Cele mai frumoase amintiri de iarnă: 5 motive pentru a duce copiii intr-o vacanță la schi

Cele mai frumoase amintiri de iarna: 5 motive pentru a duce copiii intr-o vacanta la schi

Cele mai frumoase amintiri de iarnă: 5 motive pentru a duce copiii intr-o vacanță la schi

Copiii adoră iarna și zăpada iar vacanțele la schi cu familia crează niște amintiri care răman pentru totdeauna în memorie. Zăpada, albul, sportul, timpul de calitate cu cei dragi... sunt elementele unei combinații ideale.

Nu ești sigur/ă dacă o vacanță la schi este potrivită pentru familia ta? Iată 5 dintre cele mai bune motive pentru a merge într-o vacanță, la zăpadă si cum alegi cea mai buna ofertă de vacanță la schi pentru familia ta.

veti citi
Iată 5 dintre cele mai bune motive pentru a merge într-o vacanță, la zăpadă!
Cum gasim cele mai bune oferte de schi pentru familie
Oferta perfectă pentru familii la schi

Iată 5 dintre cele mai bune motive pentru a merge într-o vacanță, la zăpadă!

1. Copiii petrec timp în aer liber

Ne plângem adesea ca părinți că cei mici petrec prea mult timp înăuntru, cu tableta sau telefonul. Ei bine, o vacanță la schi este o aventură pe tot parcursul zilei în aer liber, unde beneficiile de a fi în munți, de a respira aerul proaspăt, înconjurat de natură și soare nu pot fi reduse. Ce doză perfectă de sănătate!

2. Ești deconectat de tot stresul (la fel si copiii)

Mai ales dupa aceasta pandemie... stim ca deseori în vacanțele școlare ne vedem copiii petrecând timp in casa... Ei bine, cu familia intr-o vacanta la schi este locul în care poți scoate din priză incarcatoare de telefon sau tableta... la propriu. Si apoi... este un pic prea dificil să te uiți pe telefon în timp ce schiezi. Odată ce copilul va gusta din adrenalina acelei experiențe, va dori să o facă din nou și din nou, și cu zâmbete mari!

3. Copilul învață o nouă abilitate

Ducând copilul într-o vacanță la schi, îi vei oferi oportunitatea de a învăța o nouă abilitate. Copiii sunt ca niște bureți și la asimilarea de noi abilități se descurcă cel mai bine. Poate fi doar un sport recreațional acum, dar mai târziu în viață o vacanță distractivă cu prietenii. Sau, potențial, poate deschide porțile spre o nouă carieră, de la instructor de schi la un atlet de elită care câștigă o medalie de aur la Jocurile Olimpice!

4. Copilul își face prieteni noi

Copiii ajung să-și facă prieteni noi, deoarece la școala de schi sunt grupați pe abilități și vârste similare, așa că este un spațiu de întâlnire fantastic.

5. Timp de calitate petrecut cu familia

Schiul este un sport de vacanță pe care familia o poate face împreună. Deoarece copiii pot începe să învețe a schia în jurul vârstei de 2 ani, până ce ajung la școală deja veți coborî împreună pe pârtie. Totuși, nu este vorba doar despre schi, ci despre discuțiile pe care le veți avea între timp - deoarece este un public captiv și momentul perfect pentru a avea acele conversații frumoase și prețioase cu copilul tău.

Cum gasim cele mai bune oferte de schi pentru familie

Câteodată este foarte greu de ales din mulţimea de oferte pentru vacanţa la schi oferta cea mai potrivită pentru o familie. Bineînţeles că dorim să vă scăpăm de această căutare şi să vă oferim astfel mai mult timp pentru pregătirea restului sejurului dvs. Din acest motiv noi va recomandam sa cautati aici aici ofertele speciale pentru familii.

Oferta perfectă pentru familii la schi

Bineînţeles că şi pentru familii bugetul de vacanţă joacă un rol foarte relevant. Majoritatea unităţilor de cazare oferă reduceri pentru copii. Şi skipass-urile pentru cei mici au în general un preţ redus în comparaţie cu cel pentru adulţi. În unele domenii schiabile primiţi chiar la achiziţionarea unui skipass de adult unul gratuit pentru copil.

La alegerea cazării potrivite pentru o familie trebuie să ţineţi cont şi de distanţa la care aceasta se află de domeniul schiabil sau instalaţiile pe cablu. Ideale pentru familii sunt hotelurile care, datorită situării, vă permit să petreceţi concediul cu copii direct la pârtie deoarece aşa puteţi evita drumuri lungi şi incomode cu maşina sau skibus-ul şi puteţi ajunge repede în cameră, fie la sfârşitul zilei, fie pe durata acesteia dacă celor mici li se face frig sau foame.

Apropos hotel sau apartament – Ce tip de cazare este cel mai potrivit pentru familii? Ambele tipuri de cazare au avantaje şi dezavantaje. La hotel nu trebuie să vă ocupai de nimic şi vă puteţi bucura de concediu fără griji, spălat de vase sau gătit. Apartamentele sunt apreciate în general datorită atmosferei private şi familiare - aici gătitul împreună poate fi o plăcere, pe lângă faptul că pot fi considerate diverse cerinţe nutriţionale ale familiei. Ca să nu mai vorbim că în general este o alegere mai economică. Deci, cautati oferte speciale pentru familii.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII