Medicul de la ambulanță și-a tratat fiica fără să știe cine e după un accident mortal - durerea unei mame

Medicul de la ambulanta si-a tratat fiica fara sa stie cine e dupa un accident mortal - durerea unei mame

Medicul de la ambulanță și-a tratat fiica fără să știe cine e după un accident mortal - durerea unei mame

O femeie, medic canadian - care a fost chemată săptămâna trecută sa dea primul ajutor la un accident de mașină grav și-a tratat, fără să știe, propria fiică. Pentru că fata ei, în vârstă de 17 ani, a fost grav rănită, pentru mama ei a fost de nerecunoscut.

Adolescenta canadiană a murit în cele din urmă la spital din cauza rănilor sale. Despre durerea acestei mame...

Cea mai mare durere a unei mame...

Aceasta este povestea reala a celei mai mari dureri pe care o poate cunoaste o mama - pierderea propriului sau copil.

Jaymie, o femeie paramedic - ce face parte din echipa medicala care incearca sa ofere primul ajutor medical in cazul accidentelor medicale scrie pe Facebook 

Cu o inimă grea și cu o tristețe profundă și inimaginabilă, trebuie să scriu asta pentru a-mi informa prietenii și familia despre pierderea bruscă și îngrozitoare a fiicei mele, Montana. Suntem copleșiți de durere și absolut devastati.

Durerea pe care o simt este ca nicio durere pe care am simțit-o vreodată, este de nedescris.
Cel mai rău coșmar al meu ca paramedic s-a împlinit. Pe 15 noiembrie, la ora 16.30, partenerul meu de munca și cu mine am fost trimiși la un accident la vest de Airdrie. La sosire am găsit doi pacienți cu răni, pasagerul fiind prins și grav rănit. M-am așezat în mașină și am îngrijit pacienta grav rănită, făcând tot ce puteam, în timp ce a fost eliberata din fiare. Ambulanța aeriană STARS a preluat îngrijirea pacientului odată ce am scos-o pe pacient și am transportat-o ​​la urgente. Mi s-a terminat tura și am plecat acasă.

La câteva minute după ce am ajuns acasă, mi-a sunat soneria. Viața mea a fost schimbată pentru totdeauna. Politia a fost la ușa mea, pentru a mă informa că fiica mea a avut un accident. Pacientul grav rănit pe care tocmai îl îngrijisem, era propriul meu corp. Singurul meu copil. Mini-eu al meu. Fiica mea, Montana. Rănile ei au fost atât de îngrozitoare încât nici nu am recunoscut-o. Am fost dusă la URGENTE să-mi văd fetița și am fost informată că rănile ei nu sunt compatibile cu viața.


Fata de 17 ani

Un medic canadian care a fost chemat săptămâna trecută sa dea primul ajutor la un accident de mașină grav și-a tratat, fără să știe, propria fiică. Pentru că Montana, în vârstă de 17 ani, a fost grav rănită, mama ei a fost de nerecunoscut. Adolescenta canadiană a murit în cele din urmă la spital din cauza rănilor sale.

Accidentul mortal a avut loc pe un drum alunecos, în apropierea orașului Airdrie, provincia Alberta, CANADA. Ofițerul de ambulanță Jayme Erickson și colegul ei au găsit în mașină doi pasageri răniți, al căror copilofer a fost prins și grav rănit. Femeia s-a ocupat de copilotar, scrie ea pe Facebook. Un elicopter traumatism a sosit ceva timp mai târziu și a transportat victima la spital.

„Tura mea s-a terminat și m-am dus acasă”, scrie Erickson. Câteva minute mai târziu, polițiștii au sunat. „Mi-au spus că fiica mea a avut un accident. Pacientul grav rănit pe care tocmai îl tratasem era din carne și sânge. Rănile ei erau atât de îngrozitoare încât nici măcar nu o recunoscusem”.

SI-a ajutat fiica fara sa stie cine este timp de 20 de minute

Potrivit unei prietene care cunoaste situatie, Jaymie și-a asistat medical fiica timp de aproape 20 de minute.

Adolescenta era în drum spre casă cu un prieten după ce a plimbat un câine într-un parc, a spus prietenul. Din cauza alunecării, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, după care vehiculul a fost lovit de un camion, relatează site-ul de știri canadian CBC.

Potrivit presei canadiene - Jaymie - mama fetei - a declarat în conferința de presă că fiica ei, Montana, a fost donatoare de organe. Două dintre organele ei au fost transplantate cu succes, a spus ea. "În urma acestei tragedii, ea a salvat alți oameni. Suntem foarte mândri de ea și ne va fi foarte dor de ea".

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Destin

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII