Am insistat sa ridic Geanta bebelusului, cu membranele rupte in ziua nasterii -

Am insistat sa ridic Geanta bebelusului, cu membranele rupte in ziua nasterii - jurnal de mamica

Am insistat sa ridic Geanta bebelusului, cu membranele rupte in ziua nasterii -

Hello. Primirea gentii bebelusului are o poveste tare draguta. Am primit avizul postal cum ca gentuta a ajuns la posta intr-o zi de sambata...

- veti citi:
Luni trebuia sa iau geanta de la Posta
Dar Luni dimineata s-au rupt membranele!
Inainte de spital am oprit la Posta
Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina
Jurnal de sarcina: unde, cand, cum si de ce
Comunitate si grupuri de suport

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii BalanRamona - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Luni trebuia sa iau geanta de la Posta

Hello. Primirea Gentii Bebelusului de la Desprecopii are o poveste tare draguta. Am primit avizul postal cum ca gentuta a ajuns la posta intr-o zi de sambata. Fiind deja inchis la posta, aveam de asteptat pana luni cand era deschis. Asa am si facut.

Dar Luni dimineata s-au rupt membranele!

Doar ca luni dimineata la 8, cand m-am trezit, am simtit un lichid cald curgandu-mi pe picioare. Mi s-au rupt membranele. Am monitorizat o ora toata treaba, am facut un dus, mi-am anuntat medicul si am completat bagajul cu ultimele lucrusoare si am pornit la drum.

Inainte de spital am oprit la Posta

Prima oprire a fost la posta, cu sotul insistand sa nu, ca doamne fereste nasti pe drum (eu neavand inca contractii dureroase). Am ridicat asadat de la posta Geanta Bebelusului gentuta si am pornit iarasi la drum. Aceasta este povestea gentutei noastre. Take care.

Ruperea membranelor sau ruperea apei - citeste informatii Ce înseamnă ruperea apei, ce se va întâmpla atunci când mi se va rupe apa?

Autor - BalanRamona, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA

Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei. Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor.

Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de Sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI.
Citeste AICI cum poti intra in posesia Gentii Bebelusului.

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.

Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Comunicati cu colegele de generatie!

Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana a tinerilor parinti (si aspiranti la aceasta categorie) si va asteapta si pe dvs in randurile sale. Pe forum, in sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Mai 2022)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

 autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2022 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII