea prin:

 Oferirea mai multor informații despre medicamentele de care avem nevoie - ce scrie cu litere mici pe prospect, pentru ce este medicamentul, cum se utilizează cel mai bine, ce efecte secundare putem experimenta, ce să facem dacă avem reacții adverse și cum se depozitează;
 Oferirea mai multor informații despre cât de sigure sunt medicamentele - sfaturi importante cu privire la medicamentele fără prescripție medicală, precum medicamentele pentru durere și suplimentele alimentare, care pot fi utilizate în siguranță în combinație cu medicamentele eliberate pe bază de rețetă;
 Identificarea sau gestionarea problemelor de sănătate. De exemplu, ne poate vorbi despre riscul de hipertensiune arterială, ne poate ajuta să ne monitorizăm tensiunea arterială și îndruma către asistență medicală dacă este necesar;
 Gestionarea altor condiții de sănătate. De exemplu, ne poate îndruma cum să utilizăm anumite echipamente medicale, precum monitoarele de glicemie dacă avem diabet zaharat sau inhalatoarele dacă avem astm;
 Oferirea mai multor informații despre administrarea corectă a unui medicament, conform instrucțiunilor;
 Oferirea unor sugestii legate de o rutină sau o cutie specială pentru pastile, pentru a ne ajuta să luăm medicamentul la momentul potrivit în doza potrivită.
 De asemenea, farmacistul ne poate informa de anumite reduceri sau beneficii pe care le oferă un card de fidelitate.

Cardul de fidelitate Farmaciile DONA pentru Copilul Meu

Odată cu venirea pe lume a copilului, farmacia devine cel mai vizitat loc, deoarece vei avea nevoie de multe produse de îngrijire, dar și de medicamente. Aplicând pentru Cardul de fidelitate Farmaciile DONA pentru Copilul Meu - ONLINE pe site sau în orice farmacie DONA, solicitând acest lucru farmaciștilor DONA - vei plăti cu 7% mai puțin la cumpărarea produselor destinate copiilor și cu 5% mai puțin la cumpărarea oricărui produs farmaceutic sau cosmetic - excepție fac medicamentele eliberate pe baza rețetelor gratuite și compensate și a celor ce se eliberează pentru programele naționale PN9.7 (post transplant), PN3 (Oncologie) și PN 5 (Diabet). APLICĂ ȘI TU PENTRU UN CARD >>

  Cum găsesc o farmacie apropiată când sunt în căutarea unui produs?

Ai ieșit vreodată din cabinetul unui medic cu un teanc de rețete și pur și simplu nu ai avut idee ce să faci cu ele? Ei bine, nu ești singurul/singura. Utilizarea aceleiași farmacii pentru toate rețetele familiei tale înseamnă că farmacistul va avea un istoric complet al medicamentelor prescrise.

Unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când alegi o farmacie este încrederea pe care o ai în rețeaua respectivă de farmacii și experiențele cu farmaciștii, deoarece aceștia ar trebui să poată oferi informații utile și să fie întotdeauna dispuși să răspundă la întrebări. Desigur, și locația este un factor foarte important de luat în considerare - mai ales atunci când ai nevoie urgentă de un anumit medicament.

 În Farmaciile DONA vei fi întâmpinat întotdeauna cu atenție, grijă, dar mai ales cu respect. Rețeaua de farmacii DONA este o companie cu capital 100% românesc și printre cele mai apreciate din România, cu o tradiție de peste 27 de ani și o distribuție echilibrată, la nivel național. Găsește și tu cea mai apropiată Farmacie DONA farmaciiledona.ro/cauta-o-farmacie/.

 

Vrei să afli dacă un produs este în stocul farmaciei DONA din apropiere? Accesează următorul link farmaciiledona.ro/products/, caută produsul care te interesează și sună imediat în farmacie pentru a-l putea rezerva.

  Întrebări de adresat în farmacie - pentru și mai multă siguranță

Dacă ai copilul bolnav, probabil că ai multe întrebări de adresat medicului. Dar ți-ai făcut o listă de întrebări pe care să le adresezi farmacistului/farmacistei? Data viitoare când mergi în farmacie, ia cu tine această listă de întrebări și folosește-le pe cele care te ajută să afli informații pe care nu le știi deja:

 Care este scopul acestui medicament?
 Cum și când ar trebui luat corect?
 Este bine să tai pastilele în jumătate sau să le zdrobesc pentru a le amesteca în alimente?
 Va intra acest medicament în conflict cu celelalte medicamente pe care le ia copilul, inclusiv medicamentele fără prescripție medicală și tratamentele alternative, cum ar fi remediile pe bază de plante?
 Care sunt posibilele efecte secundare? Ce ar trebui să fac dacă apar?
 Ar trebui evitate anumite activități?
 Ar trebui evitate anumite alimente, precum produsele lactate, în timp ce se ia medicamentul?
 Dacă apar probleme cu acest medicament, când ar trebui să sun medicul?
 Cum se depozitează corect medicamentul?

Farmaciștii sunt profesioniști în domeniul sănătății primare, iar asta înseamnă că ei sunt primele persoane cărora te adresezi cu încredere pentru sfaturi privind sănătatea familiei tale - mai ales dacă ești părinte.

Când e vorba despre sănătate, apelează la specialiștii Farmaciilor DONA

Pentru a încuraja întrebările clienților lor, Farmaciile Dona oferă consiliere farmaceutică de calitate ori de câte ori ai nevoie, în rețeaua de peste 300 de farmacii DONA .

 

Cardul de fidelitate Farmaciile DONA pentru Copilul Meu

Ce avantaje îți aduce acest card?

Plateste cu 7% mai putin, la cumpararea produselor destinate copiilor

Plateste cu 5% mai putin, la cumpararea oricarui produs farmaceutic sau cosmetic – exceptie fac medicamentele eliberate pe baza retetelor gratuite si compensate si a celor ce se elibereaza pentru programele nationale PN9.7 (post transplant), PN3(Oncologie) si PN 5( Diabet)​

Solicită card de fidelitate aici

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️