Pantofii pentru copii – ce alegem ca cel mic să se simtă confortabil

Pantofii pentru copii - ce alegem ca cel mic sa se simta confortabil

Pantofii pentru copii – ce alegem ca cel mic să se simtă confortabil

Când este timpul să faci cumpărături pentru copilul tău, probabil te simți copleșit de multitudinea de alegeri privind încălțămintea. Este tentant să cumperi cea mai adorabilă pereche, dar alegerea celui mai bun pantof pentru copilul tău depinde mai mult de potrivire și funcționalitate, apoi de modă.

O pereche de încălțăminte adecvată piciorului poate îmbunătăți considerabil confortul

Pe termen scurt, pantofii care nu se potrivesc corect pot crea dureri de picioare copilului, calusuri, bătături, unghii încarnate sau chiar vezicule. Iar pe termen lung, pot apărea probleme mai grave, cum ar fi deformări ale picioarelor și degetelor de la picioare. Dacă copilul tău poartă pantofi nepotriviți pe tot parcursul anilor de dezvoltare - în special înainte de vârsta de 5 ani - acest lucru poate duce și la alte probleme pe termen lung cu postura, mersul, sau poate provoca dureri de spate mai târziu în viață.

De fapt, multe probleme ale picioarelor la vârsta adultă încep cu o pereche de pantofi nepotriviți în timpul copilăriei. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să alegi cea mai bună și confortabilă incaltaminte de copii.

Este necesar să măsori talpa piciorului copilului înainte de a-i cumpăra încălțăminte?

Cu siguranță! Măsoară piciorul copilului într-un magazin de pantofi sau chiar acasă. Este foarte simplu.

Cel mai bine este să spui copilului să stea în picioare și să pui puțină greutate pe picior, ceea ce îl alungește pentru o măsurare mai precisă. Îi poți desena conturul tălpii pe o hârtie (ca apoi să o masori) sau se poate așeza cu talpa piciorul pe un metru.

În zilele noastre nu mai este necesar să mergi la un magazin fizic pentru a cumpăra ceva. Chiar și încălțămintea poate fi comandată online. De exemplu, pe MODIVO poți accesa cu ușurință tabelul de mărimi când vrei să achiziționezi încălțăminte, iar acolo vei putea alege dimensiunea produsului, care a fost măsurat și descris individual de către specialiști.

În plus, ai livrare gratuită cu expediere în maxim 2-3 zile lucrătoare, 100 de zile pentru retur gratuit și garanția originalității și calității.

Trebuie să cumperi încălțăminte cu un număr mai mare?

Una dintre cele mai frecvente probleme este că părinții cumpără pantofi prea mari pentru copiii lor. Acest lucru este îngrijorător în special pentru bebelușii și copiii mici care tocmai învață să meargă.

Părinții cumpără adesea pantofi mai mari, crezând că oricum talpa copilului va crește în ei și vor rezista mai mult... Dar realitatea este că pantofii cu o jumătate sau o mărime mai mari îl lasă pe copil vulnerabil la accidente (se va împiedica și va cădea mai des). Cu toate acestea, asigură-te că cel mic poate mișca cu ușurință partea din față a piciorului în pantof și poate mișca liber degetele de la picioare.

Funcția bate stilul - dar dacă poți alege ambele?

Copiii sunt de obicei energici și se bucură de sport și alte activități fizice, așa că cel mai bine este să alegi pantofi sport, confortabili și de calitate. Vezi aici https://modivo.ro/c/femei/incaltaminte/sneakersi

Pe MODIVO poți accesa cu ușurință tabelul de mărimi când vrei să achiziționezi încălțăminte, iar acolo vei putea alege dimensiunea produsului, care a fost măsurat și descris individual de către specialiști - un site pe care îl recomandăm.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII