Vrem să îți prezentăm noul Pampers Pants, primul scutec-chiloțel din România cu Buzunar Stop & Protect de la Pampers!

Vrem sa iti prezentam noul Pampers Pants, primul scutec-chilotel din Romania cu Buzunar Stop & Protect de la Pampers!

Vrem să îți prezentăm noul Pampers Pants, primul scutec-chiloțel din România cu Buzunar Stop & Protect de la Pampers!

Dragi părinți, după cum bine știți deja, echipa noastră, Desprecopii.com, testează aproape anual cele mai importante scutece din România și realizează un top independent. Îl găsiți foarte ușor doar căutând pe Google - Testare Scutece Desprecopii.

De data aceasta, am primit o provocare interesantă din partea Pampers, cu ocazia lansării primului scutec-chiloțel din România dotat cu Buzunarul Stop & Protect, provocare căreia i-am spus DA cu entuziasm! Haideți să vedem cum a decurs provocarea noastră!

În acest material video realizat cu ajutorul Elenei Santos (aka #HandyMama), redactor Desprecopii.com și blogger, ne-am propus să facem un test comparativ între noul scutec Pampers Pants și un model clasic de scutec pentru a vedea, propriu-zis, ce avantaje aduce buzunarul Stop & Protect. Cât de importantă este oare această inovație pentru confortul bebelușilor, dar și al nostru, al părinților?

De câte ori v-ați confruntat cu o #cacadandana?

Acel moment în care îl ridici pe bebe și vezi că scurgerea din partea de spate a scutecului a transformat body-ul alb imaculat într-unul galben-maro... și e nevoie să îl schimbi din nou, pentru a nu știu câta oară. Și voi știți sentimentul, nu-i așa?

Vestea bună este că aici intervine noul Pampers Pants, a cărui misiune este să vă ajute să spuneți STOP acestor episoade și să vă bucurați de mai multă protecție.

Design-ul 360° se întinde perfect, oferind până la 12 ore de protecție printr-o fixare confortabilă pe burtica bebelușului, iar manșetele duble pentru piciorușe care se mulează perfect, ajută și ele la prevenirea scurgerilor, alături de buzunarul revoluționar.

Acum că ați făcut cunoștință cu noul scutec-chiloțel, este momentul să vedem împreună și cât de bine își face treaba față de un model clasic de scutec! Să vedem cum a decurs testul nostru, realizat cu ajutorul Elenei:

 

 Pasul 1 - Am așezat, în paralel, scutecul Pampers Pants și modelul anterior de scutec.
 Pasul 2 - Am simulat scaunul moale al lui bebe cu ajutorul unui lichid cu o textură similară.
 Pasul 3 - Am lăsat lichidul să ajungă până în partea de jos a scutecului și am obsrvat cu atenție ce se întâmplă. Și iată cum buzunarul Stop&Protect a făcut exact ceea ce îi spune și numele – oprește scurgerile și protejează spatele lui bebe!

Verdictul Desprecopii.com: DA!

Ce spune producătorul este adevărat și buzunarul revoluționar Stop & Protect reduce considerabil riscul de scurgeri comparativ cu un scutec obișnuit. De acum, bebe se poate juca și mișca în voie în timpul somnului.

Până data viitoare, Desprecopii.com vă urează cât mai puține experiențe #cacadandana! Momente cât mai liniștite și mai distractive, fără griji, alături de cei mici!

Descoperă produsele Pampers

Scutece și șervețele pentru nou-născuți

Alegerea unui scutec absorbant și de calitate este de bază în protejarea pielii celui mic. Pe Pampers.ro găsești multe informații despre cum să-ți îngrijești bebelușul, spre exemplu:

Vizitează Pampers.ro

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️