REGULAMENT CONCURS “In vizita in Farmaciile DONA”

REGULAMENT CONCURS “In vizita in Farmaciile DONA”

REGULAMENT CONCURS “In vizita in Farmaciile DONA”

REGULAMENT CONCURS “In vizita in Farmaciile DONA”

 REGULAMENT CONCURS “In vizita in Farmaciile DONA”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului, denumit in continuare Concursul “In vizita in Farmaciile DONA” este Desprecopii.com Shop SRL, cu sediul in B-dul Pache Protopopescu nr 133, sector 2, Bucuresti, avand codul unic de inregistrare RO17030987, denumită in cele ce urmează „Organizator”.

Concursul se va derula sub incidența prezentului Regulament, denumit in continuare „Regulamentul” care este obligatoriu pentru toți participanții. In conformitate cu prevederile art. 50 din O.G.99/2000, regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe website-ul www.desprecopii.com.

Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul Regulament este finală și obligatorie pentru participanți. Organizatorul iși rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, dar nu inainte de a afișa aceste modificari pe website-ul www.desprecopii.com.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se desfasoara pe contul de Facebook Desprecopii, in sectiunea de comentarii a postarii de concurs.

Perioada in care se va derula concursul este: 29.11.2022 - 20.12.2022.

Organizatorul nu iși asumă răspunderea pentru situatiile in care Concursul nu se va putea desfășura in condiții optime din cauze neimputabile Organizatorului, cauze ce țin de orice posibila situație care nu va permite desfășurarea Concursului in conditiile stabilite de Regulament.

Concursul se activează doar daca exista cel putin 20 de participanti.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice in varstă de cel putin 18 ani (impliniti) la data inceperii Concursului, care iși au domiciliul sau reședința in Romania (denumite in continuare „Participanți”).

Participantii se pot inscrie in concurs o singura data. Prin participarea la acest concurs, participantii acceptă integral și liber consimțit prevederile acestui Regulament.

Nu pot participa la Campanie urmatoarele categorii de persoane:
•    angajatii Organizatorului;
•    angajatii companiilor implicate in realizarea activitatilor legate de organizarea si desfasurarea Campaniei;
•    persoanele fizice implicate in realizarea activitatilor legate de organizarea si desfasurarea Campaniei;
•    rudele de gradul I si II, si afinii angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la Campanie.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

Pentru a participa la Concurs, participanții trebuie sa:

Posteze o fotografie din Farmaciile DONA in sesiunea de comentarii a postarii de concurs de pe Facebook Desprecopii, cu tag catre alti 3 parinti
​​
Prin comentariul ce contine informatiile de mai sus, participantul isi da acordul ca organizatorul pot prelua ulterior fotografiile din farmacii pe Facebook Desprecopii, Instagram Desprecopii, site Desprecopii.com


Urmareasca @desprecopii si @farmaciiledona pe Facebook

SECTIUNEA 5. OFERIREA PREMIILOR

Castigatorii concursului vor fi anuntati in data 22.12.2022, la finalul campaniei, si vor fi extrasi prin tragere la sorti.

Castigatorii vor fi apoi contactati printr-un mesaj privat pentru a li se solicita mai multe detalii in vederea validarii premiului.

Castigatorii au un termen de maximum 10 zile calendaristice de la data la care au fost anuntati prin comentariu/mesaj privat pentru a raspunde la acest comentariu scris de Organizator, in vederea validarii premiului. Lipsa unui raspuns in acest termen, fara culpa Organizatorului, echivaleaza cu renuntarea la acesta.

Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alt premiu si nici nu se poate acorda contravaloarea acestuia in bani. In cazul refuzului castigatorilor de a beneficia de Premiu (prin refuzul castigatorului insemnand ca acesta nu doreste sa intre in posesia Premiului), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului.

Premiile oferite in cadrul concursului constau in:
•    4 vouchere eMAG în valoare de 100 lei fiecare

Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul Concursului este de 300 lei.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Organizatorul va acorda premiile castigatorilor in conformitate cu specificațiile acestui Regulament. Organizatorul nu iși asumă responsabilitatea pentru situațiile in care anumite persoane sunt in incapacitate de a participa parțial sau integral la Concurs.

SECTIUNEA 7. INTRERUPEREA CONCURSULUI

Concursul va putea fi intrerupt numai in caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, după anunțarea prealabilă a publicului. In astfel de situații, Organizatorul nu mai are nicio obligație fata de Participanți, cu privire la returnarea unei sume bănești sau plata unei sume bănești cu titlu de despăgubire sau altele asemenea.

SECTIUNEA 8. CONFIDENTIALITATEA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Prin participarea la Concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora. Datele personale prelucrate sunt datele personale ale castigatorilor, in vederea validarii premiului si vor fi prelucrate in acest sens de catre Organizator. Aceste date personale sunt: numele, prenumele, adresa si numarul de telefon. Aceste date vor fi tinute de catre Organizator pe toata perioada concursului, inclusiv 30 de zile ulterior, pentru a putea veni in intampinarea oricaror contestatii, reclamatii, sesizari facute cu privire la acest concurs, din partea participantilor. Dupa aceasta perioada, datele personale prelucrate conform acestui regulament vor fi sterse definitiv, prin proces verbal, la sediul Organizatorului.

Prin participarea la Concurs, Participantii isi dau consimtamantul expres ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si sunt de acord ca datele lor personale sa fie prelucrate si utilizate de acesta (personal ori prin imputernicit) in urmatoarele scopuri: desemnarea castigatorilor, inregistrarea si validarea premiilor castigatorilor Campaniei, inmanarea premiilor castigatorilor.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitilor sai, doar pentru buna desfasurare a acestui concurs si pentru inmanarea premiului.

Orice prelucrare a datelor cu caracter personal furnizate de Participant este facuta de catre Organizator (direct sau prin imputernicit) in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII